- 24 Eylül 2018
- 7
- 1
- 36
Arkadaşlar sizce böyle bi dövme yaptırsam nasıl olur. Özellikle dövme yaptıranlardan fikir istiyorum. Bunu ben makyaj kalemleriyle kendim çizdim. Hoşuma da gitti ama sizce izler yine de belli olur mu ?
Dövme hali bu, ben de bundan esinlenerek yaptım. Beğenmenize sevindim teşekkür ederim. Hala araştırıyorum, kesin karar verip dövmeyi yaptırırsam burada da paylaşırım. Bu haliyle izler, izlerin kabarıklığı yakından bile belli olmuyor, umarım dövmeden de aynı sonucu alırım.Çok başarılı bi şekil çizmişsiniz :) Hem çok şık duruyor, hem de bütün kolunuzu kaplamamış. Tabi dövme hakkında bi fikrim olmadığı için izleri kapatır mı o kısmı bilemiyorum, sadece şekli epey beğendiğimi söylemek istedim :) kırmızı renkle yaptığınız ağacın meyveleri dövmeyle yapılınca nasıl olur o kısımdan da emin olamadım
izlerınizde yükseklik kalmazsa tekrar zımparalamanıza gerek yok oda 1 ay sonra belli oluyor jilet izindeki şişlik hemen geçmiyor,eğer iziniz çukursa krem çukurları çok iyi dolduruyor,hücre yenilediği için çukurlar çok hızlı doluyor,anastezi yapmadan kazıman çok zor olur,ayrıca sizin izleriniz cok basit geçer çünkü çok derin değil,başarabilirseniz kazımayı 1 sene sonra izden eser kalmazZeynwp hanım merhaba. Sabırsızlıkla izlerin son durumunu paylaşmanızı bekliyoruz hepimiz.
Ben sorduğum soruların cevaplarını daha bugün okuyabildim. Contraxtube alacağım. Fito var zaten evde. İnce zımpara alacağım. En ince izi zımparalacağım. Sonra sargı. Kabuk dökülene kadar bir daha zımpara sürmeyeceğim. Sonra tekrar mı zımparalayacağım. Kolumdaki tüyleri aldım. Hazırlıklarımı yaptım. Psikolojik olarak kendimi hazır hissetmeye çalışıyorum. Canım çok acıyacak. Cesaretimi toplayıp
Yarın da alışverişini yapacağım bu işe lazım olan şeylerin sonra girişeceğim. 2 tanesi jilet izi olarak kaldı kolumda. 3 tanesi ameliyat izi olarak kaldı. Ben uygulamayı jiletlere yapacağım. Ameliyat izlerine birşey yapılabilir mi bilmiyorum. Çok teferruatlı bir iş. Sizi de sorularla bunaltmış olmak istemem. Yarın başlıyorum bu işe. 2 ay sonraki halinden sonra da Arada resimler atarsınız
Mesela 1 sene sonraki hali
( ki inşallah geçmiş olur tamemen )
Selamlar :)))
İlk iz ne durumda, etrafı iyileşti mi ?izlerınizde yükseklik kalmazsa tekrar zımparalamanıza gerek yok oda 1 ay sonra belli oluyor jilet izindeki şişlik hemen geçmiyor,eğer iziniz çukursa krem çukurları çok iyi dolduruyor,hücre yenilediği için çukurlar çok hızlı doluyor,anastezi yapmadan kazıman çok zor olur,ayrıca sizin izleriniz cok basit geçer çünkü çok derin değil,başarabilirseniz kazımayı 1 sene sonra izden eser kalmaz
Merhaba.Dövme hali bu, ben de bundan esinlenerek yaptım. Beğenmenize sevindim teşekkür ederim. Hala araştırıyorum, kesin karar verip dövmeyi yaptırırsam burada da paylaşırım. Bu haliyle izler, izlerin kabarıklığı yakından bile belli olmuyor, umarım dövmeden de aynı sonucu alırım.
Ben çok istiyorum geçmesini. İki tanesi jilet izi. Onlarda yükseklik farkı var. Diğerleri çukur. Onlar daha çok ameliyat izi gibi aynı. Bu arada domuzun yağı yeni yaraları hızla toparlıyor. Ben bunu çok sonradan öğrendim. Kesiklerimi ameliyat izlerimi yeni yaptığımda biliyor olsam bu kadar bile kalmazdı eminim. Arkadaşım ameliyat yarası 8-10 günü geçtikten sonra dikişler alınır alınmaz sürmeye başladı. Kesik izi geçti. Hatta dikiş izleri bile geçti. Hem de yüzünün tam ortasından. Bunu bir araştırın derm. Ben tam olarak hangi bölgesinin yağı olduğunu bilmiyorum. O da önemliymiş.izlerınizde yükseklik kalmazsa tekrar zımparalamanıza gerek yok oda 1 ay sonra belli oluyor jilet izindeki şişlik hemen geçmiyor,eğer iziniz çukursa krem çukurları çok iyi dolduruyor,hücre yenilediği için çukurlar çok hızlı doluyor,anastezi yapmadan kazıman çok zor olur,ayrıca sizin izleriniz cok basit geçer çünkü çok derin değil,başarabilirseniz kazımayı 1 sene sonra izden eser kalmaz
Jiletle bilinçli kesilmiş olduğu çok belli. Sayı çok az. İz kalın. Bunları avantaja çevirebilirsin. Hemen ameliyat ile beyaz skar dokuyu aldır. Hiç zaman kaybetme. 2 seneye bir şey kalmaz. Ameliyat izi çok az dikkat çeker. Soran olursa çocukken düştüm dersin.Kızlar merhaba haftaya hosteslik mülakatım var kolumdaki izler nasıl sizce nasıl oluşmuş diyebilirim çocukken yaptığım birşey sonucu tüm hayatım kararacak yardım siz olsanız ne derdiniz
En fazla 500 lira tutar bu iş. 250 si dikiş 250 si ameliyathane parası olmak üzere. Keşke beni. De bu kadar az ve net olsa. Benim çok dağınık. Beş altı yerinde kolumun.Jiletle bilinçli kesilmiş olduğu çok belli. Sayı çok az. İz kalın. Bunları avantaja çevirebilirsin. Hemen ameliyat ile beyaz skar dokuyu aldır. Hiç zaman kaybetme. 2 seneye bir şey kalmaz. Ameliyat izi çok az dikkat çeker. Soran olursa çocukken düştüm dersin.
