Popüler Konu Jilet izi giderme

Ben ameliyat olalı 2.5 yıl oldu.ancak kolum 1-1.5yildir böyle. Belli bir yıldan sonra çok az bir ilerleme oluyor. Sanırım seninde 1 yıl sonra daha iyi olur

bence gayet iyi görünüyor. En azından renk farkı cok degil. Bende renk farkı hala mevcut. Paylaşacağım yorumlarınızı bekliyorum. Bir de sadece bir izi farkettim ben ama tabi bilmeyen anlamaz ne olduğunu sanırım.

arkadaşlar ben 2015 ekim ayında ameliyat oldum. Dikişlerle alakalı sorun oldu bende, takip edenleriniz bilir. Bir yerde hala bir şişlik yapan bişey var ama anlayamadım. Eylül ayında cengiz bey gordu. Renk farkı için bir krem onerdi. Tritone aldım. Biraz pahalı da bir krem. Ama ben atopik oldugumdan onu da maalesef kullanamadım. Kortizondan cok sıkıntı yaşadığım için advantanı da 6 ay once bıraktım. Kollarım hiç güneş gormedi. Bu yaz da korumayı düşünüyorum ama sonuç budur. Daha iyi olur mu, biraz bronzlasınca daha iyi görünür mu bilemiyorum.

Eklentiler

• WP_20151020_13_21_45_Raw - Kopya.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 858
  • WP_20151020_13_21_36_Raw - Kopya.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 800
  • IMG-20170129-WA0003.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 852
  • IMG-20170129-WA0002.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 1.002
  • IMG-20170129-WA0001.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 967
arkadaşlar peki ben ne zaman rahat rahat yürüyeceğim suan bacağım agriyor ve bir hafta sonra ise baslamam gerekiyor suan ameliyat uzerinden 1 hafta gecmis durumda haftaya rahat rahat ise gidebilecek miyim

arkadaşlar peki ben ne zaman rahat rahat yürüyeceğim suan bacağım agriyor ve bir hafta sonra ise baslamam gerekiyor suan ameliyat uzerinden 1 hafta gecmis durumda haftaya rahat rahat ise gidebilecek miyim
deri alınan bölgenin büyüklüğüne bağlı biraz. Benimki epey buyuktu, bu yüzden iki haftayı geçti rahat yurumem. Cengiz bey sargıları çıkarmak için gideceginiz günü söylemedi mi? Sargı çıktıktan sonra hafif ağrı kalır ama işe gidebilecek durumda olursunuz. Bir de suan cok ayakta durmayın, iyileşmesini geciktiriyor.

evet 8 gun sonra acacagim sargilari memlekete donmek zorunda oldugum icin sargilari kendim acacagim benim de alan buyuk dun donus yaptim ve bacagim baya agridi bi an once rahat yurumek istiyorum bu ameliyattan sonra hamile kalan oldu mu cocuk istiyorum ama cengiz bey 3 ay sonra dedi neden 3 ay sonra kremler mi zararli acaba

ben de bebek düşünüyorum suan, ama ameliyat yuzunden erteledim. Cunku zaten advantanı kullanacaksın epey bi zaman. Yani yükseklik farkı varsa azalana kadar. Ayrıca kullanıyorsan Dermatix si de gebelikte kullanılmayan ilaçlar. Ben uzun sure kortizon kullanımından dolayı cok sorun yasadım. 10 aydan sonra bıraktım kullanmayı, bebek istediğim için. İlaçların etkisi var mı bilmiyorum ama 6 aydır bekliyoruz. Bence birkaç ay ertele en azından. Biraz toparladıktan sonra ilacı bırakıp bir doktora danışırsın. Kortizon vücuttan atılmıyor zaten ama diğerlerinin etkisinin vücuttan ne zaman temizlendigini öğrenip o sureden sonra dusun bence

bacagını da banyoda ıslatarak aç. Epey bi ıslansın yoksa acıyor. Açtıktan sonra muthiç kuruluk oluyor. Cengiz beyin verdiği merhemler den sonra kuruluk için Babe nin aloe vera jelini kullandım. Cok rahatlatıyor. Sürekli nemlendirmeni öneririm. Geçmiş olsun

