Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım. Sen düğündeyken ben balayı yolları için hazırlık yapıcam:))))
Canım düğün Antik kapıda olacak. Ben kuaför olarak Suatı düşünüyorum nişandada oraya gitmiştim ve tam istediğim gibi oldu herşey.
Senin düğünün nerde olacak?
Slm kızlar, ben de İzmit'e gelin gelicem. Aslında geldim sayılır, işimi taşıdım, evimi tuttum, düğün hazırlıkları yapıyorum şimdi. Kuaför seçimi, nakliye firması, fotoğrafçı, gelinlik seçimi bi sürü konuda yardıma ihtiyacım var. İyi ki bu foruma rastladım, iyi ki varsınız...
fotoğrafçida en iyi fiyat ve çok foto kbk var o verior en uygun paket olarak benim kuaförümm kuaför istanbuıl fthiye caddesinde merdivendne yukarı çıkıcaksn saat olan merdivenden süper yapırolar makyajı saçı falan inan bana senelerce orada yaptrırım ben ve ablam da nakliyede bşi diyemem bilmıyorum ama gelinlikçi olark ben halam var seripl mode evi die dikim yapıor istedğin modele göre fiyat olarakta uygundur kısa zamanda yapar şimdilk tavsiyelerim bunlar olcak sana ben tüm fotoğrafçıları dolaştım en iyisi kbk geldi snada tavsiye ederim canım mutluluklar ben izmittyim 22 senedir ağustos 26da gölcüğe gelin gitcem inş. izmitle ilgili başka sorun lcaksa sorablirsin seve seve yardımcı olurum
kbk nin fiyatları nasıl?