Anti-Aging Jelibon bom bommuş..

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
haribo marka olanların domuz jelatını oldugunu duydugumdan berı asla almıyorum
belkı turk malı olanlar alınabılır
bu arada kentonda bıtkısel joleler var
onlardan da alabılırsınız

Canim, Yurtdisinda üretilen Haribo Evet, domuz jelatininden üretiliyor ama Türkiye´de üretilen Haribo´da sadece sigir jelatini kullaniliyor!!! Üretim yerlerine bagli! Ben´de arastirmistim bunu!

Diger yerli, yumusak seker üreten tüm markalar zaten Sigir jelatin´i kullaniyor!!

ıyy haribo altın ayıcık yiyodum ben hep.
gerçekmi domuz olduğu ya

Canim, Türkiye´de üretilen Haribo domuz jelatini kullanmiyor! Sadece yurtdisinda üretilen´de var....Müslüman olmayan ülkeler yani!

Merkezi Almanya, Bonn sehri zaten!

severek yediğimiz şeyler genelde zararlıdır.hatta büyüklerimiz hep kızar yararlı bişey olsa böyle iştahlı yemezsin diye.severek yediğim birşeyin bukadar faydalı olduğunu öğrenmek çok mutlu etti beni:sm_cool:

küçükken çok severdim..benim için adı değişik hayvanlardan dolayı maymuncuk şekerdi dikaydirigubbakcemile3..o zaman türkiyede tek tük vardı bir tanıdığımız Almanyadan getiriyordu
onlarda mutlaka vardır bir şey o zaman:sinifsinif:

ben bu tür haberlerin reklama yönelik olduğunu düşünüyorum.
sonuçta katkı maddeleri var.boya maddleri var vb...
ne kadar sağlıklı olabilir ki??

delikafaduldendelikafaduldenişte buna çok sevindimdelikafaduldendelikafadulden
bayılırımda kendisine

ben gıda mühendisi arkadaşımdan duydum kendisi jelibon yapılan fabrikada staj yapmış zor tamamladım demişti. . yapımında hayvan kemiklerinden yağ elde ediliyor demişti mide bulandırmak istemem ama bende ondan sonra hiç yemedim. .:2:

kemik yagının mide bulandıracak nesi var bunu anlayamadım ;dünyanın en şifalısı kemik iligidir hastalara özellikle kaynatırlar

jelatin zaten ona deniyor..

jelatin zaten ona deniyor..
evet jelatin ona deniliyor. . ama bana köpek kemiği falan kullanılıyor dedi. . o yüzden ben kötü dedim köpek kemiğinin faydalı olduğunu sanmıyorum. .paketlerin üzerinde sığır jelatini yazıyor ama. . mesela ton balıklarının da alt kısmına balina eti koyuluyor. . balina eti yeniyor mu bilmiyorum ama üzerinde yazmıyor balina eti içerir diye. . boshayallersmile

jelibom banada iğrenç geliyo .ama şu jöle şekerlemeler yokmu hastasıyım ama onlarada güvenemiyorum o yenmeyen hayvandan elde edilmiştir diye .yiyenler bilir tadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…