Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ara verdim dimi ama çarşamba günü oğlumu sünnet ettirimdim derisinde yapışıklık ve deliğinde kapalılık vardı
sünnetini kadınve doğum hastanesinde çocuk cerrahı cemile hanım yaptı ilk gün çok zor geçsede şimdi iyiki yaptırmışım diyorum
selam kızlar ara verdim dimi ama çarşamba günü oğlumu sünnet ettirimdim derisinde yapışıklık ve deliğinde kapalılık vardı
sünnetini kadınve doğum hastanesinde çocuk cerrahı cemile hanım yaptı ilk gün çok zor geçsede şimdi iyiki yaptırmışım diyorum
geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan
hatunlar araba koltugu kullananlarınız vardır
ben henuz başlamadım ama en yakın zamanda kızım almayıdüşünüyorum
siz nerelerden aldınız hangi marka yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar benim oğlum 1 yaşında ve mont almak istiyorum.Nerelere bakıyım.Şöyle güzel bi mont bulsam .Tavsiyelerinizi bekliyorum.
evet canım ama biraz daha sarılsak topigimize çok zayıf kaldı çok kişi ugramıyo benimkide buaraalr hiç durmuyo sürekli aglıyo gecelride durmuyo