İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

brcsrkn sağlıkla büyüt efeciğini kokla benim için bilge beyi bende duydum iyi diyolar bizde molfiks kullanıyoruz hiç şikayetim olmadı sadece 1 ve 2 numarada bazen jel anecikleri cıkıyodu ma zaten 2. aya gecinde 3 numaraya geçmek gerekiyo kısa sürdüm 3 numara gayet iyi

aysecim bizde 3. ayda yaptırıcaz aşıyı yani 2 ay arayla yapıyolar saol canım

hem ağızdan hem dünyanın parası bi damlacık şey neden bu kadar pahalı yahuu :))
hastane konusuna gelince evet doğru diyosun heryer hasta dolu
allahtan hülya hanım bu konuda titiz ateşli hastalarını genelde belirli günlerde kontrole çağırıyo ve diğer günlerdede mikrobikleri grup halinde alıyo özellikle bebekleri mua ediceği zaman odayı havalandırıyo çok ilgili saolsun güğvenim sonsuz kendisine bizde 9 aralıkta gidicez hem aylık kontrol hem aşı hemde kalca usg için gitmemiz mecbur yani
bu arada poyraz bey nasıl kocaman olmuştur yakışıklı
[/Q
poyraz ii cnm allaha şükür.uslu bir bebek üzmüyor beni hiç:nazar: ömercik nasıl annesi.kocaman öpüyorum onuopuyorumnanaktanbizde dün akşam eczanede yaptırdık aşısını.doğru söylüyorsun cnm yaa 3 yudum şey 142 tl:) dün akademiye gittim kuzenimle.farenjitim var onun için k.b.b a göründüm.kuzenim hamile.onu da nuri beye götürdüm.oda çok memnun kaldı nuri beyden.domuz gribi aşısını sordum.k.b.b doktoru herkes yaptırmalı biz ailece yaptırdık dedi.nuri bey büyükler şart değilde çocuklara mutlaka yaptırılmalı dedi..napcaz bilmiyorum şu aşı olayını yaa..poyraz 6 aylık olcak yakında.çok kararsızız..

poyraz ii cnm allaha şükür.uslu bir bebek üzmüyor beni hiç:nazar: ömercik nasıl annesi.kocaman öpüyorum onuopuyorumnanaktanbizde dün akşam eczanede yaptırdık aşısını.doğru söylüyorsun cnm yaa 3 yudum şey 142 tl:) dün akademiye gittim kuzenimle.farenjitim var onun için k.b.b a göründüm.kuzenim hamile.onu da nuri beye götürdüm.oda çok memnun kaldı nuri beyden.domuz gribi aşısını sordum.k.b.b doktoru herkes yaptırmalı biz ailece yaptırdık dedi.nuri bey büyükler şart değilde çocuklara mutlaka yaptırılmalı dedi..napcaz bilmiyorum şu aşı olayını yaa..poyraz 6 aylık olcak yakında.çok kararsızız..

canım hülya hanımda bize yapıcaklar dedi sizde yaptırın filan dedi ama arkadaşımın bi tanıdıgı varmış sağlıkçı o söylemiş sağlık çalışanlarına yapılan aşıda civa yokmuş ama halka yapılan aşıda civa varmış
ileridee kısırlığa bile sebep olurmu ve birçok daha yan etki saymışta saymış yaptırmayın sakın demiş
yine hemşire bi akrabam var oda hacettepeye filan hocalarını aramış onlarda yaptırmayın demiş kız hemşire oldugu halde kendiside yaptırmamış bizde yaptırmak istemiyoruz böyle karar aldık eşimle bol bol kivi yiyorum zaten anne sütü bebeğe şı gibi geliyomuş sık sık emziriyorum bende çok dikkat ediyorum ben karşıyımm

merhaba bende izmitte oturuyorum ve 9 aylık bir oğlum doğumu konak hastanesinde gülçin hanım da yaptım.doktorumuz acıbademde ali kaya.çok memnunum hem doktorumdan hem hastaneden..bezimde prima 5 numara..:)))

kızlar izmitte chicco ürünlerini nere bulabilirim

burun pompası istiyorum ama girdiğim eczanelerde bulamadım bebe dünyasındada bebedor vardı aldım ama pek güçlüçekmiyo wee denemiştim öncedende oda güzel çekiyo ama başlığı çok çabuk çıkıyo ve çekim gücü azalıyo

buhar makinesi aldık bebeğim hasta oldugu için gezemedik medikal marketten aldık farklı bi marka oysa chicco ürünlerini filan nerde oldugunu bilsem ilk gidiceğim yer orası olucak eşim fazla gezmek istemiyo malum heryer mikrop:çok

