• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozempic kullananlar buraya bende başladım.

Kızlar selam . Hasimato olup bu ilacı kullanan var mı ? Veya bir bilginiz var mı ? Hasimatolular kullanabiliyor mu

Arkadaşlar kaça alıyorsunuz bu ilacı ve eczanelerde kolay bulunuyor mu? Bir ara stok bulunamadığı söyleniyordu

Kızlar ben de Ozempic kullanmaya karar verdim. İstanbul Sirkeci’de iş yerime yakın bir eczaneye sordum, getirtebiliriz 7900₺ dedi. Pazartesi almayı düşünüyorum. Daha önce 2-3 hafta saxenda kullanmıştım iştahı çok kesiyordu cidden. Ama her gün enjekte etmek zor geldi. Bunu deneyeyim dedim bir de.

Selam bende ozempic kullanmaya yarın başlayazağım güncel kiloyla boylarımızı yazslım. Menepoz guatır ve sigarayı bıraktıktan sonra 25/30 kilo fazlam oldu ve bu toplamda 2 veya 3 senede oldu. Hiç bir şekilde kilo veremiyorum. Direnç kilom 83 . Genelde 86 /87/90 arası oluyor boyum 1,70 yaşım 53 oldu. Eskiden yiyip yiyip kilo almaz iken şimdi yemesem de kilo veremiyorum. Yürüyüş bandında günlerce geçirdim. Birde çok hareket liyim ve kendime ayıracak disiplinli bir zamanım yok. Bir arkadaşımla başlıyacağız. Dr 0.25 ile haftada bir gün başla dedi. Bu arada doktora danışmadan başlayan çok kişi var. Endokrin Dr u söyledi. Reçetesiz alınıyor. 7900 tl gibi fiyatlara. Çok umutluyumHakkımızda hayırlı sı. Güncelleyerek yazmaya çalışıcam sizlerde yazarsanız sevinirim.

Selam dün öğlen ilk dozu vurdum. 86.80 ile başladım. İştahımda çok azalma olmadı ama iştah kapattığı doğru. Enerjim de yükselme oldu yan tesir yapmadı. Sabah gayet aç uyandım. Belki en sevdiğim öğün kahvaltı oldu ndan olabilir. Dün akşam protein ağırlıklı beslendim hiç ekmek yok. Bu arada kas kaybetmemek için spor yapmak zorundayım haftaya cumartesi güncel kilomu yazıcam. Sevgiyle kalın

Gittim onu da kullanmıyorum kullanmıştım ama işe yaramadı vitamin kullanıyorum vitaminler işime yarıyor bir de diyet yapıyorum şu anda şekeri kestim gerçi sadece bir de üç öğün besleniyorum bazen 2
Sizin durumunuzda aralıklı orucun da çok faydası olduğunu duyuyorum. Bende insülin direnci yok ama haşimato başlangıcı çıktı. Sigarayı da bıraktım bu arada kilomu kontrol etmekte hiç olmadığı kadar zorlanıyorum. Daha önce ketojenik diyetlerle arada biriken fazlalıklarımı hemen veriyordum bu sene işe yaramaz oldular tam dikkat ve aynen uygulamama rağmen. Bende de işe yarayan tek şey tartıda oynatan yine aralıklı oruç oldu. Aç kalmak gerçekten fayda sağlıyor. ben 18:6 yapıyorum bazen 19:5 20:4 ler sıkıştırıyorum. Yanında ayrı bir diyet uygulamıyorum abartmadan ne istersem yiyorum.

Ozempic kullananlar sadece başlangıçları yazdınız hiç gelişme yok mu psylaşacağınız
Yoksa herkes vazgeçti mi kullanmaktan

Merhaba kizlar dün ozempic ilk dozumu yaptım aranızda kullanan etki gören varmı hep beraber etkileri paylasalimmi.

Selam dün öğlen ilk dozu vurdum. 86.80 ile başladım. İştahımda çok azalma olmadı ama iştah kapattığı doğru. Enerjim de yükselme oldu yan tesir yapmadı. Sabah gayet aç uyandım. Belki en sevdiğim öğün kahvaltı oldu ndan olabilir. Dün akşam protein ağırlıklı beslendim hiç ekmek yok. Bu arada kas kaybetmemek için spor yapmak zorundayım haftaya cumartesi güncel kilomu yazıcam. Sevgiyle kalın
Merhabalar nasılsınız süreçleriniz nasıl ilerliyor memnuniyetiniz var mı?
Yakında bir kaç güne bende başlıyacağım herhalde henüz almadım

Bişey sormak istiyorum ilaç oldukça pahalı herkes için kullanım sürdürülebilirliği biraz zorki benim için de aynı ……

1.0 mg’lık kalemi 8 haftada kullanmam mümkün mü? — sadece kullandığın kalemin doz ayarlı olduğundan emin olmak istiyorum
bu kalemden 0.5 mg kullanabilirsem 8 hafta ilaç bana yetecek

Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Hadi bakalım sağlıklı bir şekilde kilo verelim. Kaslarımızı korumamız lazım yürüyüş yada bir kaç hareket yapalım bu arada
Merhaba, nasılsınız ? Nasıl gidiyor ozempic ? sonuç almaya başladınız mı ? Ben de salı günü ilk dozumu yaptım. merak etiiğim birşey var sizde . ilk yaptığınız dozdan itibaren iştah kesti mi yoksa zamanla doz arttıkça mı iştahsızlık oluyor ve artıyor? Ben şu an açlık hissediyorum ama sanki biraz etkisini gösterdi, az yemeye başladım gibi.. zamanla daha da artacağını umut ediyorum.. Sizde durumlar nasıl ?:):KK16:

Merhaba, nasılsınız ? Nasıl gidiyor ozempic ? sonuç almaya başladınız mı ? Ben de salı günü ilk dozumu yaptım. merak etiiğim birşey var sizde . ilk yaptığınız dozdan itibaren iştah kesti mi yoksa zamanla doz arttıkça mı iştahsızlık oluyor ve artıyor? Ben şu an açlık hissediyorum ama sanki biraz etkisini gösterdi, az yemeye başladım gibi.. zamanla daha da artacağını umut ediyorum.. Sizde durumlar nasıl ?:):KK16:
Merhaba ilk doz için 0.25 mg mı aldınız? Umarım zamanla beklediğiniz iştah azalması olur 🙏🏻🌺

Back
X