brcsrkn sağlıkla büyüt efeciğini kokla benim için bilge beyi bende duydum iyi diyolar bizde molfiks kullanıyoruz hiç şikayetim olmadı sadece 1 ve 2 numarada bazen jel anecikleri cıkıyodu ma zaten 2. aya gecinde 3 numaraya geçmek gerekiyo kısa sürdüm 3 numara gayet iyi
aysecim bizde 3. ayda yaptırıcaz aşıyı yani 2 ay arayla yapıyolar saol canım
hem ağızdan hem dünyanın parası bi damlacık şey neden bu kadar pahalı yahuu :))
hastane konusuna gelince evet doğru diyosun heryer hasta dolu
allahtan hülya hanım bu konuda titiz ateşli hastalarını genelde belirli günlerde kontrole çağırıyo ve diğer günlerdede mikrobikleri grup halinde alıyo özellikle bebekleri mua ediceği zaman odayı havalandırıyo çok ilgili saolsun güğvenim sonsuz kendisine bizde 9 aralıkta gidicez hem aylık kontrol hem aşı hemde kalca usg için gitmemiz mecbur yani
bu arada poyraz bey nasıl kocaman olmuştur yakışıklı [/Q
poyraz ii cnm allaha şükür.uslu bir bebek üzmüyor beni hiç
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
ömercik nasıl annesi.kocaman öpüyorum onuopuyorumnanaktanbizde dün akşam eczanede yaptırdık aşısını.doğru söylüyorsun cnm yaa 3 yudum şey 142 tl:) dün akademiye gittim kuzenimle.farenjitim var onun için k.b.b a göründüm.kuzenim hamile.onu da nuri beye götürdüm.oda çok memnun kaldı nuri beyden.domuz gribi aşısını sordum.k.b.b doktoru herkes yaptırmalı biz ailece yaptırdık dedi.nuri bey büyükler şart değilde çocuklara mutlaka yaptırılmalı dedi..napcaz bilmiyorum şu aşı olayını yaa..poyraz 6 aylık olcak yakında.çok kararsızız..