Yok yok bende yargıladınız demek istemedim, ben yanlış ifade ettim kendimi kusura bakmayın. Söylediklerinizde çok haklısınız. Hatta bu mesajınızda daha net görüyorum ki yardım etmeye çalışıyorsunuz. Öğütleriniz çok güzel. Dilerim daima kalbiniz kadar güzel insanlarla karşılaşırsınız, çok çok iyi birisiniz. Sizi yanlış anladığım için kusura bakmayın olur mu?Yargılamak isteseydim çok daha farklı şeyler yazardım.. Yanlış anladınız beni galiba.. Ben sadece üzüldüm ve normal dışı olduğunu belirtmek istedim.. Evet yapan da farkındadır elbet ama şuan böyle birşeye eğilimi olan başka bir arkadaşımız varsa onlara yönelik destek alınması gerektiği şeklinde yazdım.. Yoksa kimsenin ne işine karışırım ne de yargılarım.. Sizde beni yanlış anladıysanız kusura bakmayın niyetim tamamen farklıydı.. Bende herkes gibi kendi fikrimi belirttim bu kadar . ama incitici ve yargılayıcı bir uslüp kullandığımı düşünmemiştim baktım hala da düşünmüyorum ama sizi incittiyse bilin isterim..
Mrhb ne durumda izlerinizFraksiyonel lazerden güzel sonuçlar almaya başladım arkadaşlar izler geçtimi hayır ama sabır gerekiyor biliyorum , daha olmam gereken 4 5 seans daha var , bittiğinde mutlaka bilgilendirme yapacağım , bekleyebilenler beklesinler burada görüş belirtmemizi çünkü bu izler geçsin diye ona buna çok para harcıyoruz.. sevgiyle kalın
Ne durumda izlerinizArkadaşlar benim sonuçlarım gayet iyi gidiyor 5. Seansı oldum ön kol iç ve dış yüzde ince izler ve bir tane çok kalın bi iz vardı ince izler çok çok azaldı bazıları bitti kalın olan izim birazcık küçüldü ama o baya derin bi izdi bide üst kolumun iç yüzünde 3 tane orta kalınlıkta iz vardı 2si neredeyse bitti bir tanesinin kabarıklığı bir türlü geçmedi farklı bi lazer yaptı doktor , şuan kabukların dökülmesini bekliyorum , fraksiyonel lazer Uygulaması maddiyat zaman ve sabır isteyen bir uygulama bunuda öğrenmiş oldum , sağlıcakla kalın
Merhaba sonuç nasılFraksiyonel lazerden güzel sonuçlar almaya başladım arkadaşlar izler geçtimi hayır ama sabır gerekiyor biliyorum , daha olmam gereken 4 5 seans daha var , bittiğinde mutlaka bilgilendirme yapacağım , bekleyebilenler beklesinler burada görüş belirtmemizi çünkü bu izler geçsin diye ona buna çok para harcıyoruz.. sevgiyle kalın
Bu izler için ameliyat olmaya gerek yok keşke bendede bu kadar iz olsaydı emin ol hiç kafaya takmadım bile altın iğne ben şuan yaptırıyorum haftaya 3 seansa giricem ben sonuçtan memnunum bu tedavi cildi alttan iyileştiriyor en azından bu işi yapan bir dr fikir al bence ameliyatlık bir durum gerçekten değilArkadaşlar merhaba. Ben de sizler gibi ergenlik zamanı sonrasında senelerce pişman olacağımı bilmeden bir hata yaptım. Koluma 7-8 tane jiletle kesik attım. İnce olanlar seneler içerisinde geçti geriye 3 tane belli iz kaldı. Kolun tam ortasında olduğu için ne gizlenebiliyor ne de başka bir şey yapılıyor düşünmekten psikolojim bozuldu artık. Lazer falan denemedim ama krem dermaroller her şeyi kullandım. Biliyorum çok kötü ama kolumu ütüyle bile yaktım. Aylarca o yanık izini geçirmeye çalıştım sakın denemeyin. Bir iki arkadaş denesem mi yazmıştı sanırım. O izler geçmediği gibi yakınca su toplayıp kabarıyor. Su toplamış bir jilet izi oluyor öyle düşünün. Kremler yüzünden kolumda da yanık izi kaldıfotoğraf eklicem kızarıklık kremler yüzünden oldu. Şu an maddi imkanım olmadığı için yama tedavisi olamam ama tek iz ameliyatı olmaya karar verdim. Çünkü izlerim çok geniş bir alanda değil. Boylamasına 2 cm enlemesine 3 cm. Bu ameliyatı olan arkadaşlar lütfen fikir versin olsam iyi sonuç alır mıyım? Fotoğraf da ekliyorum
