Popüler Konu Jilet izi giderme

Elonexp sanirm en son ameliyat olan sensn acaba rica etsem sureci anlatablr misn ? Bir cok yorumu okudum yalnz duzelen yada ameliyat olan kacms burdan sen anlatr misn ve sanirm il disindan gitmissn nasl yaptn ne kadar kaldn nerde kaldn yazarsan cok sevinirm

Üye
çok zor geçti canım yani benim 2 koldu ve deriyi de bacaktan alınca 1 hafta kadar ne tek başıma yemek yiyebildim ne de ayağa kalkabildim çünkü bacağımda ağrıyordu ilk gece hastanede ücretsiz kalıyorsun daha sonra biz bi aparta geçtik benim için çok zor bir süreçti üstelik hamile kalmayi planlıyordum ancak verdiği kremler hep bebeğe zararlı ve kremlerin bir süresi yok ne zaman tamam derse o zaman bırakıyorsun kremleri şimdi 2. ay yeni bitti sonuç nasıl olacak bilmiyorum 6. ayda sanırım nasıl olacağı belli olur şimdilik korkuyorum ve hergün bakım yapıyorum hergün bir kez sabunla yıkıyorum kremle 1 saat sabah 1 saat akşam bekletiyorum bu benim için çok zor oluyor iş için 7 de kalkmam gerekirken kremler için 6 da uyanıp sürüp 1 saat bekletiyorum birde bandajlar var tabi kollarım 1 sene kadar bandajli kalacak o yani da kötü her tarafım bandajli ilk yaz güneşe çıkmak yasak sigara alkol varsa ameliyattan 15 gün önce ve sonra kullanmamalisin bilmiyorum umarım bu kadar çektiğim çileye değer fiyatta 8 bin izlerin çok rahatsız etmiyorsa yaptırma bence. Ben 1 hafta kadar kaldım ameliyattan 4 gün sonra kollarımın sargisini açtı ama bacağı 11 gün sonra ben açtım eve döndüğüm için zor bir süreç ...

Bence bu ameliyat kötünün iyisi. Başka bir çare olmadığından bu ameliyata razı olunuyor. Yoksa yama yeri asla ilk haline benzemiyor. Kenar birleşim yerleri sorunlu oluyor.Yama olduğu çok belli oluyor. Hele istanbulda değilsen doktora ayda 1 resim yolluyorsun krem söylüyor o kremi 1 ay sürüyorsun neden bu kadar çok sürdün diyor.Bir de yama altındaki kıl kökü ve unutulan dikişler var. Bunları çıkarırken yamaya zarar veriyor mahvediyor. Benim başıma geldi o yüzden iyi biliyorum. Çok zahmetli, pahalı ve elde edilen sonucun tatmin edici olmadığı ama başka çaremizin olmadığı bir ameliyat bu.

Arkadaşlar merhaba , uzun zamandır konuyu takip ediyorum . Ama bir çok arkadaşımızın hem parasının hemde hayallerinin yıkılmasına çok üzüldüm . Hepinize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum , umarım hayatta her şey gönlünüzce olur . Arkadaşlar öncelikle bu jilet izleri konusunda gitmediğim doktor araştırmadığım yöntem kalmadı . Ankara da yaşadığım için ve babamın hastahanelerde bir çok tanıdığı olduğu için bir çok doktor ile çok rahat görüşme imkanım oldu . Bende ilk zamanlar sizin gibi içim de bu izler geçer hayalleri taşıyordum . Ama gerçekçi olmayı seçip kendimi kandırmaktan vazgeçtim . Arkadaşlar ; Dermabrazyon , Tca , Yama Yöntemi , Micro Dermabrazyon , Lazer vs. gibi yöntemlerin hiç biri bu izleri geçirmez hatta hafifletmez daha kötü yapar . Bir çok gittiğim Prof.Dr. bana söylediği tek kelime şu `` Vücut bütünlüğü bozulduğunda , scar dokusu oluşur , ve bu iz asla geçmez ömür boyu vücutta kalır . ´´ Asla paranızı , hayallerinizi ve zamanınızı boşa harcamayın . Gerçekçi olun . En fazla yapabilecekleri şey jilet izini yanık ve ya yara izine çevirme . Bence bu bile daha kötü oluyor . Dövme konusunda ise scar dokusu olan beyaz izlere yani yapılınca parlama oluyor bence buda bir çözüm değil ama eğer rahat edecekseniz belki bir çare olabilir T-Shirt giye bilirsiniz . Ama bence artık gerçekçi olup bu izlerin geçmeyeceğini ve hayatınıza odaklanmanız gereği . Gerçeklerle yüzleşin . Paranızı emeğinizi çaldırmayın . Çaresizliğiniz den faydalanmak isteyen çok insan var ama dünyanın neresine giderseniz gidin jilet izlerine veya yara izlerine çare yoktur . Bu izlerle yaşamayı öğrenmelisiniz . Yazın hafif ince bodyler giyersiniz . Denize falan girerken de kimseden çekinmeden girin hayatına bir engel olmasın siz utanacak bir şey yapmadınız kimseye de zarar vermediniz .Son noktaya gelmiş ölümcül bir hastalığa yakalanmış birisine deseniz ki ben şu kollarım da ki kesik izlerini dert ediyorum diye o size sadece bir tebessüm eder . Gidin hastahaneleri bir gezin arkadaşlar ne çaresiz ve zor durum da hastalıklar ile boğuşan insanlar var . Birazcık çevrenizde ki çaresiz insanları görün bu aptal izleri bu kadar dert etmeyin kendinize . Eğer inancınız var ise bilin ki Allah tan başka çare yok . Rabbim hepinizin yardımcı olsun . Hayat kısa arkadaşlar , saçma sapan şeyleri kendinize dert etmeyin . Dua ile .

