Şu insanlarla aynı havayı soluyoruz ya valla israf ..Yorumlar şahane yine. Sondakinde kahkaha attım.
Eki Görüntüle 1808294 Eki Görüntüle 1808295 Eki Görüntüle 1808296
Yorumlar şahane yine. Sondakinde kahkaha attım.
Yorumlar şahane yine. Sondakinde kahkaha attım.
bu yazanları beğenenler var.Buzdağının görünmeyen yüzü.
biride çıkmış kızkardeşin yok galiba demiş
be terbiyesiz ENSARdakiler 10 yaşlarında erkek çocuğuydu.
Kendi içlerindeki pis zihniyet ve sapıklıktan dolayı birbirlerine sarılan ufak bir öpücükten rahatsızlar.
Yapacaklarsa tam yapsınlar değil mi ? Toplu olarak dövüp ,sövüp ,tecavüz etseler rahatlayacaklar.
Başkalarının nasıl yaşandığından kime ne ,adam haksız yani.Ama bıçaklama olayı nedir canım bunun için.
Ama itiraf edeyim sokaklarda sürekli öpüşen kişilerden ben de rahatsız oluyorum.Babam falan oluyor yanımda,karşımda öpüşen çift ,bir tuhaf oluyor
Öpüşmekten korktuğumuz, utandığımız kadar başka şeylerden korkup utansak zaten gül gibi ülke olacağız.
İki yetişkin arasıdaki kimseyi ilgilendirmeyen bir olaya müdahale yanlış bıçaklayarak yaralama yanlış
Bir yanlışlar silsilesi işte
Olan var kısmındasın sen çünkü.Öpüşmenin ayıp bişey olduğunu düşündüğünüz için rahatsız oluyorsunuz. Halbuki öpücüğün utanılacak bşr tarafı yok ki. Sevgi göstergesidir o. Beni de tam tersi gülümsetir öpüşen çiftler.
Hayır ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum .Ama bazı ortamlarda tuhaf oluyor,ya dedim ya babamla veya ailemle ,kardeşler falan toplanmışız bir yere gidiyoruz,hemen önümüzde bir çift öpüşüyor.Kalkıp da bizden kimse terbiyesiz falan filan demiyor,veya dik dik bakmıyor ama biraz tuhaf oluyor yani anlatamıyorumÖpüşmenin ayıp bişey olduğunu düşündüğünüz için rahatsız oluyorsunuz. Halbuki öpücüğün utanılacak bir tarafı yok ki. Sevgi göstergesidir o. Beni de tam tersi gülümsetir öpüşen çiftler.
Olan var kısmındasın sen çünkü.Tabii gülümsersin. Biz olmayan var takımı olarak aşırı rahatsız oluyoruz kendilerinden. Mümkünse öpüş koklaş insan görmeyelim, hatta evlere apartman girişlerinde falan kamera koyup kendilerini fişleyelim. Tüm olmayanlar grubu temsilcileri olarak tek tek kınarız. Amca az bile yapmış tebrik ediyorum bu zat-ı muhteremi, içimdeki yangına su serpmiş.
Ders çalışmak istemiyorum. Zengin koca istiyorum. Tüm kaynana görümce adaylarına burdan sesleniyorum, zenginseniz gelin.Ben sana ne dedim? Sen hala fink atıyorsun orda burda.
Bu gidişle kimse almıcak seni zaten, öööyle bakcan kalcan ağzın sulanarak.
Hayır ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum .Ama bazı ortamlarda tuhaf oluyor,ya dedim ya babamla veya ailemle ,kardeşler falan toplanmışız bir yere gidiyoruz,hemen önümüzde bir çift öpüşüyor.Kalkıp da bizden kimse terbiyesiz falan filan demiyor,veya dik dik bakmıyor ama biraz tuhaf oluyor yani anlatamıyorum
Ders çalışmak istemiyorum. Zengin koca istiyorum. Tüm kaynana görümce adaylarına burdan sesleniyorum, zenginseniz gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?