• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jel ile hamile kalan varmı lütfen

izmit_1982

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
1.039
1
316
42
İzmir
ben vajinismus hastasıyım yeni yeni yendiğim için jel kullanmak durumunda kalıyorum va jelle hamile kalmak mümkünmü öğrenmek istiyorum lütfen bilgisi olanlar paylaşsın

jel ile hamile kalmak derken? kayganlaştırıcılar spermlerin hızını yavaşlatıyor diye biliyorum ama yine de hamile kalma ihtimaliniz var. prezervatif kullanın.

çok tşk ederim ben durex kullanıyodum acaba onun zararı varmıdır

canım merhaba bende doktorun verdiği durex jeli kullanıyordum ama duydum ki jel spermleri öldürdüğü için hamile kalmayı engelliyebiliyormuş bende 2 dir jelsiz yapmaya çalışıyorum sende dene yapabilirsin.
bizde bebek istiyoruz o yüzden benimde kafamı kurcalamıştı bu soru bakalım bizde bekliyoruz korunmuyoruz

ben vajınısmustum
yenelı 11 ay oldu ama hıc jelsız yapamadı m
bundan kurtulmanın yolu nedır ya :(

ayrıca bnde bebek ıstedıgım ıcın su bazlı kayganlastırıcı kullanıorum o spermı oldurmuor
adı da ty_ja tavsıye ederım

ben vajınısmustum
yenelı 11 ay oldu ama hıc jelsız yapamadı m
bundan kurtulmanın yolu nedır ya :(

ayrıca bnde bebek ıstedıgım ıcın su bazlı kayganlastırıcı kullanıorum o spermı oldurmuor
adı da ty_ja tavsıye ederım

jelsiz hiç denedinmi bi dene bence olur

JEL SPERMLERİ ÖLDÜRÜYO EVET
PEKİ BAŞKA Bİ YOL DENEYEN VARMI
ÇÜNKÜ JELSİZ OLMUYOOO :bbo:

canım noldu doktora gidicektin 18 inde hepsini alabildinmi tedavi oldu mu

evet cnm gittim ve o akşam hepsini alabildim şuan rahatım çok şükür sadece şimdilik pozisyon değişikliği yapamıyorum bu akşamda onu deniycem bakalım hayırlısı ya çok istiyorum çocuk ama jelden dolayı bilmiyorum artık doktor zararı olmaz demişti ama ne bilim genede işte güvenemiyorum

canım preesed sperm dostu vajınal kurulugu engelleyen bı krem var onu bı arastır istersen amacı spermlerın yumurtaya hızlı ulaşmasını sağlamak hem faydasıda olur bununla ilgili topiği incele istersen

canım preesed sperm dostu vajınal kurulugu engelleyen bı krem var onu bı arastır istersen amacı spermlerın yumurtaya hızlı ulaşmasını sağlamak hem faydasıda olur bununla ilgili topiği incele istersen

inceledim cnm 130 tl fiyatı çok fazla bana göre birde netten sipariş veriliyomuş sanırım burda kullanan arkadaşlar var ne bilim ya aslında bide diyorum allah verdikten sonra ne olursa olsun olur yani ama bilmiyorum işte ya düşüne düşüne kafayı yiycem

Yeterince ıslanınca jele ihtiyac olmuyor. Kendinizi kasmadan serbest bırakın birleşmeden önce ıslaklık saglayın o zaman kolayca oluyor o iş :hulya:

inceledim cnm 130 tl fiyatı çok fazla bana göre birde netten sipariş veriliyomuş sanırım burda kullanan arkadaşlar var ne bilim ya aslında bide diyorum allah verdikten sonra ne olursa olsun olur yani ama bilmiyorum işte ya düşüne düşüne kafayı yiycem
gittigidiyorda uygunmuş sanırım fıyatı bende kullanıyorum kuruluk problemım yok spermler için benım bünyem çok hasas korkmuştum ilkbasta ama hiç bızararı olmadı fazlasıyla nemlendırıyor kafayı yemektense böyle faydası olabılecek seylerı denemekte yarar var nekadardır bebek düşünüyorsun?

gittigidiyorda uygunmuş sanırım fıyatı bende kullanıyorum kuruluk problemım yok spermler için benım bünyem çok hasas korkmuştum ilkbasta ama hiç bızararı olmadı fazlasıyla nemlendırıyor kafayı yemektense böyle faydası olabılecek seylerı denemekte yarar var nekadardır bebek düşünüyorsun?

canım daha bu ay ilk defa deniyoruz ama çok istekliyiz ikimizde yaşım 28 zaten vajinismus illetiyle uğraşıytordum 5 senedir yendiğim gibide bebek istiyoruz ama bakalım hayırlısı artık kısmet bu ay çok istiyorum tutsun diye adetimede daha 10 gün var beklemek zor

Back
X