jean paul kullananınız varmı?

gizemli7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
203
0
96
39
- Yurtdışı
bu parfumu bır arkadasım ısrarla tavsıye edıyor ?
kullandınızmı? sızce guzelmı? kışa gırıyoruz yenı parfum almak ıstıyorum
fıkırlerınızı almak ıstıyorum mucu herkese

Jean Paul Gautier parfümleri Fransa'da çok meshurdur ve çok tutulur. Angel almani siddetle tavsiye ederim, asla pisman olmazsin.

ben yillardir jean paul kullaniyorum kislari
biraz agir bi koku, o yüzden kisa cok güzel gidiyor
büyüleyici bi kokusu vardir, her yerde izini ve etkini birakacaksindir emin ol
bi damla sürsen bile yetiyor
kokusu asiri derecede cok kalici...

ben ne zaman sürsem illa birileri parfümümün ismini sormustur, benim klasiklerimden ve en vazgecilmez parfümlerimden biridir
ama dedigim gibi biraz agir ve yogun bi koku oldugu icin cok cok az kullanmaya dikkat etmelisin...

ve bence jean paulun erkek kokusu bence piyasada en iyi erkek parfümüdür... buda aklinda bulunsun

geçenlerde deneme amaçlı sıktım bileğime ama o kadar feci koktu ki akşama kadar midem bulandı. defalarca elimi kolumu yıkadım. tabi şöyle bir şeyde varki: tenime uymamış da olabilir. çünkü jean paulun erkek kokusunu okulda bir arkadaşım kullanıyordu ve hayatımda kokladığım en güzel kokuydu. gittim erkek kardeşime almak istedim bileğime sıktı ve alakası yoktu o bayıldığım kokuyla. bana yakışmadığını düşündüğüm halde kokuya bi önyargım oluştu ve erkeğini bile almadım :) ama sen dene bi bence a.s.

Erkek kokusu güzel ama bayanı cok kötü birkez denemeye kalktım belkide bana gitmedi bilmiyorum ama tiksindim resmen kokudan eve gelip bırak bilegimi ovmayı kendimi banyoya zor attım resmen..

Ama zevkler tartısılır belkide sen begeneceksin denemen lazım brazda üzerinde kalmalı koku cünkü değişiyor ilk sıktıgın gibi kokmuyor bir süre sonra..

çok fazla ağır heralde bu koku.. gerçi zevke göre değişir tabi ama denemem lazım ozaman.. çok ağır olduğunu biliyorum ama aklıma takıldı işte

clasic olan ilk çıkan sanırım 1 diye geçen heralde..ben şimdi dışarı çıkacağım görürsem biyerde denicem bakalımCADIARZU

denedim... aşırı yoğun gerçekten, çok fazla ağır bi parfüm özelliklede yazın bakmaya bile gerek yok buna..belki çok sonra...tşkler

Evet ağır bir koku.Özellikle kış mevsiminde kullanılabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…