Popüler Konu Jilet izi giderme

Merhaba sırf bu konu icin uye oldum. Daha cok gencim ve bıktım usandim beş saniyelik yanlıs yapılan bir durum yuzunden uzun kollu giymekten. Suan acnelyse kullaniyorum onumuzdeki yaza kadar kolumu ameliyatsiz nasil duzeltebilirim. Hayatimda en pisman oldugum sey bu ve orta okulda arkadaşimin bisey olmuyo iz kalmiyo demesiyle yaptigim biseydi. Cocuklukta sorun olmuyou ama simdi oyle degil tabii. Lutfen yardimci olun ameliyat olcak maddi durumum yok suanda, sirf kapamak icinde dovme istemiyorum cunku anlami olmiyicak. Onumuzdeki yaza kadar gecirebilirmiyim? Acnelyse sonucta deri soyuyor yardimi olur mu? Goruslerinizi paylasin lutfen, ayni derdi olanlar beraber biseyler yapalim onumuzdeki yaz rahat gecsin. Normal bi kola ozenmek sinir bozucu ve cok uzucu en kotusude kendinize bunu kendiniz yapmaniz gercekten cok uzuluyorum
Malesef aynı duyguları bizde yaşıyoruz. Ama şunu anladm ki "keşke" demek ve daha fazla canımızı sıkmak hicbiseyi duzeltmiyor olmuşa çare yok. Ve sunuda düşünün bu hatayı yapmasaydik kolumunuzun normal halinin kıymetini hiç bi zaman bilemezdik.. sizin izleriniz derinmi

Malesef aynı duyguları bizde yaşıyoruz. Ama şunu anladm ki "keşke" demek ve daha fazla canımızı sıkmak hicbiseyi duzeltmiyor olmuşa çare yok. Ve sunuda düşünün bu hatayı yapmasaydik kolumunuzun normal halinin kıymetini hiç bi zaman bilemezdik.. sizin izleriniz derinmi
Bir çoğu çizik halinde, ama ard arda oldugundan berbat gorunuyo tabii, derin iki tane var. çizik çizik olanlar geçip o derin iki tanesi hafiflese mükemmel olur. hiç mi mümkün değil bu kremlerle? acnelyse kullanıyorum ama dusununce o kesici alet derının kaç kat altına giriyor. deriyi yenileye yenileye mümkün mantıkken tabii bir yıl duzenlı kullanıcam ınsallah. sonucta derı soyuyor. sizin izleriniz ne durumda? geçirmek için yaptığınız bi şey var mı?

Bir çoğu çizik halinde, ama ard arda oldugundan berbat gorunuyo tabii, derin iki tane var. çizik çizik olanlar geçip o derin iki tanesi hafiflese mükemmel olur. hiç mi mümkün değil bu kremlerle? acnelyse kullanıyorum ama dusununce o kesici alet derının kaç kat altına giriyor. deriyi yenileye yenileye mümkün mantıkken tabii bir yıl duzenlı kullanıcam ınsallah. sonucta derı soyuyor. sizin izleriniz ne durumda? geçirmek için yaptığınız bi şey var mı?

Anlattiginiza göre benim izler gibi sizinkilerde bi kaç sayfa öncesinde resim paylasmistim. Bana tek çözüm ameliyat ve zimparalama gibi geliyor zimparayla ince çizikleri yok edebilenler olmuş kendim de denicem havalar biraz sogudunda. kremlerle bence vakit kaybetme su an hamile olduğum için ameliyatı yaptıramiyorum. Bu forumu daha önce bulsaydim hemen yaptiriirdim biraz gec kaldım malesef :KK43:

Anlattiginiza göre benim izler gibi sizinkilerde bi kaç sayfa öncesinde resim paylasmistim. Bana tek çözüm ameliyat ve zimparalama gibi geliyor zimparayla ince çizikleri yok edebilenler olmuş kendim de denicem havalar biraz sogudunda. kremlerle bence vakit kaybetme su an hamile olduğum için ameliyatı yaptıramiyorum. Bu forumu daha önce bulsaydim hemen yaptiriirdim biraz gec kaldım malesef :KK43:
Zımparalamayi bende duymustum ve gecen kış zımpara degil topuk taşıyla zimparalamistim baya kabul bagladi dokununca aciyodu falan ama hic bir faydasini gormedim zimparalama tam nasil oluyormus? Ve ne tarz zimpara kullanicakmisiz? Sonbaharda bende denerim zaaten kisa kollu haram bize :KK43:

Kızlar ya benim izlerim bir cm den daha ince olanlar ve max bir cm uzunluk ama çok ard arda olduğundan cok belli:KK43:

Bu izlerden zımparalamayla kurtulan/deneyen oldu mu zimparalamayi:KK43:

Zımparalamayi bende duymustum ve gecen kış zımpara degil topuk taşıyla zimparalamistim baya kabul bagladi dokununca aciyodu falan ama hic bir faydasini gormedim zimparalama tam nasil oluyormus? Ve ne tarz zimpara kullanicakmisiz? Sonbaharda bende denerim zaaten kisa kollu haram bize :KK43:
Aynen dediğin gibi yapmıştım bi kere daha sonra iz giderici kremler felan sürmüştüm ama bu işlemi bi kere yaptım zimparalamayi yani şimdi önceki resimlerime baktım da su an daha belirgin olmuş deli olucam ne yapsam daha kötüye gidiyor durumun varsa ameliyat ol kardesm başka çözümü yok ince ciziklere lazer nasıl olur bilmiyorum ama benim ki çaresizlikten artık..

