tmm yazarım. bak heveslendim şimdi:) peki siparişleri verdikten sonra parayı nasıl ödüyoruz?
para işi sana kalmıs bısey zaten sıparıs verdıgınde secenekler cıkacak karsına ve sana uygun olan hangısıyse onu secersın ben mesela hep kapıda nakıt odemeyı sectım 300 tl olduktan sonra yuzde on ındırım var oda benım karıma oluyo yanı 2 sefer kar yapıyorum hem satınca hemde nakıt odeyınce merak etme sende alısırsın bende cok ama cok acemıydım alıstım ve sımdı baska yerlerde uye oldumm onlarıda satıyorum sende yaparsın terddut etmebence
çok çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.. benim kendi alacaklarım var bugün sipariş versem yarın gelirmi acaba? kaç günde geliyor siparişler bide belirli bi saati falan oluyormu? genelde aksam 6 dan sonra evde olmuyorumda...
hayır yarın gelmez sıparıs verdıkten 3---4 gun sonra gelıyor ustelık gunduz gelıyor dedımya ben bır ılcede yasıyorum ve kargo bana sabah 9 -10 gıbı gelıyor ve ustelık kargodan arıyorlar paketınız var dıye yanı aksamı bulmaz zanneddersem sendemı ılcede yasıyosun
yok ben ankarada yaşıyorum merkezde.. yani aramadan gelmezler diyosun? peki mesela siparişten 3 4 gün sonra arayıp bi saat sonra getiririz evde olun falan mı diyorlar?
bu arada hiç umudum yokken birsürü sipariş topladım akrabalarımdan:) 2 tane tütüne son, ve 1 tane saç beyazlaması için şampuan , sonra parfüm çorap falan bisürü oldu :)
sevındım senın adına allah bol satıs verır ınsallah demıstım sana sansını dene dıye burası kucuk yer olodugu ıcın kargonuz var dıyorlar ve bazen ben gıdıp alıyorrum paket kucukse bazende onlar getırıyorlar ama ankara buyuk yer bılıyosun orda nasıl oluyor bılmıyorum tabııkı ama sana bı sekıldee ulastırırlar dıye dusunuyorum ama zaten aksam 6 kalmaz kargo ya 5:30 mesai bıtımıne kadar kargoyu sana ulastırmak zorunda degıllermı
ya kızlar iadeyi nasıl yapıcam anlatırsanız sevinirim yani bidahaki siparişimde kargo görevlisinemi teslim edicem yoksa pttyemi gidicem ?
slm arkadaşlar ben bugün üywe oldum arayıp üyeligimi onayladılar bide 50 tllik paketten istettim içinde nasıl ürünler oldugu hakkında bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba fical,
kadınlar Kulübü, kadın Sosyal Ağı forumunda bir ihtar aldiniz.
Neden:
--------------
Site içinde satış amaçlı Reklam İçerikli Konu veya Mesaj
Sitemiz üzerinden, ürün satışı, reklamı yada sitesine yönlendirme yapmak, alt gurup oluşturan bu firmalara üye yapmak yasaktır..Gerek forum içi konulardan gerekse özel mesajlardan..
--------------
Orjinal Mesaj:
http://www.kadinlarkulubu.com/mudire...l#post19630645
Kontrolü size bırakan, istediğiniz zaman çalışma esnekliğine sahip olabileceğiniz, aile ve arkadaşlarınıza zaman ayırmanızı sağlayan ve ihtiyacınız olan ek geliri fazlasıyla kazanma fırsatı sağlayan bir seçenek var.
İlgilenen arkadaşlar, daha fazla bilgi almak için özelden mesaj atabilirler...
Ihtarlar, Forum Kurallarini hatirlamak ve onlara uyulmasini saglamak icin yapilir.
Saygilar
kadınlar Kulübü, kadın Sosyal Ağı
Jetnetworking'e bende üye olmuştum... Fakat üye olduktan sonra, ürünlerin pahalı oluşu ve ürünlerin %90 ına yakın bir bölümünün Kar Marjının %10-15 gibi küçük oranlar arasında seyretmesi sebebiyle üyeliğimi iptal ettirdim...
Bende 50 TL'lik paket ile üye olmuştum. Paketteki ürünleri de, üyelerin indirimli fiyatından değil de, satış fiyatından göndermişlerdi. Çok bozulmuştum... Bu yüzden JETNETWORKİNGİ kesinlikle tavsiye etmiyorum... Çok daha iyi, daha kaliteli, daha kazançlı başka bir sistem mevcut...
Ayrıca bu başlık altında neden çifte standart uygulanıyor...?! Bana özelden ihtar mesajı atılıp, açtığım konu silinirken, bu konu neden silinmemiş-silinmedi-silinmiyor...?!
Kontrolü size bırakan, istediğiniz zaman çalışma esnekliğine sahip olabileceğiniz, aile ve arkadaşlarınıza zaman ayırmanızı sağlayan ve ihtiyacınız olan ek geliri fazlasıyla kazanma fırsatı sağlayan bir seçenek var.
İlgilenen arkadaşlar, daha fazla bilgi almak için özelden mesaj atabilirler...
Ayrıca lütfen konuyu son mesajından değil ilk mesajından okuyunuz ki,konu içinde benim yazdığım uyarı mesajlarına denk geliniz..Böylelikle çifte standart gibi bizim prensibimizle alakası olmayan bir suçlama ile gerek bizi gerekse kendinizi üzmez olursunuz..
Saygılar..
Amway,dore,oriflame,network marketing ve türevleri Uyarı!...
amway,avon,oriflame,dore,tupperware,network marketing vb. firmaların reklamı,satışı,üye toplama,referans gösterme,mail adresi verme,sitelerine yönlendirme,özelden açıklarım gibi yazışmalar yasak ve uyarı alma sebebidir.
ürün satısı yapmadıgımız aylar ıcınde ek bır ucret odenıyormu.
ve istedigimiz zaman temsılcı olmaktan vazgcebılıyormuyuz.
Bilgisi olan varmı arkadaslar....
Bende uye olmayı dusunuyorum ama kararsızım.
Ve ılk baslangıc ıcın en uygun hangı pkt olur benım ıcın bılemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?