- Konu Sahibi foreverandalways
-
kızlar bu parfüm çok güzel deneyeniniz oldumu bilmem ama farklı bir kokusu var bence jean paul gaultier parfüm yapmayı biliyor classique vazgeçilmezimdi madame da vazgeçilmezim olacak gibi gözüküyor tavsiye ederim çok hoş feminen bir koku bayanssulusmile
ayrıca hafif değil tam tersine ağır bence
Merhaba kızlar bende dün sipariş ettiğim orjnal jaun paul guilteri bugun ilk kez kendi şişemden sıktım kokusu hoş bence hem çok hafifte değil bu anlamdan kalıcılığı daha fazla olacak. Erkek arkadaşımda begendı zaten karşı cinsin yada başkalarının parfümü begenmesıde cok önemlı.orjınal siparıs ettım bir arkadasım hastanede calısıyor orda satan birileri varmıs orjnal 100 ml yi 110tl ye getirttim fakat tester ürünü birde dış kutusu yoktu herneyse sonucta kafadan 70 80 tl kardayım) buyrun buda resmi fakat merak ettiğim birşey var parfümü ile eau toilettesi arasına ne fark var anlayamadım.
Canım hipnoz alırsan kesinlikle edp sini al ben yurtdışından arkadaşıma aldırıyorum oda yanlışlıkta edt sini almış hiç kalıcı değilbilgin olsun dedim yazını görünce tabi daha almadıysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?