Anti-Aging Jelibon bom bommuş..

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Mucizesi Eklemleri Güçlendiriyor!

Şaka değil gerçek! Jelibon’un vücuda faydası boyundan büyük!

Jelibon’da şeker ve boyar madde olduğu yadsınamaz ancak sağlık açısından faydalı olan bazı içerikler de yok değil. Şöyle ki Jelibon’ların formülünde tam 15 farklı aminoasit bulunuyor ve böylelikle vücut kansere karşı direnç kazandığı gibi mikroplara karşı da daha dayanıklı hale geliyor. Jelibon’larda kullanılan ve hayvanlardan elde edilen jelatin maddesi ise özellikle kemiklere ve eklemlere büyük bir fayda sağlıyor. Özellikle yaşlıların karşılaştığı kemik erimeleri ve eklem rahatsızlıkları düzenli Jelibon tüketimi sayesinde oldukça hafifleyebilir. Ancak şeker durumunu göz önünde sürekli olarak bulundurmalısınız. Bildiğiniz gibi yaş ilerlediğinde kişilerde şeker hastalığı gibi sorunlar da baş gösterebiliyor.

DİYORLAR .........

hadi ya ben çok severim zaten jelibonu iyi bari yediğimiz bişi sağlıklıkaydirigubbakcemile2paylaşım için mersi şekerimvereliniortak

evet bende 3 sene önce kaza geçirmiştim kaburga kemiklerim kırılmıştı herkes söyledi kemiklerine iyidir diye bol bol yemiştim

benim de arkadaşım söylemişti fransada çocuklara özellikle jelibon yedirirlermiş....ben de bayılırım bu arada jelibona....

ayyyyyyy bayılırım jelibona...:lepi:kendimi ödüllendirmek için alırım bazen bilmiyorum jelibon yemek beni hep mutlu etmiştir........kaydirigubbakcemile2eşimde canım sıkkınsa jelibon alır gelir bana hemen yüzüm güler çocuk gibisin ya der...Şeniz.babam çok kızıyordu zararlı bunlar diye onada söylerim bunu teşekkürler...a.s.

haribo marka olanların domuz jelatını oldugunu duydugumdan berı asla almıyorum
belkı turk malı olanlar alınabılır
bu arada kentonda bıtkısel joleler var
onlardan da alabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…