İzmit'te Öpüşen Çifti Uyardı, Bıçaklandı

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
İzmit'te, 29 yaşındaki M.B., kaldırımda oturan sevgililerin birbirlerine sarılarak öpüşmesinden rahatsız olup uyarınca, çiftin arkadaşları tarafından bıçaklandı.

Tekrar İzle

Eşinin Terk Ettiği Adam, 2 Çocuğunu Rehin Alıp, 5 Katlı Binanın Çatısına Çıktı!

İzmit'te, 29 yaşındaki M.B. iddiaya göre kız arkadaşıyla öpüştüğü için uyardığı genç tarafından bıçaklandı.

"BİRAZ KENDİNİZİ MUKAYYET OLUN" DEDİ, BIÇAKLANDI

Olay saat 19.00 sıralarında, Karabaş Mahallesi'nde meydana geldi. Bir dönercide oturan M.B.. iddiaya göre kaldırımda bulunan genz kız ile erkek arkadaşını birbirlerine sarılarak öpüşmesinden rahatsız oldu. M.B., "Biraz kendinize mukayyet olun. Çoluk çocuk var" diyerek gençleri uyardı. Gençler ile yanlarında bulunan 2 arkadaşları M.B. ile tartıştı. Çıkan kavgada kimliği belirlenemeyen gençlerden biri M.B.'yi bıçakladı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, M.B. vücuduna aldığı 3 bıçak darbesiyle yaralandı.

SALDIRAN KİŞİLERİN KİMLİĞİ BELİRLENMEYE ÇALIŞILIYOR

Ağır yaralanan M.B. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, M.B.'nin kavga ettiği kişilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

http://www.haberler.com/gencleri-uyarinca-bicaklandi-8321907-haberi/

bu haberin yorumları okudukça neden her gün sapık haberileri çıktığını daha iyi anlıyorum
İki genç birbirine sarılsa tühh ahlaksız , erkek kadını dövse utanmasalar çekirdek alıp çitleye çitleye seyrederler.
tecavüz eden olsa sıraya girerler.
Korkmayın bu kadar sevgiden ya yazıktır.

Başkalarının nasıl yaşandığından kime ne ,adam haksız yani.Ama bıçaklama olayı nedir canım bunun için.
Ama itiraf edeyim sokaklarda sürekli öpüşen kişilerden ben de rahatsız oluyorum.Babam falan oluyor yanımda,karşımda öpüşen çift ,bir tuhaf oluyor

bu yazanları beğenenler var.Buzdağının görünmeyen yüzü.
biride çıkmış kızkardeşin yok galiba demiş
be terbiyesiz ENSARdakiler 10 yaşlarında erkek çocuğuydu.
Kendi içlerindeki pis zihniyet ve sapıklıktan dolayı birbirlerine sarılan ufak bir öpücükten rahatsızlar.
Yapacaklarsa tam yapsınlar değil mi ? Toplu olarak dövüp ,sövüp ,tecavüz etseler rahatlayacaklar.

Öpüşmekten korktuğumuz, utandığımız kadar başka şeylerden korkup utansak zaten gül gibi ülke olacağız.

Öpüşmenin ayıp bişey olduğunu düşündüğünüz için rahatsız oluyorsunuz. Halbuki öpücüğün utanılacak bir tarafı yok ki. Sevgi göstergesidir o. Beni de tam tersi gülümsetir öpüşen çiftler.

Son düzenleme:
Öpüşmekten korktuğumuz, utandığımız kadar başka şeylerden korkup utansak zaten gül gibi ülke olacağız.

beyindeki kan alt taraflarından üst taraf beyine ulaşamıyor ki.
her olayı cinselliğe bağlıyorlar.Bu kadar aklından cinsellik çıkmayan ama lafta "namuslu" insanların arasında yaşıyoruz ama her gün tecavüz,şiddet,küçücük çocuklara işkence ve tecavüz haberleri okuyoruz.
Ensarı hala savunan tipler varya.Hadi vakıftır şudur budur bıdı bıdı da bir defa de Allah için yapılan yanlıştı diye.Karaktersizler.

İki yetişkin arasıdaki kimseyi ilgilendirmeyen bir olaya müdahale yanlış bıçaklayarak yaralama yanlış
Bir yanlışlar silsilesi işte

İki yetişkin arasıdaki kimseyi ilgilendirmeyen bir olaya müdahale yanlış bıçaklayarak yaralama yanlış
Bir yanlışlar silsilesi işte

Hayır zaten ülke manyak dolu, sen ne cesaretle kalkıp birine müdahale ediyorsun ki. Kimin yanında silah taşıdığı, bıçak taşıdığı belli değil. Büyük cesaret valla.

Olan var kısmındasın sen çünkü. Tabii gülümsersin. Biz olmayan var takımı olarak aşırı rahatsız oluyoruz kendilerinden. Mümkünse öpüş koklaş insan görmeyelim, hatta evlere apartman girişlerinde falan kamera koyup kendilerini fişleyelim. Tüm olmayanlar grubu temsilcileri olarak tek tek kınarız. Amca az bile yapmış tebrik ediyorum bu zat-ı muhteremi, içimdeki yangına su serpmiş.

Hayır ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum .Ama bazı ortamlarda tuhaf oluyor,ya dedim ya babamla veya ailemle ,kardeşler falan toplanmışız bir yere gidiyoruz,hemen önümüzde bir çift öpüşüyor.Kalkıp da bizden kimse terbiyesiz falan filan demiyor,veya dik dik bakmıyor ama biraz tuhaf oluyor yani anlatamıyorum

Ben sana ne dedim? Sen hala fink atıyorsun orda burda.

Bu gidişle kimse almıcak seni zaten, öööyle bakcan kalcan ağzın sulanarak.

Ben sana ne dedim? Sen hala fink atıyorsun orda burda.

Bu gidişle kimse almıcak seni zaten, öööyle bakcan kalcan ağzın sulanarak.
Ders çalışmak istemiyorum. Zengin koca istiyorum. Tüm kaynana görümce adaylarına burdan sesleniyorum, zenginseniz gelin.

Ee tabi herkes nasıl yaşarsa yaşasın kimseyi ilgilendirmez.
Bu kadar tepkiyi çocuk tecavüzlerine ,kadınlara tacizlere falan da gösterselerdi keşke

Benim annemle babam ben küçükken hep öpüşürdü. Babam işten gelince annemi dudağından öperdi. Abim ablam evlendi, onlar da aynı şekilde öpüşürlerdi zaman zaman. O yüzden öpüşmek bizim aile için olağan. Sizde de bunun gizli saklı yapılması gereken bir eylem olduğu algısı oluşmuş aile yapısından dolayı. Bizden kimse rahatsız olmaz mesela öyle bir manzaradan.

Şurdan kamu spotu vereyim bir de; çocuklarınızın yanında öpüşmakten çekinmeyin. Çünkü çocuklar bunun cinsellikle bağlantısını kurmuyor, sadece annem babam birbirini çok seviyor diye düşünüyor, mutlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…