• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozempic kullananlar buraya bende başladım.

Merhaba ilk doz için 0.25 mg mı aldınız? Umarım zamanla beklediğiniz iştah azalması olur 🙏🏻🌺
evet 0,25 aldım. Bilmeyenler için belirteyim , eczanelerde reçetesiz olarak mevcut. Bir çoğu sizden aldıkları siparişe göre ertesi gün getirtiyorlar. Uygulaması çok kolay, ağrısız. Bugün 3. gün . Bence zamanla daha da etkili olacak ancak , bugün bile yemeğimi bitiremedim. Hepsini içiniz almıyor .özellikle yağlı yemekleri.73 kg ile başladım... İnşallah tatmin edici sonuçları olur. Bu ara da bu konuda hassas olanlar var, illa ki dr kontrolü diyorlar ama o sizin tercihinize kalmış. Ben dr a gitmeden başladım. Araştırmalarıma göre bir sakıncası da yok. Olsa eczaneler recetesiz vermzdi. Dediğim gibi size kalmış bir karar.. İyi dilekleriniz için teşekkürler :KK16:

Bişey sormak istiyorum ilaç oldukça pahalı herkes için kullanım sürdürülebilirliği biraz zorki benim için de aynı ……

1.0 mg’lık kalemi 8 haftada kullanmam mümkün mü? — sadece kullandığın kalemin doz ayarlı olduğundan emin olmak istiyorum
bu kalemden 0.5 mg kullanabilirsem 8 hafta ilaç bana yetecek

Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Kalemi 36 tık sesi duyacak kadar çevrin 0,5 olur ve 8 hafta gider

Selam kızlar ben de bugün ilk dozumu vurdum.0.25 mg ile başladım. Kesinlikle kontrolsüz kullanım söz konusu değil. Pcos,insülin direnci,testestoron seviyemin yüksekliği sebebiyle kullanma kararı aldık doktorumla. Gelişmeleri yazacağım

Merhaba bende dün başladım.0.25 yaptım.bugun su gibi ishal ve mide bulantısı yaşıyorum.onun verdiği halsizlik var doğru düzgün bişey yiyemedim bulantıdan

Back
X