• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jel ile hamile kalan varmı lütfen

deneddım canım olmuyorrr
hıc yapamadım

presed i bnde tavsıye ederım ebay.comda daha ucuz fıyata 65 falan ordan al

tmm cnm çok sağol acaba düşünüyorum bu ay hamile kalmışmıyımdır diye adetime 13 gün var beklemek zor belki tutmuştur bu ay hiç boş geçmedi çünkü çok çalıştık bu ay ya

tmm cnm çok sağol acaba düşünüyorum bu ay hamile kalmışmıyımdır diye adetime 13 gün var beklemek zor belki tutmuştur bu ay hiç boş geçmedi çünkü çok çalıştık bu ay ya

:)))))))) hadi hayırlısı olsun
rabbım ınş verır cumlemıze hayırlı bır evlat

canım ben yıllarca vajinismusla uğraştım ve bu sorunu çok şükür çözdükten sonra 2 defa (devam etmeyen) hamile kaldım ikiside gleit gelen jel kullanarak oldu

arkadaşlar ayrıca şunuda yazmak istiyorum bu vajinismus illeti zaten bizi yeterince yıpratıyor hamileleik bebek sahibi olmak rüya gibi geliyor gerçekleştikten sonra birde düşük bebeğin kalbinin durması yaşanınca dahada çöküyor insan. demek istiyorumki lütfen ilkinde düşük yaşarsanız kan pıhtılaşması testlerinizi genetik testlerinizi yaptırın drlar 3 düşükkten sonra diyor ama sonucu çok yıpratıcı oluyor ben güvendim test yaptırmadım 2. defa bebeğimi kaybettim

bu doktorların dedikleri neden birbirini tutmuyor anlamıyorum,o kayganlaştırıcı jelden bende bir ara başka nedenle 1-2 kere kullanmıştım ama doktorum spermleri öldürür demişti,yani bildiğim kadar jel hamile kalmayı engelliyor

siyahvemavi ben vajinismusla uzun yıllar uğraştım sonra çözüme kavuştuk ama jelsiz asla ilişkiye giremiyorum ilk hamileliğim tesadüf olsa bile ikinci hamileliğimde jel kullanırken oldu. belki benim kullandığım jelin öldürücü etkisi yoktur. ama jelde tüpün hepsinin kullanılmasıdan bahsediyordu ben sadece korkularımı azaltacak kadar kullanmıştım.

kızlar ulrosyon jelı aldım gecen gun onu kullanmaya basladım baklaım ne olcak ..spermlerı olduuryormu bılmıoyoprum ama ....

arkadaşlar ayrıca şunuda yazmak istiyorum bu vajinismus illeti zaten bizi yeterince yıpratıyor hamileleik bebek sahibi olmak rüya gibi geliyor gerçekleştikten sonra birde düşük bebeğin kalbinin durması yaşanınca dahada çöküyor insan. demek istiyorumki lütfen ilkinde düşük yaşarsanız kan pıhtılaşması testlerinizi genetik testlerinizi yaptırın drlar 3 düşükkten sonra diyor ama sonucu çok yıpratıcı oluyor ben güvendim test yaptırmadım 2. defa bebeğimi kaybettim

çok üzüldüm senin adına çok geçmiş olsun allah hayırlı bebekler versin sana inşallah bana dua edin nolur bu ay tutsun yarın kan tahlili yaptıracam sonucu hemen yazıcam size

İlk ilişkiye girdiğim günler gleit gelen su bazlı vajinal kayganlastırıcı kullanmıstık. fiyatıda 15 lıradan fazla degıldır. Vajinal salgıya en yakın dogal kayganlastırıcı diye doktor önermişti bana. O hamile kalmaya engel degil diye biliyorum.

ovestin krem var eczanelerde var ben onu kullandım
vajinismus değilim ama ağrım oluyordu ben de kullandım
spermleri öldürmüyor ama içeri sürmedim dış kenarlara sürdüm kayganlık olmuyordu çünkü
hamileyim şmidi ve o zamanda kullandım hamile kalmama engel olmadı çok şükür

ovestin krem var eczanelerde var ben onu kullandım
vajinismus değilim ama ağrım oluyordu ben de kullandım
spermleri öldürmüyor ama içeri sürmedim dış kenarlara sürdüm kayganlık olmuyordu çünkü
hamileyim şmidi ve o zamanda kullandım hamile kalmama engel olmadı çok şükür

inşallah kullandığım jel de olmaz çünkü hamile kalmayı çok istiyorum dün gece hep rüyalar gördüm ya

İlk ilişkiye girdiğim günler gleit gelen su bazlı vajinal kayganlastırıcı kullanmıstık. fiyatıda 15 lıradan fazla degıldır. Vajinal salgıya en yakın dogal kayganlastırıcı diye doktor önermişti bana. O hamile kalmaya engel degil diye biliyorum.

evet cnm onun engel olmadığını biliyorum su bazlı olduğu için engel değilmiş

Back
X