Jean

image.webp
Sizde bi yanlış var o zaman çünkü bacak boyu 26 olan jean görmedim ben :işsiz: Doğru yere bakmıyorsunuz sanırım L yazan yer bacak boyu oluyor
Buyrunuz

"5 min jean hack" videoları var, içe katlayıp kısaltma, istediğin yerden kesip püsküllendirme ve vücuda tam uyan jeani seçme vs vs bir sürü tekniği gösteriyorlar.

30 paça almanız lazım.
Ben her paçadan alıp canımın istediği şekilde basıyorum makası :)
Öyle terzi falan uğraşmıyorum, katlayıp dikmiyorum. Bir süre sonra mini mini püsküllerim oluyor.

30 paça almanız lazım.
Ben her paçadan alıp canımın istediği şekilde basıyorum makası :)
Öyle terzi falan uğraşmıyorum, katlayıp dikmiyorum. Bir süre sonra mini mini püsküllerim oluyor.
Ben cesaret edemiyorum :D Geçenlerde bayağı bir tuzlu jean aldım terzinin başında bekledim :D Adamcağız da kastı kendini falan

Ben cesaret edemiyorum :KK70: Geçenlerde bayağı bir tuzlu jean aldım terzinin başında bekledim :KK70: Adamcağız da kastı kendini falan
:))
Ben çok para vermem o yüzden acımıyorum. Çabuk sıkılıyorum çünkü. Çok para verip bir tane alacağıma indirime girince birkaç tane alıp değişik değişik giyerim, diyorum. Colins'ten 20-50 arası hallediyorum genelde.

Benim boyun 1.67 ona ragmen bazi markalarin pantolonlarinda ciddi sıkıntı yasiyorum. Standart boy olanlar 1.80 lik hatunlara gore yapiliyor sanirsam. Pacasinda şekil sukul var nasil kestireyim, alamiyorum mecburen.
Kotta da 30 boy kisa, 32 boy uzun geliyor genelde. Turk markalari daha iyi bu konuda onlarin boylari kisa, ama kaliplari cirkin, cok magdurum ben de :)

Benim boyumda 160 zayıfım hiç bir kotu kestirmem . Alır direk giyerim senin boy ile kilo arasında bir orantısızlık var galiba ondan öyle oluyordur . Birde neden etek elbise giyemiyorsun ki

Benim boyun 1.67 ona ragmen bazi markalarin pantolonlarinda ciddi sıkıntı yasiyorum. Standart boy olanlar 1.80 lik hatunlara gore yapiliyor sanirsam. Pacasinda şekil sukul var nasil kestireyim, alamiyorum mecburen.
Kotta da 30 boy kisa, 32 boy uzun geliyor genelde. Turk markalari daha iyi bu konuda onlarin boylari kisa, ama kaliplari cirkin, cok magdurum ben de :)
Mom jean, mom jean diye tutturdum. En küçüğünü aldım ama boyu tabii ki uzun bin bir meşakkatle kestirdim. Vezir olacağım derken rezil oldum galiba ama bizimkiler çohyahıştı yavv deyip duruyor :// Neden böyle bu piyasa ya. Utanmasam donla çıkıcam o derece bıkkın hissediyorum...

Benim boyumda 160 zayıfım hiç bir kotu kestirmem . Alır direk giyerim senin boy ile kilo arasında bir orantısızlık var galiba ondan öyle oluyordur . Birde neden etek elbise giyemiyorsun ki
Bacaklarımda kırmızı benekler var. Genetik bir durum sanırsam ananem de yokmuş ama annem ve bende var maalesef. Sürekli kapatıcı da basamam, hele yaz sıcağında ölüm. Oturduğum deri koltuğa bacaklarımın haritası çıkmıştı bir sefer ondan da şey ediyorum biraz. 161 boyundayım kilom ise 43-45 arasında seyrediyor.

Ben bir buçuk metreyim. Pantolon kısaltırdığımı bilmem hiç. Kilonuz var mı?

