İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

Geçmiş olsun Sezen... İyi yapmışsın erken sünnet ettirerek.. Ya ben hep sana soruyorum ama sanırım görmüyorsun yazdıklarımı.. Bebeğinle benim kızımın arası çok yok. Ek gıdaya başladın mı? Bebeğinin gelişiminasıl?

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

gecmiş olsun canım

hatunlar araba koltugu kullananlarınız vardır
ben henuz başlamadım ama en yakın zamanda kızım almayıdüşünüyorum
siz nerelerden aldınız hangi marka yardımcı olursanız sevinirim

biz kraft aldık yalnız hiç memnun değilim baş kısmını terletiyor ablamda chicco almıştı onda da aynı sorun var biz o yüzden almamıstık ama kraft terletiyor malesefdelikafadulden

Geçmiş olsun canım.

Kızlar benim oğlum 1 yaşında ve mont almak istiyorum.Nerelere bakıyım.Şöyle güzel bi mont bulsam .Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Evet canım lcwaikikiyede bakıcam.Bazen çok güzel şeyler oluyo.Bazende bişey bulamıyorum.Sen hangisine gidiyosun canım genelde.
Wenicede de güzel şeyler oluyo.Hele bazen indirimde oluyo.Hem güzel hem hesaplı denk geliyo.
Ben önce çocuğu almadan bi dolaşıyımHavalar çok soğuk.Gözüme kestiriyim sonra çocuğu götüreyim en iyisi.
Siz gene başka yer aklınıza gelirse yazın bana kızlar

ben genelde parka giden yolun üzerinde olana gidiyorum ama artık çok orya gitmiyorum gölcüge taşındık burdakine gidiyoruz

kızlar ben btün lcwleri geziyorum peynirci babanın yanındakinde daha rahat aradıgımı buluyrm
nctydeki pek hoşuma gtmiyor kipadakide güzel hem yanında wenicede var
bazende hiçbir lcwde bulamadıgımı outletteki lcwde bulabiliyorum

outletteki kanza bak derim gecen hafta güzel şeyler vardı ve indirimdeydi kaldıysa ...
biz ordan astronot aldık cok da memnunuz.:))

Kızlar benim oğlum 1 yaşında ve mont almak istiyorum.Nerelere bakıyım.Şöyle güzel bi mont bulsam .Tavsiyelerinizi bekliyorum.

çarşıda panço var canım fethiye kunduranın hizasında çok güzel montlar var 80 ytl ama çok kaliteli tavsiye ederim

Kızlar sağolun çok.Kanza bakayım bi.Pançoyada hiç gitmedim daha önce öğrendiğim çok iyi oldu. Yarın ikisinede bakıyım.Dün gece bizim ufaklık 2,5 ta bi uyandı bi dahada uyumadı.Çok uykusuzum.Ama yarın hemen bakıcam kısmetse.Ay ne iyi topic oldu burası

evet canım ama biraz daha sarılsak topigimize çok zayıf kaldı çok kişi ugramıyo benimkide buaraalr hiç durmuyo sürekli aglıyo gecelride durmuyo

evet canım ama biraz daha sarılsak topigimize çok zayıf kaldı çok kişi ugramıyo benimkide buaraalr hiç durmuyo sürekli aglıyo gecelride durmuyo

O gece durmamayı sen bana sor canım ya.Dün gece 2,5 tan beri ayaktayım.Gözüm açık rüya görür oldum valla.İş bitsede eve bi gitsem diye bakıyorum.Niyeyse geceleri huzursuzluğa başladı.

ayın 26 sında oğlumun doğum günü doğum günü için salonu süslücem güzel parti süsleri satan bir yer biliyormusunuz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…