• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

J'adore Parfümünü Kullanan Var mi ???

param olsa alıcağım ilk parfüm bence beyaz tenlilere en çok yakışan parfümlerden biri...

jadore black kullanmıştım ben de harika. herkes soruyordu şişesi de mükemmel hala saklarım

Kullanan veya bilen kızlara küçük bir soru :)

Christian Dior - J'Adore
Christian Dior - J'Adore Floreale
Christian Dior - J'Adore L' Absolu

İnternetten sipariş edeceğim siz hangisini kullandınız, hangisinden memnun kaldınız ? Yorumlarsanız memnun olurum. Hypnotic Poison kullanıyorum ama J'Adore daha seksi bir koku derler -zaten bunu dedirten en büyük etki Charlize Theron :))) - bundan da edinmek istiyorum ama çeşitlerinin nasıl koktuğunu bilmiyorum :)) Sabırsızım biranönce netten siparişimi verip uslu puslu beklemek istiyorum.

Bir de Miss Dior Cherie muhteşem bir koku. Tavsiye ederim. Alınacaklar listemde mevcut.

ben de aldım bu parfümden ve kokusu emotion diye bir parfüm var aynısı hangisiydi şimdi hatırlayamıyorum yıllar önce kullanmıştım buna verdiğim paraya yazık oldu :14:geçmişe götürdü parfüm beni halbuki ben hiç bilmediğim kokuları almak istemiştim hatta bu yüzden netten sipariş ettim:126:

Son düzenleme:
Back