Şuan için yüzde yüz sonuç veren bi tedavi malesef yok. Hepimiz bi çare arıyoruz işte kendimizce. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :) İnşallah...Üzüldüm ama o fotoğrafları görünce ..umarım tedavileriniz ise yarar da kollarınız düzelir ..
Selam,sakın serkan dinar'a ameliyat olmayin,benim kolumu mahfetti,ince izlerin etrafının rengini acti,sanki cok derin faça varmış gibi duruyor artık. Suan denilen kadina da gittim, buz tedavisi altinda yapilan sahtekarliktan başka birsey degil.öyle bir tedavi yok arkadas lar. Ben yillardir bu izlerken yasiyorum. Keske hic elletirmeseydim,dilek avşar ve serkan dinar beni mahfetti. Hakkimi asla helal etmiyorum onlara.acıklamlarınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederm bende serkan beyle gorusmye gıttım ama fıyarı pahalı buldum bırazda bılmemekden amelıyat olmadım sna cengız beyede randevu alıp gorusecektım ama kısmet olmadı. ekstradan buldugumm tedaı yontemlerını deneyım dedım suna hanıma gıttım guzel karsıaldı ma bn tedavıyı sunan hıcbır yere guvenmyıorum. herkes bıseyle soyluyor. ama umut cok kotu bısey ınanmasanda ınanıyorsun cengız beyde tedavı olan arkdaslar goruntu paylasır mısınız gormk ıdtıyorum amelıyat fıyatları ne kdr arasında oluyor randevu alcam orayada suna hanımlada tesrtten snra gorusmye gıtcem 16 kasımda bakalm ne dıyecek hıc olmassa yaptırmyacam aa bılgı ogrenemk ıcın gıtmeyı dusunuyorum..
Çok geçmiş olsun, fotoğraf yükleyebilir misiniz ? Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.Selam,sakın serkan dinar'a ameliyat olmayin,benim kolumu mahfetti,ince izlerin etrafının rengini acti,sanki cok derin faça varmış gibi duruyor artık. Suan denilen kadina da gittim, buz tedavisi altinda yapilan sahtekarliktan başka birsey degil.öyle bir tedavi yok arkadas lar. Ben yillardir bu izlerken yasiyorum. Keske hic elletirmeseydim,dilek avşar ve serkan dinar beni mahfetti. Hakkimi asla helal etmiyorum onlara.
Bence bileğinize yakın olanları kalın bi bileklikle kapatabilirsiniz. Diğerleri dikey olduğu için çok kasıtlı yapılmış gibi durmuyor. Ben görsem sormam bile noldu diye kazayla olmuş gibi.Merhaba arkadaşlar. Malesef bende de 10 senelik cam ve jilet izleri var. Arkadaşlarım yapıyodu bende yaparım dedim 2 çizik attım camla. Diğer 2 tanede jiletle yaptım. Çok pişmanımyazın kolumu saklıyorum görmesinler diye. Ama şimdi kasiyer olarak işe başlayacağım. Sorun ederler diye korkuyorum. Nasıl tedavi olurum bilmiyorum. Sizce iş konusunda sıkıntı yaşarmıyım? Fondötenle kapatıyım dedim beceremedim.Eki Görüntüle 2191010
Burada çoğu kişi seninle aynı sıkıntıları paylaşıyor. Ben de ameliyat ve çok özenli bakım ile daha iyi bi duruma getirmeyi planlayanlardanım. Seninkiler bi çoğumuza göre daha iyi durumda, izler hem kısa hem az. Ameliyattan sonra ufak bi dövme de yaptırabilirsin bence. Bu kadar az ve kısa olduğu için şanslısın aslında.Ne biliyim ben çok kafama takıyorum. 1 ekimde başlıyorum belki uzun kollu giydirirler bilemiyorum. Kışın plastik cerraha gidip o kısımları aldırıp dikiş attırmayı düşünüyorum. Belki dikiş izlerini kremlerle belli olmayacak bi ize çevirebilirim. Araştırdım zaten lazer falan işe yaramıyomuş kabarık izlerde. Baktıkça canım sıkılıyor. İnsanlar yanlış düşünüyor çünkü. Bir kere annemin arkadaşı anneme esrar içenler yapıyo onu demiş. Hayatımda ağzıma sürmedim. Üzülüyorum bu yüzden
Sizde kaç tane var. Şu ana kadar herhangi bir müdahele oldu mu tca gibi mesela ? Onu denicektim de cesaret edemedim.Burada çoğu kişi seninle aynı sıkıntıları paylaşıyor. Ben de ameliyat ve çok özenli bakım ile daha iyi bi duruma getirmeyi planlayanlardanım. Seninkiler bi çoğumuza göre daha iyi durumda, izler hem kısa hem az. Ameliyattan sonra ufak bi dövme de yaptırabilirsin bence. Bu kadar az ve kısa olduğu için şanslısın aslında.