Çok iyi görünüyor geçen ay paylaşmışsın. Ama herhalde şu ara daha da geçmiştir. Bu resimdeki kolun bu izinin son halini tamaznısın en azından bana özelden falan. Bunu çok merak ediyorum ben. Lütfen mümkünse atar mısınEvet merhaba arkadaşlar tam 1 aylık bir,işlemin ardından tek izede uyguladığım işlemin sonuna geldim ve tamamen iz yok oldu sadece kırmızılık kaldı oda zamanla geçecek inşallah,her kese allah yardım etsin zor iş,bir dahaki hafta diğerlerine başliyacağim..
Bu gayet başarılı görünüyor. Umuyorum kızarıklık da geçecek.Buyurun az şimdi çektim,bu şimdi şöyle bir durum var,ben eğer çok yakından dikkatli bakarsan izi görebiliyorum,fotoğrafların bazılarında iz çok az da olsa belli oluyor bazense hiç belli olmuyor bu bulunduğum ortamın ışığında bağlı oluyor,6 gündür bakım yapamadım diğer izlerin yanında olduğu için üzeri şarkıydı benim yorumuma gelirsek eskiye göre çok iyi ve daha 5,5 ay daha bakım istiyor,herşey hemen olmuyor yüzde 90başari yakalayacağını inşallah deneyimlerin bunu gösteriyor,kimse yüzde yüz beklemesini ama süprizde olabilir Bellini olur çok iyi bakarsan 1 sefer bile aksatmadan contratubexsi,kızarıklık geçtiğinde alttan kesik izi gelme ihtimali yok buna eminim sadece şu olabilir orası ilk zamanlar biraz renk farklı olur,buda zamanla geçecek ve bir kaç yıla deri kirişacaktir,ondan dolayı ilk zamanlar göze batar ama zamanla kendin bile taniyamazsin
Merhabalar arkadaşlar normalde başka paylaşim yapmayacaktim ceren arkadaşim için paylaşiyorum içinde bulundugu durumu çok iyi bildigim için,ceren1989 merak etmeyin izleriniZ çok basit geçer cunku ince ve derin değil,domuz yaği hakkinda bilgim yok ama faydalarini duydum,kafana takma izlerin çok basit ve hemen gecer 6 aya bişey kalmaz tek izin son halini paylaşiyorum,bu resmini attigim izin 4 ay daha bakimi var ve etrafindaki siyahlik açildiktan sonra ortadaki deri rengi ayni olacaktir,yillar onceki deneyimime dayanarak yaziyorum,13 sene önce yine kazimiştim 1 tane iz ama bakimini yapmadimherkese kolay gelsin arkadaşlar
Merhaba bu izi tekrar kazımayı düşünüyor musunuz yoksa bu haliyle mi bakıma devam edeceksinizMerhabalar arkadaşlar normalde başka paylaşim yapmayacaktim ceren arkadaşim için paylaşiyorum içinde bulundugu durumu çok iyi bildigim için,ceren1989 merak etmeyin izleriniZ çok basit geçer cunku ince ve derin değil,domuz yaği hakkinda bilgim yok ama faydalarini duydum,kafana takma izlerin çok basit ve hemen gecer 6 aya bişey kalmaz tek izin son halini paylaşiyorum,bu resmini attigim izin 4 ay daha bakimi var ve etrafindaki siyahlik açildiktan sonra ortadaki deri rengi ayni olacaktir,yillar onceki deneyimime dayanarak yaziyorum,13 sene önce yine kazimiştim 1 tane iz ama bakimini yapmadimherkese kolay gelsin arkadaşlar
Merhabalar arkadaşlar normalde başka paylaşim yapmayacaktim ceren arkadaşim için paylaşiyorum içinde bulundugu durumu çok iyi bildigim için,ceren1989 merak etmeyin izleriniZ çok basit geçer cunku ince ve derin değil,domuz yaği hakkinda bilgim yok ama faydalarini duydum,kafana takma izlerin çok basit ve hemen gecer 6 aya bişey kalmaz tek izin son halini paylaşiyorum,bu resmini attigim izin 4 ay daha bakimi var ve etrafindaki siyahlik açildiktan sonra ortadaki deri rengi ayni olacaktir,yillar onceki deneyimime dayanarak yaziyorum,13 sene önce yine kazimiştim 1 tane iz ama bakimini yapmadimherkese kolay gelsin arkadaşlar