- 27 Temmuz 2014
- 28
- 0
Kimin kesik izleri belli oluyor mozzyninki belli degilki bence senin göz yanilman var
Bana mail atti ordan gordum yine kesikler belli oluyor ama buna sukur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimin kesik izleri belli oluyor mozzyninki belli degilki bence senin göz yanilman var
04.08.2014 tarihi itibariyle kolumun son halini fotoğraflarıma ekledim. 17 ağustosta 1 yıl olacak. kortizonlu krem kullanmaya devam edeceğim. kabarıklık biraz fazla, çok iyi göründüğü de söylenemez ama izler anlam değiştirdi...
Bana mail atti ordan gordum yine kesikler belli oluyor ama buna sukur
Ha tek şunu dezavantaj olarak goruyorum bu ameliyatta bende toplamda 4 tane vardi ama aralari baya açıkti iz bu yuzden biraz buyuk oldu ama alttan hic iz gözükmüyor ilk dikislerim alındığında bile yoktu
Anladim canim maile snden 3 tane resim geldi ondan dedim izler goruluyor diye
Onlari ben atmadim canim shery atti sanırsam
Canimm aldim resimleri cok tesekkur ederim ama kesik izleri hala belli oluyorr beden boyle acaba cengiz beyin diger ameliyatlarind kesikler tamamen kapali ama seninkisi belli oluyor
Canim cok pardon karisti da smtcam@gmail.com a kolunun resimlerini atarmisin shery atms resimleri
daha ameliyat olmadim
Ben olali 2 ay oldu ama benimde yükseklik farkim var realistin fotolarina baktim çok çok iyi benimkinden sertlik yok bende ama yükseklik farki özellikle bir bölgede bariz ( ay kalmaz böyle inş yaa
04.08.2014 tarihi itibariyle kolumun son halini fotoğraflarıma ekledim. 17 ağustosta 1 yıl olacak. kortizonlu krem kullanmaya devam edeceğim. kabarıklık biraz fazla, çok iyi göründüğü de söylenemez ama izler anlam değiştirdi...
kaliteli bi makine olmadığı için fotoğraf atamıyorum arkadaşalr.benimkiyle karşılaştıran arkadaşlar fotoğraf paylaştıktan sonra yorum yaparsanız sevinirim.ben sanırım biraz acele ederek denize girdim ve kolum biraz esmerleşti.bakalım ne olacak
Realist resim yuklermisin .. Arkadaslar lutfen yardimci olalim birbirimize
kaliteli bi makine olmadığı için fotoğraf atamıyorum arkadaşalr.benimkiyle karşılaştıran arkadaşlar fotoğraf paylaştıktan sonra yorum yaparsanız sevinirim.ben sanırım biraz acele ederek denize girdim ve kolum biraz esmerleşti.bakalım ne olacak
arkadaşlar profilime 5 yeni foto ekledim.
ameliyat sonrası 5. ay resimlerim.