- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mune , bu kadın bana şiddet uyguluyor. Kısmetlerime mani olmaya çalışıyor. Şikayetçiyim.
3. köprünün ayağından da olsun mu evDers çalışmak istemiyorum. Zengin koca istiyorum. Tüm kaynana görümce adaylarına burdan sesleniyorum, zenginseniz gelin.![]()
Ben Beylerbeyi diye düşünmüştüm ama o da olur hadi3. köprünün ayağından da olsun mu ev![]()
Geçen ay bardayız, sahnede canlı performans var biz de sahne önündeyiz. Önümdeki çocuk tuvalete gitti, ilerideki çift onun yerine kaydı ve bayağı ön sevişme yapmaya başladılarFrench kissleri bitti, kadın adamın boynuna indi. Yerini kaptıkları çocuk geldi, "bunlar ne kadardır sevişiyor" dedi bana, "yeni başladılar" dedim, "tamam" dedi ite kaka yer açtı kendine. Anca öyle ayrıldı sevişgen çiftimiz
![]()
Benim sevgili yengem o teyzenin bir doz fazlası. Arka bahçe biraz büyükçe bizim, gelmiş oraya minnoş bir çift öpüşüyormuş artık nasıl kaptırdıysalar yenge hanim diplerine kadar girmiş fark eden yok. Pat kafaları tokuşturmuş burda benim çocuklarım vaarr siz napiyorsunuz diye kovalamış.
O çifti bizim mahallenin teyzelerinin eline bir verirsemmm yeminle parça pinçik ederler
Eşimle flört ediyoruz, çocuğuz daha, ki 90'larda öyle french mrench ne mümkün, ele ele bile tutuşsan taşlanma sebebi, merdivenlerde oturuyoruz gayet masum, çıktı bir komşu teyze tüüüüü mahallenin ahlakını bozuyorsunuz dedi, çok gücüme gitmişti sanki sokakta tövbe tövbeee![]()
Ay hiç güleceğim yoktu çok yaşa emiBenim sevgili yengem o teyzenin bir doz fazlası. Arka bahçe biraz büyükçe bizim, gelmiş oraya minnoş bir çift öpüşüyormuş artık nasıl kaptırdıysalar yenge hanim diplerine kadar girmiş fark eden yok. Pat kafaları tokuşturmuş burda benim çocuklarım vaarr siz napiyorsunuz diye kovalamış.![]()
Bıçaklamak nedir? Sokakta birilerini sarılırken öpüşürken görüp ahlaksız denmesine de karşıyım, bunu diyenlere şiddet uygulanmasına da, her ikisi de aşırılık.
Aşırılıklarımıza son vermediğimiz müddetçe ya ahlaksız denerek suratımıza tükürülmeye ya da cinayetlerin baş aktörü olmaya devam edeceğiz
Bu arada gözümden kaçtı sanmayın, geyik yapıyorsunuz, size grinin her tonunu göstermeden toparlanın![]()
Haha Mune bir yaz tatilinde Bodrum'dayız arkadaşlarla, bardayız yine. Bizim erkekler oturuyor, biz kızlar dans ediyoruz. Kafayı bir çevirdim amanin
O çifti bizim mahallenin teyzelerinin eline bir verirsemmm yeminle parça pinçik ederler
Eşimle flört ediyoruz, çocuğuz daha, ki 90'larda öyle french mrench ne mümkün, ele ele bile tutuşsan taşlanma sebebi, merdivenlerde oturuyoruz gayet masum, çıktı bir komşu teyze tüüüüü mahallenin ahlakını bozuyorsunuz dedi, çok gücüme gitmişti sanki sokakta tövbe tövbeee![]()