Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben okulda alıyorum :)Bu arada butun belediyelerde var mı bilmiyorum ama dil kursları açılmış. Daha duşuk ücretli olur diye duşunuyorum
Merhaba; harika paylaşimlar.onbir yaşindaki kizim japoncaya cok merakli.araştirdim.izmirde oydem dil kursu ve jikadderneginde kurslar var.tavsiye edebileceginiz hangisidir? evde uygun fiyatla ders verecek ogretmen de olabilir.sevgiler...ben okulda alıyorum :)
merhabaMerhaba; harika paylaşimlar.onbir yaşindaki kizim japoncaya cok merakli.araştirdim.izmirde oydem dil kursu ve jikadderneginde kurslar var.tavsiye edebileceginiz hangisidir? evde uygun fiyatla ders verecek ogretmen de olabilir.sevgiler...
Selam:) malesef heryer bir ticarethane ama yaşi kucuk oldugu icin sinif ortaminda daha programli ogrenebilir diye dusunuyorum.bakalim mart baslasin baslasin kurs deneyip gorecegiz:) tesekkurler yine de.merhaba
çok güzel bişey bu :) tam zamanında başlıyor öğrenmeye
aslında ben kurslara tam manasında güvenmiyorum hepsi birer ticarethane gibi bişey
benim verdiğim kitap linkinden kitabı indirin
aslında ingilizceniz varsa yada kızınızın ingilizcesi varsa ordan kelime anlamlarını çıkartabilir
o kitapla başlayabilir :)
7. ünitede artık cümle kurmaya başlayacaktır
hiragana alfabesini yazmıştım ben aslında nette de bulabilir :)
ve yeni başlayanlar için bi çok site mevcut :)
eğer sorunuz olursa yardımcı olmak isterim her zmn
o zaman size tavsiyem japon derneklerinin verdiği kursa bakın,türklerin açtığı kurslar çok sağlıklı olmaz :)Selam:) malesef heryer bir ticarethane ama yaşi kucuk oldugu icin sinif ortaminda daha programli ogrenebilir diye dusunuyorum.bakalim mart baslasin baslasin kurs deneyip gorecegiz:) tesekkurler yine de.
Izmirde yok malesef.sadece japonya izmir kulturlerarasi dernegi (jikad) varo zaman size tavsiyem japon derneklerinin verdiği kursa bakın,türklerin açtığı kurslar çok sağlıklı olmaz :)
o olabilir cnm,ilk önce hiragana ve katakana öğrenmeye başlasın,bunlarla yazılıyor çoğu şey,okumaya başlaması herşeyden önemli :)Izmirde yok malesef.sadece japonya izmir kulturlerarasi dernegi (jikad) var
:) gel cnm gel beklerimPofu burayi görmemistim.
almanca ve ingilizceyi ögreneyim. Buraya gelecem
ayarlayabiliyorsun canım :)Konbanwa! Watashi wa nihongo wo bekyoushiteimasuyo. Anata wa doko de nihongo benkyoushimasu?
Laptop'tan yazdığım için alfabe olmadan yazabildim heh.