İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

necati bey burdada çok ünlü bi çok kişi gidiyo ona ma mua. çok pahalı 80 tl ist de ablam gidiyo 50 tl.
bazen ayda 3 kere bile gittiğim oluyo tahlildiş buhardı filan derken en iyisi özel hastane gibi geldi akademiye devam

ama oğlum yarın sünnet olucak alikahyada yaptırıcaz ablamla beraber eşimin kuzeni çaluışıyo orda cemile hanımı çok methetti

kızlar slm.bende geldim.benimde 2.5 aylık bir kızım var.doktorumuz akademi hastanesinde yalçın bey.ama değiştirmeyi düşünüyoruz..bez olarak huggıes ve aynı marka ıslak mendil kullanıyoruz.

canım bende duydum o doktorun namını bende akademide doğum yaptım dua ediyodum ilkmua o yapmasın diye ve hülya hanım yaptı kendisi çok iyi şeker mesafeli sıcak kanlı ve ilgili bir doktor bebeğim bayram öncesi hastalanmıştı grip sanıyorduk ama bronşial olmuş bayram öncesi kontrol etmesine ragmen bayramın 2. günü gel ben burda olucam 2 saatliğine bidaha dinliyim dedi gittikki tüm odaların kapıları duvar sadece hülya hanım vardı alah razı olsun dnledi hırıltısı artmış oğlumun hemen bi şurup daha yazdı bişiy olursa ararsın beni dedi numarasını verdi ulaşamazsan mesaj yazki göreyim aradıgını dönerim sana dedi çok ilgili bir doktor çok tavsiye ederim canım :teytey:

yalçın beye gidenler antibiyotik verdiginde sizedediyomu vitaminleri vermeyi n diye mesla d3 gibi

Selam kızlar ne güzel topic olmuş böyle yeni gördüm. Bende izmittenim.
Bende oğlumu suat beye götürüyorum.Gerçekten çok iyi ve çok sabırlı bir doktor.Bazen ben sormaktan yoruluyorum o cevap vermekten yorulmuyo.Kafamıza bişey takılırsada sık sık ararız sorarız. Güzel güzel açıklar.Muaynehaneye geçince hastaneden de bi doktor olsun diye Halil beye gittim.Ama hiç beğenmedim.Sonrada ilgiden ismail beye gittim Çok iyi doktor diyolar ama.ıçime sinmedi benim.Rahat rahat konuşulmuyo,sorulmuyo sanki ona. Gene suat beye götürüyorum.Hem çok ilgileniyo Hem herşeyi rahat rahat soruyoruz.Hem doğduğundan beri o baktığı için çocuğuda biliyo. Gitmeyi düşünen varsa bi deneyin bence.

Suat beyi soruyosun dime canım.Umut tıp merkezi varya biraz ilerisinde karşı tarafta.Hatta bi tatlıcı var orada.Adı aklıma gelmedi şimdi.Bi dene istersen.

hatunlar araba koltugu kullananlarınız vardır
ben henuz başlamadım ama en yakın zamanda kızım almayıdüşünüyorum
siz nerelerden aldınız hangi marka yardımcı olursanız sevinirim

canım bende bakıyorumda kimse gelmiyo aslına okadaa tanışmak isterim hepinizle valla araba koltugu sormuşsun cihicco nun büyük magzası var izmitte fetiye caddesinde yukarıya dogru altkata iniyosun kocaman maza orda herçeşit var bak istersen

canım bende bakıyorumda kimse gelmiyo aslına okadaa tanışmak isterim hepinizle valla araba koltugu sormuşsun cihicco nun büyük magzası var izmitte fetiye caddesinde yukarıya dogru altkata iniyosun kocaman maza orda herçeşit var bak istersen

ayy saol canım fethiyede okadar gezerim hiç görmedim
yoksa öztalaydaki bebek magzasımı canım altkatta hani orasımı ?

bi bakıcam inşallah canım kızım gittikçe büyüyor kucakta tutmak zaten sakıncalı
almam lazım yani çok teşekkr ederim

selam kızlar ara verdim dimi ama çarşamba günü oğlumu sünnet ettirimdim derisinde yapışıklık ve deliğinde kapalılık vardı

sünnetini kadınve doğum hastanesinde çocuk cerrahı cemile hanım yaptı ilk gün çok zor geçsede şimdi iyiki yaptırmışım diyorum

Back