• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitli gelinler(evlenmiş yada evlenecek olan)

yassell

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
87
0
36
Kocaeli
arkadaşlar ben izmitliyim evlenip burda yaşayacağım 2 haziran düğünümüz var. evlenmiş olan arkadaşlardeneyimlerini bizlerle paylaşırlarsa çok mutlu oluruz.evlenecek olan gelinlerde hazırlıklarımızı konuşuruz die düşündüm

hoşgeldinnnnn ne güzel:))))) sen düğünündeyken ben kınamda olucam:))) düğünün nerde? kuaför ayarladın mı ben bu aralar onu düşünüyorummm ve bulamıyorummm:((

Benim kınam İzmitte oldu, doğma büyüme İzmitliyim bende ama Bursaya evlendim. Kuaför Çiğdemi tavsiye ederim canım ben nişanda da kınada da onda yaptırdım başımı ve çok memnun kaldım :34:

merhaba canım. Sen düğündeyken ben balayı yolları için hazırlık yapıcam:))))
Canım düğün Antik kapıda olacak. Ben kuaför olarak Suatı düşünüyorum nişandada oraya gitmiştim ve tam istediğim gibi oldu herşey.
Senin düğünün nerde olacak?

merhaba arkadaşlar bende haziran 27 de evleneceğim..izmitte oturuyorum ve yine izmit içinde yaşayacağız inşallah..tanışalım kaynaşalım..:)

izmitin güzel gelinleri hepinize merhaba topiğimiz biraz boş kaldı heralde hazırlıklar herkesin yoğun bir şekilde devam ediyor galiba:) ben kuaförümü ayarladım dün arastaparkta nd kuaför:))) umarım herşey istediğimiz gibi olurrrrrr:)))

merhaba canım. Sen düğündeyken ben balayı yolları için hazırlık yapıcam:))))
Canım düğün Antik kapıda olacak. Ben kuaför olarak Suatı düşünüyorum nişandada oraya gitmiştim ve tam istediğim gibi oldu herşey.
Senin düğünün nerde olacak?

biz balayına hala karar veremedikk:((( benim düğünüm tanyıldızda olacak:)

1 yılda alışırdım normelde heryere daha öncede 3 şehir değiştirdim ama buraya hala alışamadım.Çok sıkılıyorum.Evlilik kurumundan da olabilir bu eskisi gibi rahat olmadığın için öle çok arkadaş edinip her programa dahil olamıyosun tabi yinede hala sevemedim burayı:(Sanki b,igün yine gidecek mişim gibi...

merhaba kızlar bende izmitliyim izmitte oturuyorum benm nişanbaşı kuaförümde gelin başı kuaförümde istanbul kuaför tavsiye edeirm süper yapıyorlar :=)
gölcüğe gelin gtcem allah nasip ederse :) bu topiği bulmam çok iyi oldu yaa ben konu açtm ama rağbet olmadı

benim düğünüm gölcük şirinköyde olcak :D:D:

Benim kuaförüm Tuncay ve Mehtap Kuaför
Stüdyo Fotografcim Kemal Foto
Kina gecesi Fotografcim Gülistan Ilhan

Malesef zaman kisitligindan dügün günü dis mekan cekimi yaptiramiyoruz yoksa Gülistan hanima cektirmek istemistik.

Slm kızlar, ben de İzmit'e gelin gelicem. Aslında geldim sayılır, işimi taşıdım, evimi tuttum, düğün hazırlıkları yapıyorum şimdi. Kuaför seçimi, nakliye firması, fotoğrafçı, gelinlik seçimi bi sürü konuda yardıma ihtiyacım var. İyi ki bu foruma rastladım, iyi ki varsınız...:46:

Slm kızlar, ben de İzmit'e gelin gelicem. Aslında geldim sayılır, işimi taşıdım, evimi tuttum, düğün hazırlıkları yapıyorum şimdi. Kuaför seçimi, nakliye firması, fotoğrafçı, gelinlik seçimi bi sürü konuda yardıma ihtiyacım var. İyi ki bu foruma rastladım, iyi ki varsınız...:46:

fotoğrafçida en iyi fiyat ve çok foto kbk var o verior en uygun paket olarak benim kuaförümm kuaför istanbuıl fthiye caddesinde merdivendne yukarı çıkıcaksn saat olan merdivenden süper yapırolar makyajı saçı falan inan bana senelerce orada yaptrırım ben ve ablam da nakliyede bşi diyemem bilmıyorum ama gelinlikçi olark ben halam var seripl mode evi die dikim yapıor istedğin modele göre fiyat olarakta uygundur kısa zamanda yapar şimdilk tavsiyelerim bunlar olcak sana ben tüm fotoğrafçıları dolaştım en iyisi kbk geldi snada tavsiye ederim canım mutluluklar ben izmittyim 22 senedir ağustos 26da gölcüğe gelin gitcem inş. izmitle ilgili başka sorun lcaksa sorablirsin seve seve yardımcı olurum:34:

fotoğrafçida en iyi fiyat ve çok foto kbk var o verior en uygun paket olarak benim kuaförümm kuaför istanbuıl fthiye caddesinde merdivendne yukarı çıkıcaksn saat olan merdivenden süper yapırolar makyajı saçı falan inan bana senelerce orada yaptrırım ben ve ablam da nakliyede bşi diyemem bilmıyorum ama gelinlikçi olark ben halam var seripl mode evi die dikim yapıor istedğin modele göre fiyat olarakta uygundur kısa zamanda yapar şimdilk tavsiyelerim bunlar olcak sana ben tüm fotoğrafçıları dolaştım en iyisi kbk geldi snada tavsiye ederim canım mutluluklar ben izmittyim 22 senedir ağustos 26da gölcüğe gelin gitcem inş. izmitle ilgili başka sorun lcaksa sorablirsin seve seve yardımcı olurum:34:

kbk nin fiyatları nasıl?

kbk nin fiyatları nasıl?

kbkda panaromik resim bir buyuk album içine 50ye yakın resm sığıor istedğin kadar ve düzene göre var paket şu

bir buyuk albüm
2 aile albümü
35*40 çerçeve
cep albümü 450 tl diğer yerlerde panaromik 500tldn başlıor sadce şekline göre artıyor dış çekimse +100 tl sadce bn studyoda yaptırcam
en uygunu bu geldi banada ne kadar fotocu varsa gezdim her yeri en ii fiyat bu diğer normal albümler bu fiyattn başlıor 10 resm yada 12 resim yapıorlar diğer yerlerde

bende izmitliyim ama istanbula gidicem Allahtan yakın gene izmitimi bırakmam :)

Back