Onu diyecektimİyi de jeanlerin beden ve boy seçenekleri oluyor ki
Siz bakmadan mı alıyorsunuz :)
Bakıyorum tabii ama aldığım mağazalarda benim bacak boyuma uygun olan pantolonun beli çok dar oluyor. Nedense tutturamadım bir.İyi de jeanlerin beden ve boy seçenekleri oluyor ki
Siz bakmadan mı alıyorsunuz :)
Bacaklarım yüzünden giyemiyorum. Ufak kırmızı benekler var. Sürekli kapatıcı kullanmaya eriniyorum. Bir de kimyasal sonuçta.Elbise etek niye giyemiyorsunuz?
Bazı jeanlerde boy seçeneği de oluyor dikkat edip alıyorum. Super skinny falansa ben terzide alt kısımları daraltıyorum yine.
Geçmiş olsun ama bence kapatmadan da giyseniz olur biz kadınlar çok dert ediyoruz ufak şeyleriBacaklarım yüzünden giyemiyorum. Ufak kırmızı benekler var. Sürekli kapatıcı kullanmaya eriniyorum. Bir de kimyasal sonuçta.
Şu an ben de colins’in L 26 var o da uzun. 4 parmak katlıyorumBen de 162yim ve 30 paca boyu tam oluyor. Son yillarin modasi olan bilegi acikta bırakan jeanler icinse colinsten aliyorum, orada 28 boy var çünkü. Bunun disinda pacasini kendim keserek kullandıklarım var. Pacasi yirtik pantolonlar mida nasılsa. Terziler de ayrica paca daraltması yapiyorlar.
Bende bahsettiğiniz ilk markanın 26 sı var. O da uzun geliyor. Şu an Allah Allah 150 miyim diye düşünmedim değilBacak boyu 28 olan jeanlerde var colins ve kotondan alıyorum ben oralarda bulabilirsiniz.
Sizde bi yanlış var o zaman çünkü bacak boyu 26 olan jean görmedim benBende bahsettiğiniz ilk markanın 26 sı var. O da uzun geliyor. Şu an Allah Allah 150 miyim diye düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?