- Konu Sahibi Hazal zamani
-
haribo marka olanların domuz jelatını oldugunu duydugumdan berı asla almıyorum
belkı turk malı olanlar alınabılır
bu arada kentonda bıtkısel joleler var
onlardan da alabılırsınız
ıyy haribo altın ayıcık yiyodum ben hep.
gerçekmi domuz olduğu ya
Mucizesi Eklemleri Güçlendiriyor!
Şaka değil gerçek! Jelibon’un vücuda faydası boyundan büyük!
Jelibon’da şeker ve boyar madde olduğu yadsınamaz ancak sağlık açısından faydalı olan bazı içerikler de yok değil. Şöyle ki Jelibon’ların formülünde tam 15 farklı aminoasit bulunuyor ve böylelikle vücut kansere karşı direnç kazandığı gibi mikroplara karşı da daha dayanıklı hale geliyor. Jelibon’larda kullanılan ve hayvanlardan elde edilen jelatin maddesi ise özellikle kemiklere ve eklemlere büyük bir fayda sağlıyor. Özellikle yaşlıların karşılaştığı kemik erimeleri ve eklem rahatsızlıkları düzenli Jelibon tüketimi sayesinde oldukça hafifleyebilir. Ancak şeker durumunu göz önünde sürekli olarak bulundurmalısınız. Bildiğiniz gibi yaş ilerlediğinde kişilerde şeker hastalığı gibi sorunlar da baş gösterebiliyor.
DİYORLAR .........
ben gıda mühendisi arkadaşımdan duydum kendisi jelibon yapılan fabrikada staj yapmış zor tamamladım demişti. . yapımında hayvan kemiklerinden yağ elde ediliyor demişti mide bulandırmak istemem ama bende ondan sonra hiç yemedim. .:2:
ben gıda mühendisi arkadaşımdan duydum kendisi jelibon yapılan fabrikada staj yapmış zor tamamladım demişti. . yapımında hayvan kemiklerinden yağ elde ediliyor demişti mide bulandırmak istemem ama bende ondan sonra hiç yemedim. .:2:
evet jelatin ona deniliyor. . ama bana köpek kemiği falan kullanılıyor dedi. . o yüzden ben kötü dedim köpek kemiğinin faydalı olduğunu sanmıyorum. .paketlerin üzerinde sığır jelatini yazıyor ama. . mesela ton balıklarının da alt kısmına balina eti koyuluyor. . balina eti yeniyor mu bilmiyorum ama üzerinde yazmıyor balina eti içerir diye. . boshayallersmilejelatin zaten ona deniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?