Merhaba daha önce cildi soymak için birçok yöntem denedim. Cilt soyuluyor gibi oluyor kabuk bağlıyor yeni yara gibi ama o yara iyileşince o izler eskisi gibi duruyor orada ve sanki jilet izi yeni yapılmış gibi duruyor onun için onu kimseye tavsiye etmem. Memnun kalan arkadaşlar da kısa vadede kalmışlardır bence iyileşince eski haline dönüyor çünkü
lazer de sabır isteyen bir olay ve %100 sonuç vermiyor. Cengiz açıkelin ameliyatı başlarda çok mantıklı geliyordu ama insanların bu çaresizliğinden yararlanıp inanılmaz fazla fiyat istiyorlar artı olarak ameliyat sonrası görüntü benim hiç hoşuma gitmedi. Artık insanlar neyin ne olduğunu biliyorlar yanık izi deniyor fakat oraya bir yama dikildiği çok belli. Uzun vadede (2-3 sene gibi) iyi sonuçlar alınır belki ama benim o kadar bekleyecek zamanım yok
izlerim çok derin ve geniş bir alanda olsaydı tek iz ameliyatını düşünmezdim çünkü derinin genişlemesi kaçınılmaz. Ama küçük bir alanda olduğu için genişlese dahi en fazla ne kadar genişleyebilir 3 cmlik bir alan. Bilmiyorum sanırım ameliyat olacağım çünkü yüzde seksen doksan bir sonuç değil yüzde yüz bir sonuç istiyorum. Çünkü izler silik de olsa derin de olsa bakılınca jilet izi olduğu belli olduktan sonra bir önemi kalmıyor. Hepimiz birbirimize dua edelim ve bir an önce bu durumdan kurtulalım arkadaşlar psikolojisi çok kötü
iki sene sonra öğretmen olucam o küçük çocuklara nasıl öğretmenlik yapıcam böyle diye okulu bırakmayı bile düşündüm böyle şakasız
ailesi destek çıkanlar da çok şanslı bu arada benim ailem çıkmıyor onlara göre abarttığım büyüttüğüm bir izmiş belli bile olmuyormuş
bu izleri olmayan kimse bizi anlamıyor maalesef. Neyse çok konuştum bu tek iz ameliyatı olup memnun kalanlar yazdıklarımı görüp cevap verirse çok memnun olurum. Hepiniz sağlıcakla kalın.