• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jean paul gaultier madame

foreverandalways

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
42
0
36
İstanbul
kızlar bu parfüm çok güzel deneyeniniz oldumu bilmem ama farklı bir kokusu var bence jean paul gaultier parfüm yapmayı biliyor classique vazgeçilmezimdi madame da vazgeçilmezim olacak gibi gözüküyor tavsiye ederim çok hoş feminen bir koku bayanssulusmile

kızlar bu parfüm çok güzel deneyeniniz oldumu bilmem ama farklı bir kokusu var bence jean paul gaultier parfüm yapmayı biliyor classique vazgeçilmezimdi madame da vazgeçilmezim olacak gibi gözüküyor tavsiye ederim çok hoş feminen bir koku bayanssulusmile

evet kesinlikle inanılmaz bi koku :)) ilk şişem daha yeni bitti.ama biraz fazla sıkmak gerekio cunku hafif bi koku olduğu için sanki üstümden hemen uçuyomuş gibi hissediorum o yuzden bol bol sıkıyorum :D ama herseye ragmen mükemmel bi koku opuyorumnanaktan

ben bu parfümü ilk denediğimde resmen sabun gibi kokmuştu tenimde hadi 2. kez şans veriyim dedim belki severim diye yok yani bu parfümü hiç mi hiç beğenmedim ben bende hep sabun gibi koktu değişime falanda uğramadı :S

ayrıca hafif değil tam tersine ağır bence

kişiden kişiye inanılmaz değişiklik gösteriyo parfümler bunda karar kıldım !!
geçen gün hypnotic poison aldım ama madame bile daha kalıcı durmuştu tenimde.
demek ki bende hiçbir edt kalıcı durmuyo :çok üzgünüm: anlaşılan ömür boyu edp kullanmak durumundayım ben :1:

bu yaz madame kullandım çoğunlukla. bayıldım kokusuna çok beğendim ben bu kokuyu kalıcılıkta çok iddalı değil ama yaz için ideal bi koku zaten yazın buram buram parfüm kokmak istememe hafif hafif gelmeli koku burnuma.

Merhaba kızlar bende dün sipariş ettiğim orjnal jaun paul guilteri bugun ilk kez kendi şişemden sıktım kokusu hoş bence hem çok hafifte değil bu anlamdan kalıcılığı daha fazla olacak. Erkek arkadaşımda begendı zaten karşı cinsin yada başkalarının parfümü begenmesıde cok önemlı.orjınal siparıs ettım bir arkadasım hastanede calısıyor orda satan birileri varmıs orjnal 100 ml yi 110tl ye getirttim fakat tester ürünü birde dış kutusu yoktu herneyse sonucta kafadan 70 80 tl kardayım ;)) buyrun buda resmi fakat merak ettiğim birşey var parfümü ile eau toilettesi arasına ne fark var anlayamadım.

Eklentiler

• $DSC00666.JPG
    $DSC00666.JPG
    107,6 KB · Görüntüleme: 492
Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende dün sipariş ettiğim orjnal jaun paul guilteri bugun ilk kez kendi şişemden sıktım kokusu hoş bence hem çok hafifte değil bu anlamdan kalıcılığı daha fazla olacak. Erkek arkadaşımda begendı zaten karşı cinsin yada başkalarının parfümü begenmesıde cok önemlı.orjınal siparıs ettım bir arkadasım hastanede calısıyor orda satan birileri varmıs orjnal 100 ml yi 110tl ye getirttim fakat tester ürünü birde dış kutusu yoktu herneyse sonucta kafadan 70 80 tl kardayım ;)) buyrun buda resmi fakat merak ettiğim birşey var parfümü ile eau toilettesi arasına ne fark var anlayamadım.

cnm edp olanı daha kalıcı içinde esansı daha fazla

kızlar ben hipnoz almaya karar verdim zaten bi parfümde sabit kalamıyorum resimdeki madam jaun paul parfümümü çok az kullandım isteyen olursa orjınal bir parfümle takas edip ve ya uygun fiyata satabilirimde. $asset.jpg

Canım hipnoz alırsan kesinlikle edp sini al ben yurtdışından arkadaşıma aldırıyorum oda yanlışlıkta edt sini almış hiç kalıcı değil :20: bilgin olsun dedim yazını görünce tabi daha almadıysan :34:

Canım hipnoz alırsan kesinlikle edp sini al ben yurtdışından arkadaşıma aldırıyorum oda yanlışlıkta edt sini almış hiç kalıcı değil :20: bilgin olsun dedim yazını görünce tabi daha almadıysan :34:

Thetiss ben msjnı yeni gördüm cnm ya biraz geç oldu ama inş. fikriniz değişmemiştir. Ben hipnozun üzerine kaç parfüm aldım bir bilsen
Kenzo amor aldım süper hafif bi koku o bitti
Lady one million aldım oda çok güzel ama biraz ağır geldi
ondan sonra şuan Hugo boss woman kullanıyorum bunuda bitiremicem sanırım buda baydı. =)
Madam jaun&paul halen evde duruyor hiç kullanmıyorum.
onun üzerine okdr parfüm aldım ki artık iyice kızmaya başlıyorum kendime.
Jaun paulu almak istersen bana özelden msj at ok mı?

Ma dame eau fraiche kullaniyorum hayatimda boyle koku koklamadim super birsey resmen insani mutlu ediyor tam bahar yaz parfumu super super super:16:

bende bu parfümü çok merak ediyorum hazır yılbaşı indirimleri varken, aklımda o kadar çok parfüm va rki very irresistible sensual,ricci ricci,premier jour,tresor in love sizce bu saydıklarımdan hangisi daha kalıcıdır???

madame benim düzenli olarak aldığım iki parfümden biriydi ama yeni yıldan hemen önce çıktığım parfüm alışverişinde,bu parfümün artık üretilmeyeceğini söyledi görevli kızlar.Doğru mudur bilemedim fakat üzüldüm,kokusu şimdiden burnumda tüttü resmen:(

Bu parfümün klasiğini kullandım mükemmel diyebilirim kadınsı bir koku memnun kaldım açıkçası:21::12:

Son düzenleme:
Kızlar Madame EDT kullandım daha önce şimdi tekrar almak istiyorum ama EDT ve EDP arasında sadece kalıcılık farkı mı var yoksa koku değişik mi? Bİlenler yardım etsin lütfen

Madame bana dün geldi Amerika'dan . Öğlen eve geldim .O zaman sıkmıştım .Akşam saat 7 de kuaför kız bayıldı kokuya .Demekki çok kalıcı .

Back