- Konu Sahibi izmit_1982
ben vajinismus hastasıyım yeni yeni yendiğim için jel kullanmak durumunda kalıyorum va jelle hamile kalmak mümkünmü öğrenmek istiyorum lütfen bilgisi olanlar paylaşsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
preseed jel var gebe kalmayı kolaylastırıcı spermlerın hızlı bır sekılde ıcerı gıtmasını saglıyor
çok tşk ederim ben durex kullanıyodum acaba onun zararı varmıdır
ben vajınısmustum
yenelı 11 ay oldu ama hıc jelsız yapamadı m
bundan kurtulmanın yolu nedır ya
ayrıca bnde bebek ıstedıgım ıcın su bazlı kayganlastırıcı kullanıorum o spermı oldurmuor
adı da ty_ja tavsıye ederım
arkadaşlar bende doktora sordum bugün öldürmediğini söyledi bende anlamadım doktora inanmalımı acaba???
canım noldu doktora gidicektin 18 inde hepsini alabildinmi tedavi oldu mu
evet canım denedım yapamıorum jelsizzzzz
su bazlı jeller oldurmuor kızlar
ne zaman bırakacaz jeli bilmiyorum sanki jelsiz yapamam gibime geliyor aslında hiç denemedim bir sefer denesem bakalım olacakmıeyvahedigeldismile
canım preesed sperm dostu vajınal kurulugu engelleyen bı krem var onu bı arastır istersen amacı spermlerın yumurtaya hızlı ulaşmasını sağlamak hem faydasıda olur bununla ilgili topiği incele istersen
gittigidiyorda uygunmuş sanırım fıyatı bende kullanıyorum kuruluk problemım yok spermler için benım bünyem çok hasas korkmuştum ilkbasta ama hiç bızararı olmadı fazlasıyla nemlendırıyor kafayı yemektense böyle faydası olabılecek seylerı denemekte yarar var nekadardır bebek düşünüyorsun?inceledim cnm 130 tl fiyatı çok fazla bana göre birde netten sipariş veriliyomuş sanırım burda kullanan arkadaşlar var ne bilim ya aslında bide diyorum allah verdikten sonra ne olursa olsun olur yani ama bilmiyorum işte ya düşüne düşüne kafayı yiycem
gittigidiyorda uygunmuş sanırım fıyatı bende kullanıyorum kuruluk problemım yok spermler için benım bünyem çok hasas korkmuştum ilkbasta ama hiç bızararı olmadı fazlasıyla nemlendırıyor kafayı yemektense böyle faydası olabılecek seylerı denemekte yarar var nekadardır bebek düşünüyorsun?
ınş yaparsın ben yapamıorum