• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jel ile hamile kalan varmı lütfen

cnm seninle aynı durumdayız izmit arkadaşım vajinismusu yendim jelsiz olmuyor bende bebek istiyorum yaş 28 :)))ben gleit jel kullanıyorum bişi olmaz dedi dr eczanede satılıyor ama tabi zaten zar zor oluyor birde jel öldürürse işimiz var :( bakalım bu ay ne olacakk

ben yenelı 1 yıl oldu tam
ama bu 1 yıl ıcınde hıc jelsiz ayapamadım
denedım gırmıor
aslında gırerde kendımı jelsiz cok kasıorummmmmm
galıba hala ben vajılıyım :(

cnm seninle aynı durumdayız izmit arkadaşım vajinismusu yendim jelsiz olmuyor bende bebek istiyorum yaş 28 :)))ben gleit jel kullanıyorum bişi olmaz dedi dr eczanede satılıyor ama tabi zaten zar zor oluyor birde jel öldürürse işimiz var :( bakalım bu ay ne olacakk

inşallah sende bu ay güzel haberler verirsin bize ne kadar oldu sen yeneli vajiyi ve ne kadardır çocuk istiyorsun aynen bu arada benimde yaş 28 yaş geçmeden olsun istiyorum bir tane:)

canım ben normal günlerde ultrasyon jeli,yumutlama döneminde ty-ja die bi jel kullandım.bende su bazlı jellerin spermleri öldürmediğini biliyorum.ve şimdi Allah'a şükür hamileyim darısı size inşallah...

canım ben normal günlerde ultrasyon jeli,yumutlama döneminde ty-ja die bi jel kullandım.bende su bazlı jellerin spermleri öldürmediğini biliyorum.ve şimdi Allah'a şükür hamileyim darısı size inşallah...

amin canım bakalım inşallah bu ay tutturmuşumdur.bende durex play jel kullanıyorum ne bilim ya bu ay çok istiyorum ya umutluyum ama şimdilik daha regl günüme var bakalım kısmet artık:)

ben vajınısmustum
yenelı 11 ay oldu ama hıc jelsız yapamadı m
bundan kurtulmanın yolu nedır ya :KK43:

ayrıca bnde bebek ıstedıgım ıcın su bazlı kayganlastırıcı kullanıorum o spermı oldurmuor
adı da ty_ja tavsıye ederım
Canım bu yorumu çooook yıllar önce yazmışsın 😊 su bazlı jel yazmışsın ya markasının bi önemi yok dimi? Sen jel kullanırken mi hamile kalmıştın?

amin canım bakalım inşallah bu ay tutturmuşumdur.bende durex play jel kullanıyorum ne bilim ya bu ay çok istiyorum ya umutluyum ama şimdilik daha regl günüme var bakalım kısmet artık:)
Merhaba başlığınıza denk geldim uzun yıllar sonra şuan çoçuk sahibimisiniz çok merak ettimm 😍

Back
X