6 ay mi bana 3 ay dedi 6 ay olursa yikilirim hyperinol kremini verdi bana
aslında 6 degil ben ameliyat olalı 16 ay oldu. 10 ay ilaç kullanıyorum diye erteledim. 6 aydır gebelik için bekliyorum yani. İlaçların etkisi olabilir belki diye bu ayrıntıyı paylaştım. Ben deneyimlerime dayanarak naçizane fikrimi paylaşmak isterim. Bu ameliyatı olunca iş bitmiyor. Bakım kısmı da en az ameliyat kadar gerekli iyi sonuç için. Bence gerekli ilaçları kullanmalısın. Uc ayda sonuç alacağını tahmin etmiyorum ben, sure uzayacaktır. Bunun dşında Cengiz bey bandajları en az 8 ay kullan diyor. Ben 10. Ayda gittim bana hala kullan dedi dusun artık. O bandaj cok sıkıntı yarattı bende. İki kolumda da olduğu için, ve bir kolum tamamen bandajlıydı. Bi sure sonra kortizonun da etkisiyle odem olmaya başladı vücutta ve bandajlar iyice sıkıntı oldu sişlikten dolayı. Hamilelikte de odem oluyo, bu nedenle zorlanabilirsin diye düşünüyorum. Ama tabii ki bunların tamamı senin kararına bağlı. Bir de su var ki, çocuk yapayım dediğimiz anda hemen oluvermeyebiliyo bendeki gibi. Yani inşallah istediğiniz gibi en kısa zamanda bir bebek sahibi olursunuz. Ama işte bazen herşey planlandıgı gibi gitmeyebiliyo o yüzden hayırlısını dileyin. Bebek haberinizi de alırız inşallah ❤

cok sagolun ben ameliyati olacagim diye hamile kalmadim ameliyattan sonra kalirim diye simdi de bi sene beklersem esim cok cok uzulur cengiz bey de 3 ay diyince dayanirim dedim de 1 sene of of

aynen ben de senin gibi düşünüyordum. Ama ameliyat sonrası sürpriz oldu tum bunlar. Ben de o kadar acı çektim, mali olarak da etkilendik, bari ne gerekiyosa yapayım da boşa gitmesin diyerek mecburen erteledim. Belki de senin ameliyat yerin cok daha hızlı iyileşecektir. Ve tam da beklediğin gibi uc ay sonra gerek kalmayacaktır ilaç kullanmaya filan. Herkesin vücudu farklı sonuçta. Fotoğraf paylaşabilir misin sakıncası yoksa?

merde güzellik arayabilirsin 021
istanbul nişantaşında

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani dışardan bakanlar hafif izler var çokta belli olmuyor diyorlar ama brn öyle düşünmüyorum vücut sıcaklığına ışın geliş açısına kan basıncıma kadar her türlü etken fark ettiriyor bazen o kadar güzel görünüyor ki öbür boyu böyle kalsa razıyım diyorum bazende o kadar sıkıntılı ki boşuna ameliyat olmulum gibi hissediyorum bu durum iyice gerdi beni bilmiyorum ne olacak ileriye dair şu an için düşündüğüm tek şey kesip alınan yerlrdeki oluşan çukurlukları gidermek için yağ yada doku enjekte ettirmek bari alttaki izler belli olmasa yama görüntüsüne yandı ameliyat oldum vs. Diye geçiştirebilirsin ama allttan kırmızı kırmızı kesik izleri belli olduğu zaman iş bozuluyor bilmiyorum yağ/doku enjektesi ne denli faydalı olur ama inşallah kamufule eder

Doku ya da yağ enjektesi hakkında bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…