• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jeans color saç boyası hakkında yardım

Melan-kolik5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
3.852
4.485
133
Merhabalar. Jeans color saç boyasını kullanmak istiyorum. Şu an ki saçım kızıl. Deep red, chili red ve viyole arasında kaldım. Saçım kızıl viyole tutar mı bilemedim. Bir de pembe tarzı bir saç olsun istemiyorum. Deep red mi yoksa chili red mi daha kırmızı olur. Bilen varsa yardımcı olabilir mi

Kızılın hangi tonu ile boyalı şuan saçınız? 6.66 tonları ise deep Red iyi tutar diye düşünüyorum. Viyoleyi kızılın üstüne denemeyin, tutmaz. Muhtemelen kötü bir renk olur

Kızılın hangi tonu ile boyalı şuan saçınız? 6.66 tonları ise deep Red iyi tutar diye düşünüyorum. Viyoleyi kızılın üstüne denemeyin, tutmaz. Muhtemelen kötü bir renk olur
Palettenin sonbahar kızılıyla boyamıştım. 6.88di galiba numarası. Ama aktı baya şuan zaten boyayalı 1 ayı geçti.

Palettenin sonbahar kızılıyla boyamıştım. 6.88di galiba numarası. Ama aktı baya şuan zaten boyayalı 1 ayı geçti.
Aktıysa ve güçlü bir kırmızı istiyorsanız chili Red tavsiye ederim o zaman. O kadar kırmızı olmasın derseniz deep Red. Ama ben olsam akan kızıla chili Red i boyardım

Aktıysa ve güçlü bir kırmızı istiyorsanız chili Red tavsiye ederim o zaman. O kadar kırmızı olmasın derseniz deep Red. Ama ben olsam akan kızıla chili Red i boyardım
O zaman onu deneyeyim teşekkür ederim 😊 saçımın dipleri siyah şuan inşallah güzel bir renk çıkar ortaya

Boyadiniz mi? Nasıl oldu?
Evet boyadım. Ama renk olarak mürdüm morunu aldım. Saçlarım zaten kızıldı akmıştı baya. Güzel oldu renk tuttu ama ilk defa kendim boyadığım için renk tonları oldu bazı yerlerde kızıllıklar kaldı. Bir dahaki boyamada daha iyi boyarım herhalde 😊

Back
X