Tabiki daha kötü durumda olan arkadaşlar var. Herkesin Allah yardımcısı olsun ama bu psikolojiyi en iyi sizler bilirsiniz. Hele ki bir kadın olarak çok çok zor bir durum. (koldaki kıllar için özür dilerim) lazerden olumsuz çok fazla sonuç alan olmuş zaten lazer için de maddi imkanım yok şu an. Sadece bu izlere tek iz ameliyatı olsam sonuç iyi olur mu sizce fikir danışmak istedim. En azından jilet izi görüntüsü giderBu izler için ameliyat olmaya gerek yok keşke bendede bu kadar iz olsaydı emin ol hiç kafaya takmadım bile altın iğne ben şuan yaptırıyorum haftaya 3 seansa giricem ben sonuçtan memnunum bu tedavi cildi alttan iyileştiriyor en azından bu işi yapan bir dr fikir al bence ameliyatlık bir durum gerçekten değil
Geçmiş sayfaları okursanız lazerle kimsenin sonuç alamadığını ve hatta izleri daha kötü olanları bile görürsünüzTabiki daha kötü durumda olan arkadaşlar var. Herkesin Allah yardımcısı olsun ama bu psikolojiyi en iyi sizler bilirsiniz. Hele ki bir kadın olarak çok çok zor bir durum. (koldaki kıllar için özür dilerim) lazerden olumsuz çok fazla sonuç alan olmuş zaten lazer için de maddi imkanım yok şu an. Sadece bu izlere tek iz ameliyatı olsam sonuç iyi olur mu sizce fikir danışmak istedim. En azından jilet izi görüntüsü gider
Siz ne ameliyatı oldunuz acaba? Uzun süreli izler için lazer bana da hiç mantıklı gelmiyor. Neredeyse tüm yazılanları okudumGeçmiş sayfaları okursanız lazerle kimsenin sonuç alamadığını ve hatta izleri daha kötü olanları bile görürsünüzbenim izlerim de çok inceydi ama bir tane de olsa on tane de olsa jilet izi yine jilet izi. Ben senelerce düşünüp sonunda ameliyat oldum bunun bana göre başka çözümü yok maalesef
Umarim en kısa zamanda bunun bir çaresi bulunur. Kafayı yicem gerçekten bu teknoloji çağında nasıl bunun bir çözümü olmaz. Siz de %80 sonuç aldıysanız benim kendi görüşüm bundan sonra kremlerle tedaviye devam edin. Fito krem benim izlerime çok iyi geldi kullanan var mı bilmiyorum. Fiyatı 20 lira gibi bir şey. Öyle tonlarca para vermeye de gerek yok umarım çok daha iyi bir sonuç alırsınız en kısa zamandaArkadaşlar merhaba biliyorsunuz ben fraksiyonel lazer tedavisi görüyorum benim izlerim büyüklü küçüklü çok ve yaygındı o yüzden tek iz ameliyatı yama vs asla benim için mantıklı değildi , 8 seans bitirdim 10a tamamlayacağım seansları ama daha fazlasını yaptıramam artık maddi açıdan gerçekten zorluyor bazen , öncelikle daha öncesinde yaptığım şeylerden bahsetmek istiyorum , kendi kendime evde dermabrazyon yaptım ve sonuç başarısızdı hem acı çektim hem leke bıraktım kolumda , plexr tedavisi yaptırdım %10dur aldığım sonuç , minik bi izime il33 isminde bir siğil ilacı aldım (asit bildiğiniz ilaç) oraya damlattım orda bir yanık izi oluşturdum alttan iz gözükmüyor ama yuvarlak bir yanık izi kaldı yerine , dermaroller yaptım faydasız , ve en son lazere gelelim 8 seans sonucu %80 diyebilirim iyileşmesine , izlerim silikleştiler küçüldüler, ama sonuç beni tatmin etti mi hayır çünkü ben %100 bir sonuç istiyorum , sizler deneyeceğiniz yöntemleri araştırırken izlerinize göre tedavi olun , 2 3 çizik için tek iz ameliyatı yama çok mantıklı yada alanı yakmak vs vs çünkü alan küçük ama büyük bir bölgede yama tek iz asla mantıklı değil , umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız , toplu bir cevap vermiş oldum kalın sağlıcakla