izmitli gelinler(evlenmiş yada evlenecek olan)

Kızlar tekrar merhaba,

Taşınma telaşı, iş değişikliği, nişan derken aylar oldu foruma girmeyeli...

Evimi mobilyalarımı tamamladım, ufak tefek eksiklerim kaldı.

Gelinlik için Serpil Moda evi ve İnci Kızmaz Moda evi arasında kararsız kalmıştım, nişanlımın isteğiyle İnci Kızmaz'la anlaştım.
İlk provama bugün gittim, umarım 6 Ekim'e kadar yetişir, tabi güzel de olur:)

Kuaför için çok tereddütlüyüm. Kuaför Memiş var, İnci Kızmaz'ın üst katında orayı önerdiler bana ama daha önce gitmediğim için biraz panik yaptım.

Fotoğrafcı bulamadım henüz, KBK uygun gibi geldi ama işyerindeki kızlar memnun kalmamış, o yüzden vazgeçtim.

Tabi bir de müzik sorunum var. Düğünde bir orkestra ya da müzisyen bulmam gerekiyor...Sizlerin var mı önerebileceği biri ya da birileri?

kızlar merhaba topiği ilk defa gördüm bende izmitliyim. 10 gün sonra düğünüm var ve yine izmit içine evlenicem kısmetse.
ben fotoğrafçımı delta yı ayarladım kuaförüm ilhami doplhinin karşısında ama nişanımda özlem&halile gitmiştim onuda tavsiye ederim
düğünümde fuar içinde bahanede olucak. gelinliğimi aysiradan aldım diktirmedim valla. bitek bindallım kaldı onuda ayakkabıcılar çarşısının orda bi gelinlikçi var orda beğendim ordan alıcam.
bazı arkadşalar balayı sormuş bu mevsimde en sıcak antalya oluyomuş biz o yüzden antalyayı seçtik paloma oceana resort e gidicez nasipse.
şimdilik bu kadar aciipp heyecan var

bende gölcüklüyüm 2013 mayıs dügün düsünüyoruz. istanbulda olacak dügün ama sacımı filan izmitte mi yaptırmam gerek acaba fotografcıyı da ona göre ayarlayacagım, uf cok zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…