• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

J'adore Parfümünü Kullanan Var mi ???

baharat mı cıcek mı kızlar kokusu:

tam bir cicek buketi..
Üst notalar: bergamot, şeftali, kavun, armut
Orta notalar: frezya, müge, gül, menekşe, orkide
Alt notalar: sedir ağacı, sandal ağacı, vanilya, misk

super kalicidir.. eternity de cok kalicidir.. ikisi favorim zaten.

ben kullanıyorum ama dp gibi açık parfum satan bi yerden almıştım; daha önce orjinalini kullandım. kokular birebir aynı. sadece bu açık olan biraz daha az kalıcı. ama günde bikaç kez tazeleyince sorun olmuyor. kadınsı, çiçek kokulu ortalama bir koku. hani öyle çok çaprıcı bi parfum değil bence.
bende değiştirmek istiyorum artık kokumu..

evetttttttttttttt ben kullanıyorum tam kış kokusu geliyor bana çok memnunum..bir jadore bide ...dolce gabanna the one...ikiside muhteşem..öneririm...başka önerilerede açığım..parfüm tavsiyesi olan arkadaşlara..

bıcırkız a.s. seninle hem fikiriz arkadaşlar ben parfüm konusunda çok araştırdım ve çok beğendiğim kokular sana tavsiye edebileceğim kokular

hot couture (tek geçerim):hooray:
ralph lauren ralph
sexy grafiti
angel classic (kış kokusu ve mükemmel)
ve tabi ki
jadore

eger hafif koku seviyorsanız jadore bile agır geliyorsa ben ''jadore summeri''önerrim.. muhtesem kokuyor..cok hafif fakat içinde alkol yok ve cevremdekiler melek olsa bööyle kokardı heralde diyorlar =)

Bu benim gelinlik parfümümdü eşim hediye almıştı o yüzden bendeki önemi büyüktür. Bu arada geçen burbery london'la ilgili görüşmüştük senle. O parfümü almaya gittiğim gün 2.ürün indiriminden faydalanmak için birde biten jador umdan alıym dedim ama satıcı bayanlar resmen caydırdılar hani olgun bayan kokusu falan filan diye. burbery london ı aldımda ne oldu inan hiç memnun değilim hiç akılda kalıcı ve koklanası bir kokusu yok kanımca. verdiğim paraya yazık keşke yine jadore alsaymışım şakkıdı

Annem senelerdir bittikçe alır, ben de ondan sebeplenirim tabi :) En klas kokulardan biridir J'adore... Çok severim. Çok da kalıcıdır...

en nefret ettiğim parfüm.. direk insanın burnuna burnuna geliyo kokusu. jadore kokan biri varsa koşarak uzaklaşmak istiyorum ordan o derece...

bende kullandım evet fena değil ama nedense bende hiç kalıcı olmadı açıkcası bir daha alacağımı sanmıyorum

Back