İzmit'te Öpüşen Çifti Uyardı, Bıçaklandı

Uyaran adamın yaptığı terbiyesizlik, sanane kardeşim başka insanların naptığından... Ama o adama gösterilen tepkinin müdahalesi çok daha büyük bir şerefsizlik, ne hakla bir insanın canına kastediyorsunuz!!

Bıçaklamak nedir? Sokakta birilerini sarılırken öpüşürken görüp ahlaksız denmesine de karşıyım, bunu diyenlere şiddet uygulanmasına da, her ikisi de aşırılık.
Aşırılıklarımıza son vermediğimiz müddetçe ya ahlaksız denerek suratımıza tükürülmeye ya da cinayetlerin baş aktörü olmaya devam edeceğiz

Bu arada gözümden kaçtı sanmayın, geyik yapıyorsunuz, size grinin her tonunu göstermeden toparlanın

o da karışmasaydı... sanane kardeşim ahlak zabıtası mısın...

Öpücüğüne göre değişir... Özellikle yanımda çocuk varsa,birbirini yercesine öpüşen çift gördüğümde, çocuğu oyalayıp görmesini engellemeye çalışırım ,yada yön değiştiririm.

Öpüşen çiftin bıçaklanacağı günlerden uyaranın bıçaklandığı günlere geldik. Ülkemde cinsel devrim mi yaşanıyor ne
Şaka bir yana uyarmak üstüne vazife olmamakla birlikte, işgüzar amcamızın ciddi bir sıkıntısı yoktur deyip geçmiş olsun dileyeyim.

kendi hayatına bakmayıp da millete salça olanlara sinirleniyorum ama parkları öpüşmenin de ötesinde yakınlaşmalar için mesken tutanlara daha çok sinirleniyorum. Çocukların oyun alanlarından ve gözlerinden uzak durdukları sürece kim ne yaparsa yapsın. Hele de çocuk istismarının arttığı şu dönemde biraz daha hassasiyet gerekiyor.

Ben öpüşenden, sarılandan falan rahatsız olmam ama bazen bu işi abartıp neredeyse birbirinin üstüne çıkıp az sonra film çekeceklermiş gibi davranan çiftlerden rahatsız oluyorum açıkçası yanımda ailem falan varken. Öpüşmekte bişey yok, ötekinde de bişey yok aslında ama sokak ortasında yapılmaz yani o da. Ayıp denen şeyi de bilmek lazım, sevişmek ayıp değil ama o özel bir olaydır ve umuma açık yerlerde, milletin gözünün önünde yapmak ayıptır.

Bu arada ben öyle cinsellik ayıptır şeklinde büyütülmedim. Annemle babam kaç kere benim yanımda dudaktan öpüşmüştür yani. Ama daha da ilerisine şahit oldum mu, hayır. Zaten çocuğun, anne babasının öpüşmenin daha da ilerisine şahit olması iyi değil diye biliyorum ben.

Geçen ay bardayız, sahnede canlı performans var biz de sahne önündeyiz. Önümdeki çocuk tuvalete gitti, ilerideki çift onun yerine kaydı ve bayağı ön sevişme yapmaya başladılar French kissleri bitti, kadın adamın boynuna indi. Yerini kaptıkları çocuk geldi, "bunlar ne kadardır sevişiyor" dedi bana, "yeni başladılar" dedim, "tamam" dedi ite kaka yer açtı kendine. Anca öyle ayrıldı sevişgen çiftimiz

ulu orta b.kunu cıkaran tiplerde var acıkcası bazıları gosteris olsun marjinal takılıyım ayagına yapıyor cunku tavırlarından falan anlıyorsunuz ama gidip uyarırmıyım hayır ama kendi kendime yuh bu nedir derim bir defa hayvanat bahcesinde denk gelmistik yanlarında cocuklarıda vardı zaten etraf coluk cocuk kaynıyor adam karısı veya sevgilisi bilemiyorum atmıs elini gogsune elliyor resmen yanlıs isler ozel hayatını gidersin evinde veya tenhada yasarsın avrupada gorsem orda da yanlıs gelir bu bana ama ilgilenmem sevgi dolu masum opucuklerle sehvet dolu opucuklerin arasında fark var

yeterki gizli olsun ne olursa olsun tecavuz olaylarina göz yumanlar öpüsmeden rahatsizlar sizin ahlakinizi yesinler sözde duyarlii inanclii insanciklar....

Yani masumane elele tutuşmak, sarılıp yürümek, tatlı öpücükler durumu iyi de bu sokak ortasında sevişme moduna girenlerden bende pek haz etmiyorum, herkesin bir mahremi olmalı diye düşünüyorum, Taksim de çalışırken çok görürdüm yollarda ama bence o kadarına gerek yok. Modernlik, anlayış, öpüşmek güzeldir falan tamam da abartmamak lazım, ben sokakta yürürken o kadar azmış bir modeli görmek zorunda değilim, bunun özgürlüklerle değil direk saygısızlıkla ilgisi var bence. Toplum içinde yaşıyoruz, edebi hayayı çok da aşmamak lazım

O çifti bizim mahallenin teyzelerinin eline bir verirsemmm yeminle parça pinçik ederler
Eşimle flört ediyoruz, çocuğuz daha, ki 90'larda öyle french mrench ne mümkün, ele ele bile tutuşsan taşlanma sebebi, merdivenlerde oturuyoruz gayet masum, çıktı bir komşu teyze tüüüüü mahallenin ahlakını bozuyorsunuz dedi, çok gücüme gitmişti sanki sokakta tövbe tövbeee

Benim sevgili yengem o teyzenin bir doz fazlası. Arka bahçe biraz büyükçe bizim, gelmiş oraya minnoş bir çift öpüşüyormuş artık nasıl kaptırdıysalar yenge hanim diplerine kadar girmiş fark eden yok. Pat kafaları tokuşturmuş burda benim çocuklarım vaarr siz napiyorsunuz diye kovalamış.

Ay hiç güleceğim yoktu çok yaşa emi gözümün önünde canlandı birden

Grimi aklıma kitabı getirdin müdürüm şu an okumaktayım sapık greyi

Haha Mune bir yaz tatilinde Bodrum'dayız arkadaşlarla, bardayız yine. Bizim erkekler oturuyor, biz kızlar dans ediyoruz. Kafayı bir çevirdim amanin Yan masadaki kadın, adamı duvara yapıştırmış, ellerini başının üstünde bitiştirmiş bacaklarıyla adamın bacaklarını okşuyor, yetmiyor yakasından çekip öpüp duvara itiyor tekrar, önünde ne danslar ne danslar... Adamın karşısında parmağını yalamalar falan.
Biz dansı bıraktık çifti izliyoruz, arada "not al bak lazım olur" diyoruz birbirimize Çaktırmadan birkaç dakika izledik ağzımız açık.

İşin en komiği kadın tuvalete gittiğinde adamın beni kesip göz kırpıp durması oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…