Popüler Konu Jilet izi giderme

04.08.2014 tarihi itibariyle kolumun son halini fotoğraflarıma ekledim. 17 ağustosta 1 yıl olacak. kortizonlu krem kullanmaya devam edeceğim. kabarıklık biraz fazla, çok iyi göründüğü de söylenemez ama izler anlam değiştirdi...

Cengiz beyin yaptigi diger ameliyatlarin izleri boyle degil seninkisi neden boyle kaldi acaba iyi baktinni koluna korkuyorm bnde ameliyat olmaya

04.08.2014 tarihi itibariyle kolumun son halini fotoğraflarıma ekledim. 17 ağustosta 1 yıl olacak. kortizonlu krem kullanmaya devam edeceğim. kabarıklık biraz fazla, çok iyi göründüğü de söylenemez ama izler anlam değiştirdi...

yukseklik ve renk farki cok, cengiz beyin ameliyat ettigi hastalarin birsuru resim gordum ama hicbiri boyle degil di
bende yakinda ameliyat olacam ama kolumun daha kotu olmasindan korkuyorum

Geçmiş olsun canım da tam ne yaptilar senin koluna ?? İzler hala duruyor ?? Çok üzüldüm inş sende kurtulursun o amilyatlari yapan doktor bozuntularinin isimlerini verirmisin birde başka kimsenin canini yakamasinlar

evet canim mahfetmisler kolunu insallah kurtulursun bu lanet izlerden
ben senin cengiz beye ameliyat oldun diye biliyordum

slm canm,sen ameliyat olalı epey zaman olmuş,izlerinde azmış benimikiler gibi çok değil onun için ameliyatında kolay olmuştur.çok canın yandımı?? en çok kolunmu bacağınmı acıdı.?

Canim benim hicbir yerim acimadi.ufacik bir aci hissetmedim.sadece ameliyattan birkac gun sonra bacagim cok fena kasindi .sis sokup kasiyordum o derece.onun disinda hicbir aci yoktu.

evet canim mahfetmisler kolunu insallah kurtulursun bu lanet izlerden
ben senin cengiz beye ameliyat oldun diye biliyordum

Ben cengiz beye oldum cry serkan dinara hücre spreyi midir nedir onu yaptirmis birde tek iz ameliyati olmuş anladigim kadariyla o kol benim kolum değil ama çok uzuldum yaxik o kadar aci para vs.

Ben foto atamiyorum ama son durum özeti geceyim yukseklik farki için advantan pomat verdi cenhiz bey gunde 2 defa onu ve dermatixsi kremi sürüyorum bacagimada ayni sekilde 6. Aydan once kizariklik geçmez dedi bende gun sayiyorum ama sunu diyebilirimki alttan kesik izi hic belli degil derin kesikler de birkac ay belli oluyormus ama bende yok ne kasinti ne baska birsey iyiyim yani

Cengiz beyin yaptigi diger ameliyatlarin izleri boyle degil seninkisi neden boyle kaldi acaba iyi baktinni koluna korkuyorm bnde ameliyat olmaya

korkmanıza gerek yok arkadaşlar. benim iyileşme sürecim çok ağır seyrediyor. kimininki 6 ayda düzelir kimininki 1 yılda belki 2 yılda, kişiden kişiye değişir. bende 1 yılda pürüzsüz bir görüntü oluşmadı belki de 3-4 yıl sonra tam olarak düzelecek. yapacak birşey yok.

ben koluma iyi baktığımı düşünüyorum, cengiz beyin söylediklerini aynen yaptım. ameliyat olmadan önce kolumun eski haline dönmeyeceğini de biliyordum. benim için ameliyatın amacı izlerin anlamının değişmesiydi öyle de oldu zaten. iyileşme süreci devam ediyor.

korkmanıza gerek yok arkadaşlar. benim iyileşme sürecim çok ağır seyrediyor. kimininki 6 ayda düzelir kimininki 1 yılda belki 2 yılda, kişiden kişiye değişir. bende 1 yılda pürüzsüz bir görüntü oluşmadı belki de 3-4 yıl sonra tam olarak düzelecek. yapacak birşey yok.

ben koluma iyi baktığımı düşünüyorum, cengiz beyin söylediklerini aynen yaptım. ameliyat olmadan önce kolumun eski haline dönmeyeceğini de biliyordum. benim için ameliyatın amacı izlerin anlamının değişmesiydi öyle de oldu zaten. iyileşme süreci devam ediyor.

Canim geçmiş olsun fotonu goremedim ben tekrar yukleme sansin varmi ?? Ya birde foto nasil atiliyor bana anlatabilirsen bende kolumun fotosunu koyayim olacak arkadaslar için bir fikir olsun

Anladim cok tesekkur ederim fikir verdigin icin insallah gecer .. Cengiz beye ameliyat olan arkadaslar lutfen resim paysabilirmisinizzz??

Ben cengiz beye oldum cry serkan dinara hücre spreyi midir nedir onu yaptirmis birde tek iz ameliyati olmuş anladigim kadariyla o kol benim kolum değil ama çok uzuldum yaxik o kadar aci para vs.

Ben foto atamiyorum ama son durum özeti geceyim yukseklik farki için advantan pomat verdi cenhiz bey gunde 2 defa onu ve dermatixsi kremi sürüyorum bacagimada ayni sekilde 6. Aydan once kizariklik geçmez dedi bende gun sayiyorum ama sunu diyebilirimki alttan kesik izi hic belli degil derin kesikler de birkac ay belli oluyormus ama bende yok ne kasinti ne baska birsey iyiyim yani

Mozzy canim bana resim atabilirmisin ameliyat olduysan

Mozzy canim bana resim atabilirmisin ameliyat olduysan

Canim siteye ekliyecegim böyle tek tek zor olur biri bana anlatirsa koyucam en kisa zamanda

ha bu arada benim kolum daha çok yeni kıpkırmızı görünce ay bu ne demeyin geçecek zamanla ama ikinci ayda nasil olur kolunuz fikir edinirsiniz en azından

mozzy senin adina cok sevindim yukseklik farki varmi peki neden resim atamiyosun
daha yeni mi ameliyat oldun

Canim siteye ekliyecegim böyle tek tek zor olur biri bana anlatirsa koyucam en kisa zamanda

ha bu arada benim kolum daha çok yeni kıpkırmızı görünce ay bu ne demeyin geçecek zamanla ama ikinci ayda nasil olur kolunuz fikir edinirsiniz en azından

smtcam@gmail.com adresine atarmisin resimleri kuzum fikrim olsun cok endiseliyim:KK43:

Canimm aldim resimleri cok tesekkur ederim ama kesik izleri hala belli oluyorr beden boyle acaba cengiz beyin diger ameliyatlarind kesikler tamamen kapali ama seninkisi belli oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Canimm aldim resimleri cok tesekkur ederim ama kesik izleri hala belli oluyorr beden boyle acaba cengiz beyin diger ameliyatlarind kesikler tamamen kapali ama seninkisi belli oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kimin kesik izleri belli oluyor mozzyninki belli degilki bence senin göz yanilman var

X