- 7 Eylül 2024
- 24
- 3
- 24
-
- Konu Sahibi Nazende sevgilim
Çünkü eşleri yazmadı konuyu aldatmaya saptırdılar malesefÖnceki konudan neden tatmin olmadınız? Size cevaplar verilmiş.
Teşekkürler eşiniz jandarma subay mıBöyle bir zaman da çok zor bir görev risk çok sık sık tayin de var.
Eşim askeriye de sivil memur ama çevremin çoğu asker ve jandarma eşiTeşekkürler eşiniz jandarma subay mı
Doğudaki görevleri hakkında bilginiz var mıEşim askeriye de sivil memur ama çevremin çoğu asker ve jandarma eşi
Üzgünüm çok bilgim yok . Şimdiden bunları düşünmek acele değil mi sizce de.Doğudaki görevleri hakkında bilginiz var mı
Önceki konudan neden tatmin olmadınız? Size cevaplar verilmiş.
Sürekli göreve gidecek, 5 yılda bir tayin ,yurt dışı çıkarsa mahremiyet bölgesi de olursa kocanı aylarca gormeyeceksin, sağlam bir psikolojisi de yoksa yandın sen.Merhabalarrrr..
Jandarma subay eşi veya tanıdığı olan var mı?
Mesleki riskleri ve aile yaşamları nasıl?
Sevgilim göreve başlamak üzere bizi neler bekliyor merak ediyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Merhabalarrrr..
Canım yeni olucaksa sevgilin subay değil astsubay oluyor subay olması için sınavlara girip branş yükseltir öyle olur benim eşimde asker çoğu peşinde kuyruk gibi dolanırdı maaşı yüksek olduğu için brn asker polis uzak dursun derdim evlendim ama keşkede uzak dursaydım 1.si batıda yine idare edersin ama doğu aşırı sıkıntı heleki time girerse sevgilin evlenmiş olursan ayda yılda bir zor görürsün batıda da nöbet sistemi çok bazen 8-5 bazen 24 saat çalış istiraat yapıyorlar birde çocuğunda olursa hiç yakayı alamazsın tek bir evde küçücük çocukla kimsen yok ne eş ne dost ne bir akraba psikolojini yersin tıpkı benim gibi hataya düşmeMerhabalarrrr..
Canım yeni olucaksa sevgilin subay değil astsubay oluyor subay olması için sınavlara girip branş yükseltir öyle olur benim eşimde asker çoğu peşinde kuyruk gibi dolanırdı maaşı yüksek olduğu için brn asker polis uzak dursun derdim evlendim ama keşkede uzak dursaydım 1.si batıda yine idare edersin ama doğu aşırı sıkıntı heleki time girerse sevgilin evlenmiş olursan ayda yılda bir zor görürsün batıda da nöbet sistemi çok bazen 8-5 bazen 24 saat çalış istiraat yapıyorlar birde çocuğunda olursa hiç yakayı alamazsın tek bir evde küçücük çocukla kimsen yok ne eş ne dost ne bir akraba psikolojini yer