Popüler Konu Jilet izi giderme

En berbat yerde. Ne saatle ne de başka birşeyle kapanır. Sol ön kol bilekle dirsek arasındaydı. Bende izmirden gittim zor oluyor ama yapacak birşey yok. Yaz bitimi ameliyat olsan seneye rahatsın. Yazın o sıcakta çekilmez ameliyat.

inşallah bu eylül de giderim ben de ... iyileşme sürecini de yine paylaşırsan sevinirim canım . bir de okudum da kanama olabiliyormuş. oldu mu sen de??

inşallah bu eylül de giderim ben de ... iyileşme sürecini de yine paylaşırsan sevinirim canım . bir de okudum da kanama olabiliyormuş. oldu mu sen de??
Kanama olmamış bugün bandajları açtım.Bacaktaki bandajları tam sökemedim yapışkanı çok kuvvetli. Bir de oradaki deri çok hassas onun üzerini kapatmam lazım ama neyle olacak bilmiyorum.

Cengiz beye ameliyat olan arkadaşlar tübüler bandajı nereden aldınız? Kol ve bacak için beden numarası ne olacak acaba?

Bende de hiç bi değişiklik yok canım haftaya benim ikinci seans kantron yağı suruyorum sürekli belki faydası olur diye

Bilgi ver canım gelişmelerden
Gittim bugün2. Seansa doktorumla konuştum hemen bir değişim bekleme bu işlemden sonra kolojen salgılanması 3 hafta yı bulduğu için zamanla daha çok fark ediceksin dedi..birde bu kez daha yüksek ayarla yaptı..bir daha kine en yüksek atışı yapıcaz dedi bakalım merakla bekliyorum neler olacak..bu izler üzerinde biraz sohbet ettik çok zor izler olduğunu ve en doğru yöntemi uyguladığımızı söylüyor...

Gittim bugün2. Seansa doktorumla konuştum hemen bir değişim bekleme bu işlemden sonra kolojen salgılanması 3 hafta yı bulduğu için zamanla daha çok fark ediceksin dedi..birde bu kez daha yüksek ayarla yaptı..bir daha kine en yüksek atışı yapıcaz dedi bakalım merakla bekliyorum neler olacak..bu izler üzerinde biraz sohbet ettik çok zor izler olduğunu ve en doğru yöntemi uyguladığımızı söylüyor...

Bandajdan cıktıktan sonra bır kac dakıka cok ıyı sonra kabarıyor o bolge benım alttakı kıl koklerı su an ıcın kırmızımsı bı renk verıor ıze hala cıkmayan kıllar var kolumda beklıorum cıksınlar dıye ama cok ınatcılar bırde kabarma oluyor onun dısında su an ıcın ıyı ınsallah sıfır yukselk oldugu zamanlara kavusmak dılegı ıle bırde su kıl.koklerı sorunu hallolursa ıyı olcak ıns bacagımda hala pembemsı bı renk var ama bır kac sanıye elımle ovunca kırmızılık gecıor 3-4 dakıka sonra tekrar kırmızı bakalım beklıoruz ınsallah sabrettıgımıze degecek
Güncel fotoğraf paylaşabilir misiniz?

kolunun neresinde izler canım? ben Ankarada yaıyorum ya cengiz bey keşke burada olsaydı . babam bileğimi bilmyor hiç görmedi saat takıyorum yazın hep . ve ikinci yazım bu . ne yapayım bilmiyorum
Merhaba, ben 5 ay önce ameliyat oldum. Kanama ilk günlerde çok az miktarlarda olabiliyor ama illa olacak diye bişey yok. Doktorun onerdigi şekilde istirahat edersen kanamaz. Yamanın alındıgı yerin kanama ihtimali daha yüksek. Ayağa kalktıgında kan asagıya iniyor tabi. Benim kolumun uc ayrı yerine yama yapıldı, haliyle deri alınan yer de genişti. Senin bilegin için küçük bir bolgeden alınır zaten. Çok zahmet vermeyecektir. Ama bandajı en az 8 ay belki daha fazla sureyle sürekli takman gerekecek. Bunu babandan gizlemen daha zor olur gibi

Merhabalar arkadaşlar.. Ameliyat olanlarda durumlar Nasıl? Umarım iyi gidiyordur iyileşme süreci. Ben okul tatil olunca haziran da ameliyat olmayı düşünüyorum sizce uygun bir tarih mi ? Yaz aylarınla bandajla dışarı çıkabiliyormuyuz yoksa illa uzun kollu mu giyinmek gerekiyor

Merhaba, ben 5 ay önce ameliyat oldum. Kanama ilk günlerde çok az miktarlarda olabiliyor ama illa olacak diye bişey yok. Doktorun onerdigi şekilde istirahat edersen kanamaz. Yamanın alındıgı yerin kanama ihtimali daha yüksek. Ayağa kalktıgında kan asagıya iniyor tabi. Benim kolumun uc ayrı yerine yama yapıldı, haliyle deri alınan yer de genişti. Senin bilegin için küçük bir bolgeden alınır zaten. Çok zahmet vermeyecektir. Ama bandajı en az 8 ay belki daha fazla sureyle sürekli takman gerekecek. Bunu babandan gizlemen daha zor olur gibi

ANLADIM . HABERSİZ YAPAMAYACAĞIM . İZİN VERİR Mİ TEPKİSİ NE OLUR HİÇ BİLMİYORUM YA :KK43: BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM . ANKARADA CENGİZ HOCA GİBİ BİRİ OLSA DA BURADA YAPTIRSAM İSTİYORUM AMA O KADAR ARAŞTIRDİM YA FRANKSİYONEL LAZER YA DA SADECE ZIMPARA YÖNTEMİ VAR . ÇOK SİNİR BOZUCU ..... SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM AMA KESİN BİR ÇÖZÜM BULAMIYORUM KİMSEDE ...BU KADAR ZOR MU BU İŞLEM YA :KK43:

Canım nasılsın izler ne durumda

Canım nasılsın izler ne durumda
:KK43: pekte olumlu değil sanki bazılarında hafif silinmeler var ama sonuç çokta iç açıcı değil bir sean daha var bakalım hâlâ ümitliyim belki diye...hayır anlamadığım o kadar mı zor bu izlerin geçmesi..Son seansta bildiğin lazeri taa derinlerde hissettim ama izlerde hiç his mis yok :KK66:

:KK43: pekte olumlu değil sanki bazılarında hafif silinmeler var ama sonuç çokta iç açıcı değil bir sean daha var bakalım hâlâ ümitliyim belki diye...hayır anlamadığım o kadar mı zor bu izlerin geçmesi..Son seansta bildiğin lazeri taa derinlerde hissettim ama izlerde hiç his mis yok :KK66:
Tıp nelere çare buluyor ama bu resmen para sömürgesi benim hiç umudum kalmadı dövme nasıl olur açık renklerin üzerine

Sen ne durumdasın varmı değişiklik..fotoğraf ta yükleyemiyorum hep hata veriyor senin fotoğrafı da merak edi
Tıp nelere çare buluyor ama bu resmen para sömürgesi benim hiç umudum kalmadı dövme nasıl olur açık renklerin üzerine

X