• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jil sander sensations

rusti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
5
0
36
İstanbul
senelerdir bu kokuyu kullanıyordum. hani kokular bize birilerini hatırlatır ya. bu da benim kokum olmuştu. fazla kullanan da yok. bi gün arkadaşım parfümistediğinde vermiştim ve aa bu sen kokuyu demişti:) çok hoşuma gitti benim de hiç değiştirmek istemiyorum ama hiçbir yerde bulamamaya başladım. free shoplarda yok. strawberryde yok. duyan bilen gören var mı?

senelerdir bu kokuyu kullanıyordum. hani kokular bize birilerini hatırlatır ya. bu da benim kokum olmuştu. fazla kullanan da yok. bi gün arkadaşım parfümistediğinde vermiştim ve aa bu sen kokuyu demişti:) çok hoşuma gitti benim de hiç değiştirmek istemiyorum ama hiçbir yerde bulamamaya başladım. free shoplarda yok. strawberryde yok. duyan bilen gören var mı?

açık parfümcülere de bi bak parfümler piyasadan kalksada dolumları devam ediyor bnziyorsada koku bence süper olur..bi bak bence

açıkların kokusu orijinallerden biraz daha ağır gibi sanki. belki de yanılıyorumdur bakmak da fayda var. teşekkür ederim.

Back