Sende mi il disindan gidip yaptirdin canm sonuctan memnun deil misn ? Bide alanin cok genis mi yoksa kucuk bi alanda bir kac iz icin mi oldn bu ameliyati

Bu sorununu ameliyatla yada farkli bi yolla cözen herkes kaybolmus burdan kimseden ne bir fikir alinabiliyor ne de merak edilenler sorulabiliyor sorunu cözülenler bir iki msjdan sonra yoklar burda icinden gectkleri uzun süreçleri çok cabuk unutmuslar demek ki durum boyle oluyorms herkese gecmis olsn!

yaptırmayın arkadaşlar ameliyat falan cok zor süreç üstelik geçmiyor ne gerek var ben pismanim yaptirdigima bari siz kendinizi yakmayin

Ben astsubaylık mülakatlarına gidecelim kollarımda birçok jilet izi var ki birde nişanlıyım gelinlik bakma olaylarında falan çekeceğim skntıları düşün. Sayfayı baştan sona okudum. Lazere gittim herşey denedim sonuç 0. En son bi güzellik merkezi altın iğne tedavisinden bahsetti araştırırken Dermaroller ı daha çok tanıma fırsatım oldu göz ardı ettiğim tedavi kafama yattı ve ürünü getirttim forumda ya da İnternette topladığım bilgileri bir araya getirip kullanacağım kremleri tabi reçetesiz de alınabilecekleri eczanelerden temin ettim o kadar kabarık kesikler değil ama yine de bakınca belli oluyordu. İşleme uzun süreyi göze alarak başladım (1-2 yil). 1 haftada iki defa 2 gün aralıklarla uyguladım o da ilkinden emin olamadığım için. Şuan kolumdaki kesiği görmek için gözlerimi iyice yaklaştırıyorum krem sürerken. Herşeyi tedavisi var yeter ki inanç olsun. bu üyeliği benim gibi aylarca tedavi arayıp umudunu kaybedenlere umut olsun diye açtım inanmak başarmanın yarısıdır
(Kıllar için özür dilerim) tedavi süresinde alamıyorum.)

haklısın derya sen ne zaman amelıyat olmustun

Merhaba baya iyi sonuç almışsın. Bu sonuç ne kadar zamanda oldu? Bende yaptım dermaroller ama her seferinde kanayıp yara oluyordu haftada bir yapabiliyordum. Baya azalmış bende sanki az bir iyileşme oldu gibi düşünüyordum ama sonra bıraktım yapmayı, bir de hangi kremleri kullandın?

Madecassol ve contractubex si birlikte kullandım sabah öğle akşam . Yatarken sürüp biraz kuruduktan sonra üzerini kapatıp uyudum. Dermaroller yaparken önce contractubexi ve Madecassol u koluma sürüp üzerinde aleti gezdirdim çok kanatmamaya özen göster benimki 1.5 luktu. Dermarollerden sonra yıkamadım kolumu bitirince hemen tekrar koluma kremleri sürdüm. 1 hafta sonunda kolum bu haldeydi çok çabuk etkisini gösterdi bende.

Canm benm 4 cizik war ikisi silik gibi ikisi biraz kabark seninki gibi diyebilrm bende ayni surece girme yolundaym isteme soz nisan olacak ama cok huzursuzm ve once bu isi cozup sonra nisan yapmayi dusunuyorm.. burdan cok yorum okudm ameliyat olup memnun olan da war olmayanda war korkuyorm ne yapacagmi bilmiyorm ama tek dusuncem war ne olursa olsn bundan kurtulmak sen nasl yaptn nerden istedn dermarolleri gececekse raziym denemeye eger yardmci olursan cok sevinrm nerden aldn ne kadar sure uyguladn uygulama sonrasi nasl oluyo yani surecini anlatrsan cok sevinrm gerckten

Slm arkadaşlar
Bende cengiz beye ameliyat olanlardanım,3 sene oldu.kesin olarak şunu söylüyorum izleriniz çok göze batmıyosa asla ameliyat olmayın.ameliyat bana çözüm olmadı yama yerleri kabarık ve üsr dokusuda bozuk.ben bi kaç kez tca yaptım dahada kötü oldu deri karardı.ameliyat olupta lazerle yama yerlerini yaptıran arkadaşlar varsa bende onlardan yorum almak istiyorum.ve önereceğiniz fraksiyonel lazerde iyi bir yer araştırıyorum ama bilemiyorum seansı 500_600 arası 5_6 seans gerekli diyorlar.açıkçası napıcam bilmiyorum kurtulamadık bu lanet izlerken.