Sol da 3 derin ve geniş iz, sağda 4 ince hafif iz var.Sizde kaç tane var. Şu ana kadar herhangi bir müdahele oldu mu tca gibi mesela ? Onu denicektim de cesaret edemedim.
Sizin adınıza çok sevindim iz hiç belli olmuyor, şu kızarıklık da geçerse ne mutlu size :)Evet merhaba arkadaşlar tam 1 aylık bir,işlemin ardından tek izede uyguladığım işlemin sonuna geldim ve tamamen iz yok oldu sadece kırmızılık kaldı oda zamanla geçecek inşallah,her kese allah yardım etsin zor iş,bir dahaki hafta diğerlerine başliyacağim..
Teşekkür ederimSizin adınıza çok sevindim iz hiç belli olmuyor, şu kızarıklık da geçerse ne mutlu size :)
Ben de çok sevindim sizin adınıza izleri ince olan arkadaşlar için de bir başlangıç olur böylelikle sayenizde. Keşke derin geniş izlerde de böyle sonuçlar alabilsek. Merak ettiğim bir şey var sadece contractubex mi kullandınız krem olarakEvet merhaba arkadaşlar tam 1 aylık bir,işlemin ardından tek izede uyguladığım işlemin sonuna geldim ve tamamen iz yok oldu sadece kırmızılık kaldı oda zamanla geçecek inşallah,her kese allah yardım etsin zor iş,bir dahaki hafta diğerlerine başliyacağim..
Teşekkür ederim,izlerin ince yada büyük olması önemli değil bu yaptığımız işlemde ölü olan hücreyi canlandırıyorsunuz,kolunda 7 canım uzunluğunda ve 1 cm genişliğinde bir işe uyguluyorum,kazimadanda uyguluyorum,ölü dokunun kenarlarında kıl çıkmaya başladı bu da demektir ölü hücre canlanıyor,onun için yaranın büyüklüğü önemli değil,evet contratubexs kullanıyorum ve bu işin tek çözümü budur sabredeceksiniz ben 1 ayda sonuç aldım ama neden bu kadar hızlı aldığımı yazıyorum,jilet izini kazidigim için yara yenilendi ve etki maksimum oldu,bunun yanında şöyle bir karışım yaptım.kantaron yağı,b vitamini,b5 vitamini,çinko oksit, karıştırıp sabah 1 defa sürüyorum aradan 1 saat sonra contratubexs sürüyorum,ağızdan her gün zinko c alıyorum,aslında birde vitamini kompleksinde almak lazım apikopal alabilirsiniz,durum böyle kazidigim zaman etki çok hızlanıyor,kazimadanda kullandığım 2 özde çok yavaş ilerleme var,deneyimlerin böyle arkadaşlar,cuma günü 10 adet izi daha kaziyacagim ve bir ay sonra nasıl bir değişim olacak beraber göreceğiz,kalın salicaklaBen de çok sevindim sizin adınıza izleri ince olan arkadaşlar için de bir başlangıç olur böylelikle sayenizde. Keşke derin geniş izlerde de böyle sonuçlar alabilsek. Merak ettiğim bir şey var sadece contractubex mi kullandınız krem olarak
Ameliyat sonrası olabildiğince özenli bakım yaparsanız; ilaçları düzenli kullanmak, güneşten korumak gibi daha güzel sonuç alırsınız. Ben de kalın ve derin izlerimi ameliyat ve dövmeyle kapatmayı düşünüyorum. Bizim için en ideal seçenek bu gibi. Cengiz beyin yama tedavisinin sonucu beni çok cezbetmiyor açıkcası. Hem yanık gibi duruyor hem izler alttan belli oluyor. Çok pahalı olması da cabası... Sizin izler nasıl geniş mi ?Arkadaşlar ben tek iz ameliyat olup tekrardan üstüne dövme yaptırcam sizce olurmu.cengiz beye gtme dururum yok maddi açıdan internette baktım çok güzel kapatıyo dövme.
Fotoğraf yükleme şansın var mı, tek iz ameliyatını merak ettim ?Evet defne geniş ben bikre tek iz ameliyatı oldum doktor 1 sene geçsin bidaha yapcam tek iz ameliyatı demişti bi kez dada oldumda ameliyat tek iz olcak üstünede dövme yaptırcama.alttan izler belli olsada jilet izi olmicak.bence en iyi çözüm bu cenigz beye gtsen 20 milyrdan aşa yapmaz ameliyatı.başkda care yok