angelmask , cry ve busra 44 i mesajlarınızı okudum , fakat cevap yazamadım halaa mesaj sayınız yetersiz diyor.halbuki ergenokon destanı gibide yazıyorum ama .)
foto istemişssiniz 10 gün sonra kontroldeyim , ilk resimleride alıp atıcam.şimdi atsam kedi ciğeri gibi kızarık bi bölge çıkıyor.ilk fotolarıda görmeniz lazımki nereden nereye gelmişim.
busra 44 eşinin izleri çok hafif aslında , ama o kadar kötü bi yerdeki , uzun kollu giyip gömleğin kolunu 1 kere katlasanız görünecek , uzun kolluda bile tam düğmelemek lazım .izler çok hafif ama malesef anlam aynı , beyaz beyaz parelel çizgiler.
ama şu varki ameliyatı öncesi ve sonrası çok basit olacak çünkü , alan küçük , ve kolun hareketinde , deriye hareket ettirecek bölgede değil,mesela benim izler dirseğe yakın bölgede olduğundan 90 derecelik açıda deri kırışıp, 180 derece olduğunda tam düz zemin halini alıyor , ama bu öteki koldada öyle, onun için ben ilk 15 gün kolu tam düz tutmaya çalıştım , ama sizde öyle bir sorun yok. yani ameliyat sonrası bi bileklik bile işini kolayca görür. yani bakımı bizimkilerden daha basit olur.
bi avantajınız daha var , kolun kıllı olması ameliyat sonrası , ameliyatlı bölgenin kamuflajı açısından çok büyük avantaj sağlayacak.
ayrıca küçük alanın iyileşme süreci , büyük alana göre daha hızlı olur düşüncesindeyim. eşine destek olman , onun için çok önemli ,sakın , neden yaptın , hiçmi işin yoktu gibi , can sıkıcı sorular sorma , sadece moralini bozarsın , dert etme ne var bunda diyip rahatlat ( akıl vermek gibi olmasında ).istanbuldamısınız bilmiyorum ama , eger istanbul dışındaysanız ameliyatı cuma gününe denk getirin araya cumartesi pazarda girince , 1 günlük izinle işi halledersiniz.refakatci olsa iyimi olur dersen iyi olur aslında , ama ben refakatcısız gittim . onun içinde uyku ilacı aldım. 3 günün nasıl geçti anlamadım.
alan küçük ama genede belirli bir süre tübüler bandaj takacak ki deri tam yapışsın ,havada durmasın.
izlerin yeri , alanı , kıllı olması yönünden , bizlerden 1- 0 öndesiniz.
forumun başındaki ataç olan bölgeye veya buraya nasıl foto yüklediniz . bi anlatabilirmisiniz . teşekkürler.