Jet Networking Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tmm yazarım. bak heveslendim şimdi:) peki siparişleri verdikten sonra parayı nasıl ödüyoruz?

para işi sana kalmıs bısey zaten sıparıs verdıgınde secenekler cıkacak karsına ve sana uygun olan hangısıyse onu secersın ben mesela hep kapıda nakıt odemeyı sectım 300 tl olduktan sonra yuzde on ındırım var oda benım karıma oluyo yanı 2 sefer kar yapıyorum hem satınca hemde nakıt odeyınce merak etme sende alısırsın bende cok ama cok acemıydım alıstım ve sımdı baska yerlerde uye oldumm onlarıda satıyorum sende yaparsın terddut etmebence

çok çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.. benim kendi alacaklarım var bugün sipariş versem yarın gelirmi acaba? kaç günde geliyor siparişler bide belirli bi saati falan oluyormu? genelde aksam 6 dan sonra evde olmuyorumda...

hayır yarın gelmez sıparıs verdıkten 3---4 gun sonra gelıyor ustelık gunduz gelıyor dedımya ben bır ılcede yasıyorum ve kargo bana sabah 9 -10 gıbı gelıyor ve ustelık kargodan arıyorlar paketınız var dıye yanı aksamı bulmaz zanneddersem sendemı ılcede yasıyosun

yok ben ankarada yaşıyorum merkezde.. yani aramadan gelmezler diyosun? peki mesela siparişten 3 4 gün sonra arayıp bi saat sonra getiririz evde olun falan mı diyorlar?
bu arada hiç umudum yokken birsürü sipariş topladım akrabalarımdan:) 2 tane tütüne son, ve 1 tane saç beyazlaması için şampuan , sonra parfüm çorap falan bisürü oldu :)

sevındım senın adına allah bol satıs verır ınsallah demıstım sana sansını dene dıye burası kucuk yer olodugu ıcın kargonuz var dıyorlar ve bazen ben gıdıp alıyorrum paket kucukse bazende onlar getırıyorlar ama ankara buyuk yer bılıyosun orda nasıl oluyor bılmıyorum tabııkı ama sana bı sekıldee ulastırırlar dıye dusunuyorum ama zaten aksam 6 kalmaz kargo ya 5:30 mesai bıtımıne kadar kargoyu sana ulastırmak zorunda degıllermı

ya kızlar iadeyi nasıl yapıcam anlatırsanız sevinirim yani bidahaki siparişimde kargo görevlisinemi teslim edicem yoksa pttyemi gidicem ?

hmm 5.30da mesaileri bitiyorsa iyimiş...çok yardımcı oldun bana cok tşkkürler..

merba arkadaşlar birşey sormak istiyorum katalogdaki eşorfmanladan veya iç giyimden aldınız mı ürünleri güzel ama gerçekten göründügü gibi güzel mi acaba alıcam ama terddütte kaldım satış yapan arkadaşlar bilirler gerçi bende üyeyim ama daha yeni ve tecrübem olmadığı için bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşlar ben bugün üywe oldum arayıp üyeligimi onayladılar bide 50 tllik paketten istettim içinde nasıl ürünler oldugu hakkında bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşlar ben bugün üywe oldum arayıp üyeligimi onayladılar bide 50 tllik paketten istettim içinde nasıl ürünler oldugu hakkında bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim

canım üyeleren kimse yok sanırım yada uzun zamandır girmiyorlar çünkü bende bir soru sormuştum ama yanıt alamadım

ya madem konuyla ilgilenilmicek neden konuyu acıyolarki burda paylaşım yapabilmek için konu acıyoruz ama kimse cevap yazmıyo anlmadım gitti

Jetnetworking'e bende üye olmuştum... Fakat üye olduktan sonra, ürünlerin pahalı oluşu ve ürünlerin %90 ına yakın bir bölümünün Kar Marjının %10-15 gibi küçük oranlar arasında seyretmesi sebebiyle üyeliğimi iptal ettirdim...

Bende 50 TL'lik paket ile üye olmuştum. Paketteki ürünleri de, üyelerin indirimli fiyatından değil de, satış fiyatından göndermişlerdi. Çok bozulmuştum... Bu yüzden JETNETWORKİNGİ kesinlikle tavsiye etmiyorum... Çok daha iyi, daha kaliteli, daha kazançlı başka bir sistem mevcut...

Ayrıca bu başlık altında neden çifte standart uygulanıyor...?! Bana özelden ihtar mesajı atılıp, açtığım konu silinirken, bu konu neden silinmemiş-silinmedi-silinmiyor...?!

Merhaba..

Nasıl bir çifte standat acaba ?
Size uyarıyı ben verip konunuzu sildim evet..Çünkü sizin mesajınız da aynı sitemle çalışma yapan firmaya teklif vardı..Mesajınız aşağıdadır..

Hatta daha kazançlı bir iş açıklamasını bu konuya yazdığınız mesajda belirtmişsiniz.

Bu başlıkta ise paylaşım yapanlar sizin mesajınızda ki gibi özelime yazın işi anlatayım demiyor..Zaten denmesi yasak ve bu şekilde teklifde bulunanlar tarafımızdan uyarı almışlardır aynen sizin gibi..Sizin mesajınız ve bu konuda paylaşım yapanların mesajlarını lütfen bir ara karşılaştırma yapınız.

Ayrıca lütfen konuyu son mesajından değil ilk mesajından okuyunuz ki,konu içinde benim yazdığım uyarı mesajlarına denk geliniz..Böylelikle çifte standart gibi bizim prensibimizle alakası olmayan bir suçlama ile gerek bizi gerekse kendinizi üzmez olursunuz..

Saygılar..

Benim açtığım konunun silinmesine değil itirazım. Çünkü forum kuralları gereği, bir konu silinmesi gerekiyorsa silinir. Buna saygım var...
Saygımın olmadığı mevzu, forum kuralları gereği silinmesi gereken bir konunun sadece ihtarlarla geçiştirilip silinmemesidir.

Konuyu ben başından beri okudum. Konuyu ihtarlarla GEÇİŞTİRMENİZİ de okudum... Hatta ben, REKLAM unsuru olan KONU BAŞLIĞINI da okudum ki, sanırım siz konu başlığındaki reklamı görmediniz yada görmezden geldiniz...?

Konu Başlığı:
''Jet Networking Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu''

Bakınız, sizin bana yazdığınız cevabı ''Beğenen'' arkadaşınız ne demiş:

( http://www.kadinlarkulubu.com/is-ka...riflamenetwork-marketing-turevleri-uyari.html )

Şimdi bu bir çifte standart mı yoksa değil mi takdirinize bırakıyorum... Saygılar...

istediğin zaman çıkıyon satış yapma zorunluğu yok ücretsiz üyeleik yüzde 40 kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…