• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jigolo mu?

seni seviyorum:))))
çok teşekkür ederim nasıl içimi rahtlattın anlatamam sana
bu arada nişanlımda kullanmıyor zaten msn o maillere daha önceden bakmamıs yani birlkte açtık baktık..ohhh bee

Ayrıca şu da var.Eğer saklayacak birşeyi olsaydı şifresini sana verecek kadar da rahat davranamazdı :34:

benim şirket mailime her gün geliyor hemde en son 7.000tlye kadar çıkmıştı teklif..
bu mail ayrıca patronun cebinede gidiyor zavallı adam geçen birine mail okutacakken aniden o mail geliyor..
banada açıkca söyleyemedide ''ya bazı mailler geliyor bunları engelleyemezmisin '' demişti.
malesef engellenmiyorda:26:

bir kere söyliycem güzellikle söyliycem siz burda konu açıyosunuz herkes destek oluyo yardım ediyo ben açınca o kadar çok üstüme geliniyoki 21 yasında yasadığım seylerin agoıırlığı bana yetiyor lütfen çocuklarınz varsa onların hatırına bana ima laf sokma yapmadan yardımcı olun o zmn ben size kötü bişey söylersem birdaha bu siteye girşim tamamen iptal edilsin

Kimse sana hakaret etmedi, kötü soz söylemedi sırf insanlar seninle aynı fikirde degil diye hakaret yagdirip gittin. Neyse hatanın farkına varman da güzel, ya da ben iyi niyetliyim.

Reklam onlar, her maile düşüyor spam olarak

Benmi yanlış hatırlıyorum.
Bu arkadaş üzerimizde tez uygulamak için bu kadar konu açmamışmıydı?..sedef vs

Buda yeni tezinmi?

Buda yeni tezinmi?

evet ya sen o sedef gorumcecı deılmısın sorada aaaa ben sızın ustunuzde tez uyguladım dıyen???:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

Gunlerdir her yerde adi anilan sedefi merak edip duruyordumm sonunda izine ulastim :27:

Merhaba cnm eski konularima bakarsan bende ayni durumu sevgilimde yasadim yardimci olmaya calisirim istersen bnm sevgilimin uyeligi vardi zaten siteye girince anlamistim ben uyeligi oldugunu anlasiliyo yani ben ayrildim uzun sureli biliskimiz vardi 5 yil olmstu ama yapamadim arkadasim saka amacli kayit yapms demisti ama bi kuskuyla yasayamazdim :(

Buda yeni tezinmi?

evet ya sen o sedef gorumcecı deılmısın sorada aaaa ben sızın ustunuzde tez uyguladım dıyen???:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

üye olmadan da gelıyor adresine oyle maıller ama ,uyelıgının olup olmadıgını gelen maılı takıp ederek de anlayabılırsınız .

gelen maılı tıkladıgınız da ve sıteye gırdıgınız de nısanlınıza acılmıs ozel hesap var ıse ,yanı profıl olusturulmus ıse

nısanlınız o sıte de uyedır o zaman .

sedef kocasi yada nisanlisinin yengesi degilmi? bir kizmini okudugum kadariyla, konu sayinbinin hakli oldugunu gordum.
yoksa devammi okumaliyim? yengesi ise bence, hareketlerine dikat etmezsi gerekiyor, cocuk degilki bunlar, gelsinde kocasina sarilsin, opsun, hayatim desin..
hic normal degil..! ayni odada uyuyup, el tutmalar...:53:

reklam onlar nışanlının bı suçu yok

banada aysun dıye bı hatun maıl gönderıp duruyor para felan teklıf edıyor delıı

kı burdan başka hıç bır yerde üyelığım yok, ıçın rahat olsun yanı hem bı halt yemış olsa nıye sana şıfresını versın

bu arada sedef nasıl, selam söyle bızden :3:

ilk defa sedefsiz bir konu aman ne guzel :ssz:

benim anlamadigim insanlarla dalga gecip sonra nasil gelip buraya konu aciyorsunuz,
yaptigin tezin devami mi yoksa bu:23:

Yav bu sedef gercek miymiş? Yoksa günahını da almıyayim şimdi, konu sahibesi abartmış mı, ben mı yanlış anladım?

Back
X