Canım ben pergusa dan aldım İnternet ten getirttim 55 TLydi sanırım . Eczaneden de contractubex (90 TL) madecassol (15 TL) ve E vitamini ampul (6 TL) aldım kremin biri çok pahalı malesef eczacı artık doktorların bu ilacı yazmadığını söyleyince hastaneye gidip sorma gereği duymadım açıkçası yazılıyor mu bilmiyorum ama iki krem de reçetesiz alınabilen ve kesinlikle yan etkisi olmayan kremler eczacı öyle dedi . Kremleri sadece kullanmak hiçbir işe yaramaz dedi Dermaroller la olur mu dediğimde evet ise yarar dedi. Eve geldim gün içinde kolumu sirkeyle sildim. Sonra suyla temizledim. Ellerim hiçbir yere degirmemeye özen gösterdim. Dermarollerla birlikte aletin dezenfekte spreyini gönderiyorlar kremleri dışına da sktım ne olur ne olmaz diye dermarolleri kaynak suda bi dk bekletip çıkardım sonra contractubexi kolumun sorunlu yerine sürdüm üzerinde aleti hafif bastırarak gezdirdim çok kanatmamaya çalıştım. Nasıl kullanacağını sana aletle birlikte bi kağıtta gönderiyorlar zaten. İşlemi her uyguladığım bölgeye hemen kremleri sürdüm bi iki damla da E vitamini çünkü çok fazla yayılıyor iki damla yeterlı gözenekleri hemen kapanmadan kremi iyice yedirdim. Bittikten sonra tekrar komple krem sürdüm gece yatarken de sürdüm hergün üzerini kapatıp uyudum. Sabah öğle akşam uyguladım kremleri nemli tutmaya özen gösterdim. İşlemden sonra dermarolleri tekrar kaynak suda yıkayıp dezenfekte edip kutusuna koyuyorum. Pazartesi bu işlemi yaptım sonra perşembe tekrar yaptım bir haftanın sonunda bu sonuçla karşılaştım ama sabırla kullanılması gerekiyor belki haftalar sürecek yine de ameliyattan iyidir diye düşünüyorum. Canım İNŞALLAH sene de ise yarar biraz da bünye meselesiymiş tedavi süreci alınacak sonuç.

Canmm oncelikle cok tskkr ederim insallah bu sorunu olan herkes kurtulr ben foto cekip aticam sende gor bi tek bir tanesi daha genis ve biraz kabark 3 u gecsn de birinin kalmasna bile raziym yani ameliyat beni biraz urkutuyor bu kadar memnuniyetsz insan varken insallah cozum olur canm ins bu sekilde biraz da olsa kendimizi rahatlatirz sen hala devam ediyosn ama deil mi son durum seni memnun ediyo mu peki ? Bi de bise daha sorcam canm krem surup bu islemi yaptktan sonra gozle gorulen bi iz kabuklanma falan oluyo mu ?

Canm benmde izlerm boyle yalnz eskiden cok belli deildi tca denedm o kadar anlatlms edilms bi urun sozde hic bir etksini gormedm ve daha beter oldu daha belirgnlesti ve etrafnda renk kararmasi oldu anlayacagn berbat bi hale getrdi son hali bu o da ne kremler surerek bu hale geldi

Eklentiler

• 20170429_235114.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 1.337
  • 20170429_235106.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 1.338

Bebeğim sana birşey söyleyeyim senin izler benimki gibi beyaz da değilmiş açıkçası ben geçeceğini düşünüyorum çok şükür fazla da kabarmamış işte hangi akla hizmet yaptık bunları hiç bilmiyorum. Contractubex soyulma yapıyor canım ama kendin keselememeye ya da elinle kaldirmamaya özen göster kendi müdahale etme ki iz kalmasın. Evet devam ediyorum bende gondereyim fotoğraf şu an ben üzerine beyazlatici krem sürdüğümde çok zor görünüyorlar Astsubaylik mülakatına gideceğim benim çabam çoğunlukla bu yüzden İNŞALLAH fark edilmez . Geçene kadar devam edeceğim contractubex kalıp gibi oluyor kolunda sakın hemen kolun soyuluyor sanma

Canmcm insallah gecer sen gozle gorulur bi sonuc elde etmissn ama devam edersen birakmazsan gecer bence ve dedign gibi cok belli etmiyolar insallah tamami gecer bende bilmiyorm ki hangi akla hizmet yaptk bunlari. Benm cok beyaz deiller dogru ama deriden kabark oldgu icin fark ediliyolar insallah bende sonuc alirm insallah gecer ikimzde kurtulurz bu dertten insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…