kızlar merhaba.Foruma sırf bu konu icin üye oldum.Öncelikle yıllardır bu lanet izlerle yaşadığım için hepinizi çok iyi anlıyorum.Benim sol kolum omuzdan direğe kadar derin kesiklerle doluydu 4 sene once tek iz ameliyatı olmaya karar verdim ve oldum.ama sonuc berabat doktorum izlerin tamamini alamadigi icin bi kısmını aldi bu sefer de ortada uzun bi iz kenarda jilet izleri kaldı.Artık kendimden nefret etmeye başladım her yöntemi denemeyr hazırım diyip tca kullanmaya başladım 5 gün önce o bölgeye %40 tca uyguladım henüz bi soyulma yok sonuçları sizlerle paylaşıcam inşallah hepimiz kurtuluruz bu dertten :KK43:

kızlar merhaba.Foruma sırf bu konu icin üye oldum.Öncelikle yıllardır bu lanet izlerle yaşadığım için hepinizi çok iyi anlıyorum.Benim sol kolum omuzdan direğe kadar derin kesiklerle doluydu 4 sene once tek iz ameliyatı olmaya karar verdim ve oldum.ama sonuc berabat doktorum izlerin tamamini alamadigi icin bi kısmını aldi bu sefer de ortada uzun bi iz kenarda jilet izleri kaldı.Artık kendimden nefret etmeye başladım her yöntemi denemeyr hazırım diyip tca kullanmaya başladım 5 gün önce o bölgeye %40 tca uyguladım henüz bi soyulma yok sonuçları sizlerle paylaşıcam inşallah hepimiz kurtuluruz bu dertten :KK43:
Çok geçmiş olsun gerçekten kötü bi durum nerde ameliyat olmuştunuz ?

Resim atabilirmisin belki de senin gözünde çok kötüdür. Tekrar bi ameliyat düşünrsen bu forumdakilerin çoğu cengiz beye olmuş memnun kalan çok
tca uyguladığım için şuan kabuk iylesince tabiki atarım resim.Yaza kadar bunu uygulamayı düşünüyorum baya etkiliymis gördüğüm kadarıyla

5000tl aöelıyat oldum su an ıylesme surecınde bakalım 2 yıl sonra net bı sonuc cıkar ortaya

merhaba dolunaymehtap, burada ki herkes gibi bende ayni konudan dolayi uzgunum.. uzun zamandir arastiriyorum Cengiz Beyle email yoluyla gorustum ancak bir turlu cesaret edemedim.. yakin zamanda ameliyat olan biri olarak sonuctan gercekten memnun musun ? ve sakincasi yoksa bacak ve kol fotolarini gorebilir miyim :KK43:

Ameliyat olanlara cook sevindim.
28 Eylul de okulum açılıcak o zaman uzun kollu giyilmeye baslanir mi sizce kizlar :KK43: herkes kisa kollu giyerken tuhaf gorunmekten bıktım usandım kendimi eve kapattım yazları artık :KK43:

merhaba dolunaymehtap, burada ki herkes gibi bende ayni konudan dolayi uzgunum.. uzun zamandir arastiriyorum Cengiz Beyle email yoluyla gorustum ancak bir turlu cesaret edemedim.. yakin zamanda ameliyat olan biri olarak sonuctan gercekten memnun musun ? ve sakincasi yoksa bacak ve kol fotolarini gorebilir miyim :KK43:
Merhaba benanbuke yaklasık 9 ay önce amelıyat oldum sonuctan memnunıyet kısının beklentısıne gore degısır bende cok ıyı sonuclar bekiıoyum ama bazen moral bozucu olabılıor ama sunu farkettım ıyılesme surecınde amelıyat ızının durumu sureklı degısıyor bazen o kadarı guzel gorunuyorkı dıyorsun hep boyle kalsa keske bazende o kadar cırkın duruyorkı ben bu amelıyatı bosuna mı oldum dıorsun yanı sunu demek ıstıorum sonu nere ıse bu ısın sabırla sonuna kadar bekleyıp sonunu gormek gerekıor formda amelıyat olup kurtulup bı daha da yazmayan cok arkadas var sonuc olarak beklentıyı cok yuksek tutmamamk gerekıor kı moral kırıklıgı olmasın senın ızlerının durumu nedır?

Realist merhaba kolunun durumu nasıl cukurlasmada bı gelısme var mı
Dolunay ayni sekilde devam ediyor.seninde yukarida soyledigin gibi bazen o kadar iyi oluyorki ben bile fark etmiyorum.ozellokle bandaji cikardiktan so ralari.ama bazende o kadar cukurlasiyorki ne yapacagimi bilmiorum.izler alttan beyaz beyaz gorunuyor.cengiz beye dikis atip atmadigini soracagim.bana kalirsa dikis kullanmamis gibi geiuyor.kucuk izlerin yeri belli bile degil.onlarda siki ti yok ama buyikler var 4 tane.neyse ya kis geldi.kremlere tekrar baslarsam yaza kadar biraz daha iyilesir gibi geliyor.bakalim artik

Eklentiler

• 20150918_120937.jpg
    20150918_120937.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 2.223
  • 20150918_120929.jpg
    20150918_120929.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 1.231
X