Bacaklarımda kırmızı benekler var. Genetik bir durum sanırsam ananem de yokmuş ama annem ve bende var maalesef. Sürekli kapatıcı da basamam, hele yaz sıcağında ölüm. Oturduğum deri koltuğa bacaklarımın haritası çıkmıştı bir sefer ondan da şey ediyorum biraz. 161 boyundayım kilom ise 43-45 arasında seyrediyor.
Bende 43 42 civarındayım boyumda 160 işte . Bence sen doğru pantolon seçmediğin için kestirmek zorunda kalıyorsun ben hayatımda hiç kestirmedim

Ben bir buçuk metreyim. Pantolon kısaltırdığımı bilmem hiç. Kilonuz var mı?
Yok yav 43 kiloyum. Regl dönemlerinde iştahım açıldığında 45 oluyorum o kadar. Bizimkiler kopacaksın yakında falan der hatta :KK72:

Bende 43 42 civarındayım boyumda 160 işte . Bence sen doğru pantolon seçmediğin için kestirmek zorunda kalıyorsun ben hayatımda hiç kestirmedim
Ben de param yetmediğinde katlıyorum napıyım artık :/ Hangi markalardan alıyorsunuz bir de, bayağı farkediyor çünkü

Ben de param yetmediğinde katlıyorum napıyım artık :/ Hangi markalardan alıyorsunuz bir de, bayağı farkediyor çünkü
Benim öyle marka takıntım Yok açıkcası . Gidip bir jeene 100 tl vermem daha uygun alırım daha sık alırım

Gayet ideal ve ortalamalarda bir boyun var aslında çok kısa değilsin :)

Merhabalar.

160-161 cm boyundayım. Şöyle ki gündüz 161 cm, gece 160 cm oluyorum:KK53:
Etek ve elbise günlük hayatta hiç kullanamıyorum. Pantolonda da yalnızca jean kullandığım için farklı gözükmek bayağı zor oluyor benim için. Her neyse asıl sorun bu değil. Asıl sorun; bu jeanlarin 170 cm- 175 cm’lik kadınlar için yapılmış olması. Giyiyorum, ayağım dışarı çıkmıyor o kadar uzun. Alayım kısalttırırım diyorum kısalttığımdaysa, bozuluyor pantolon. Bileğe tam oturması gereken paça geniş duruyor falan vesaire. Ah en büyük yaram ise paçalarında püskül vb şeyler olan pantolonları giyememek:KK70:Haydi diğerlerini bir şekilde kısalttırdın diyelim, onları nasıl kısaltabilirsin ki? Zaten terzi ücretleri de almış başını gitmiş 100 tl pantolona versem 20 lira da terziye veriyorum. Benim boyumda olan kadınlar ne yapıyor, nerelerden alışveriş yapıyor? Böyle bir şeyi yalnız ben yaşıyor olamam herhalde?
aslında her boya bedene göre pantalon var da sen bulamıyorsun...

Magalazarin 'Petite" yani, ufak tefek, citi piti yazan bölümlerinde var bize gore seyler, benim de boyum da ayni ama paçası püsküllü seylere merakım yok:) ayrıca kapri giyme sakin, kısa bacaklarimizi iyice kısa gösteriyor

Magalazarin 'Petite" yani, ufak tefek, citi piti yazan bölümlerinde var bize gore seyler, benim de boyum da ayni ama paçası püsküllü seylere merakım yok:) ayrıca kapri giyme sakin, kısa bacaklarimizi iyice kısa gösteriyor
Ay sormayın. Mom jean aldım yakınlarda. Mutlaka biliyorsunuzdur geniş bir kesimi var. Giydiğimde kendimi cüce bacaklı, dev gövdeli biri gibi hissediyorum. Ama bizimkiler ille de giy çok yakıştı falan diyor... Kapri sevemiyorum zaten. Benim emsallerimdeki kızlarımız giyiyor gerçekten kısa olan boy daha kısa görünüyor. Ya da basık mı duruyorlar desem. Çirkin bir görüntü işte.

Back
X