MERHABA İZMİTLİ ANNeler

bende gölcükte yaşıyorum 3,5 aylık bi kızım var. bezimizi denk geldiği sürece kipadan alıyoruz. prima kullanıyorum. chicconun ürünleri ilgi cocuk sağlığı merkezinin karşısında bebek mağazası açıldı orda var diye biliyorum.. kan ilacına gelince bizede verdiler 3 gün kullandık sonra kızımda kaka problemi oldu 3 gün yapmadı 4. gün yeşil kaka yaptı. doktora götürdük doktorumuz kullanmayın dedi 6. ayda kan sayımı yaparız gerekli olursa kullanılır dedi. sağlık ocakları herkese kan sayımı yapamadığı için veriyo dedi. oyuzden kullanmayı kestik bizde.doktorumuzda gölcük aile tıp merkezine gidiyoruz burda oturuğum içinşutarafagittişutarafagitti

bizde bugün kızıma esofman takımı aldık ceylan bebeden 24 ytl civarı evde cok kullanışlı oluyor sıcak tutuyor birde alıştırma bardagı aldık wee nin 12ytl

MERHABA İZMİTLİ ANNeler

bende gölcükte yaşıyorum 3,5 aylık bi kızım var. bezimizi denk geldiği sürece kipadan alıyoruz. prima kullanıyorum. chicconun ürünleri ilgi cocuk sağlığı merkezinin karşısında bebek mağazası açıldı orda var diye biliyorum.. kan ilacına gelince bizede verdiler 3 gün kullandık sonra kızımda kaka problemi oldu 3 gün yapmadı 4. gün yeşil kaka yaptı. doktora götürdük doktorumuz kullanmayın dedi 6. ayda kan sayımı yaparız gerekli olursa kullanılır dedi. sağlık ocakları herkese kan sayımı yapamadığı için veriyo dedi. oyuzden kullanmayı kestik bizde.doktorumuzda gölcük aile tıp merkezine gidiyoruz burda oturuğum içinşutarafagittişutarafagitti

canım bende gölcükteyim yeni taşındık derinceden gölcügün neresindensin canım cickonun büyük magazası var fetiye caddesinde pasajda altta kocaman mazgza var

günaydın arkadaşlar
bu aralar realde bebek ürünlerinde indirim var
bu ayın 10 uuna kadar diye biliyorum
3lü dalin ıslak mendil 7.90 normal fiytı 11 küsür diye hatırlıyorum
birde primanın 132lik büyük kutuları 37 tl
mamalardada indirimler var bi bakın tavsiye ederim :)))

buarada bizde özel ilgiye gidiyoruz ilk ismail beye gittik ehh iştee fena değildi ama çokta ilgili değildi
sonra ilker beye gittik çok şükür hastaneden ayrıldı
şimdi yusuf beye gidiyoruz çok güzel ilgileniyor özellikle beslenme konusunda çok ilgili
bakalım bidahaki kontrolumuzdede memnun kalırsam devam edicem yoksa değiştiricem
buarada necati günaltaya giden arkdşlarımız var benimde çocukken doktorum oydu gerçekten çok tecrubeli iyi bir dr sen niye gitmiyorsun diyeceksiniz bu konuda eşiminde tercihlerini dinliyorum
sıkıntı yaşarsam dr değişmeye ikna ediyorum
çünkü eşimde çok hevesli çok ilgili hep benim dediğim oluyormuş gibi davranmak istemiyorum

haaa birde kızlar eşim gölcüklü ben oraları pek bilmiyordum hafta sonu gittiğimizde
17 agustos çarşısı diye biyere girdik çok fazla bebek eşyası var 160 tlye mama sandalyesi aldım
baby max çok begendim buralarda baktıgımda hep 180 220 arasında değişiyordu
aslında öyle bir yer merkezede lazım bebek magzalarını toplasak şöyle adam akıllı 4 5 tane edermi acabaaaa

haaa birde kızlar eşim gölcüklü ben oraları pek bilmiyordum hafta sonu gittiğimizde
17 agustos çarşısı diye biyere girdik çok fazla bebek eşyası var 160 tlye mama sandalyesi aldım
baby max çok begendim buralarda baktıgımda hep 180 220 arasında değişiyordu
aslında öyle bir yer merkezede lazım bebek magzalarını toplasak şöyle adam akıllı 4 5 tane edermi acabaaaa

evet canım çok güzel bende gölcüge yeni taşındım
bende baktım amasandalyesinede bize pahallı gldi bende salıncak aldım

kız bizde hafta sonu ordaydık belkifde karşılaştık

aaa gerçektenmi cumartesi akşamdı :)
evet ya mama sandalyesine nettede baktım 20 tl pahalı almşız ama buralarda baktıklarımda pek farklı değildi hatta daha pahalılarıda vardı aynı markada
o salıncaklar bebe markette 90 falandı sormuştum
orda 67 ydi dimi çokta güzeldi
salıncak almayı bende düşünüyordum ama anakucagında oturamıyo artık tabi
mama sandlyesi aldım şimdide araba koltugu alıcam salıncak kaldı :)

aaa gerçektenmi cumartesi akşamdı :)
evet ya mama sandalyesine nettede baktım 20 tl pahalı almşız ama buralarda baktıklarımda pek farklı değildi hatta daha pahalılarıda vardı aynı markada
o salıncaklar bebe markette 90 falandı sormuştum
orda 67 ydi dimi çokta güzeldi
salıncak almayı bende düşünüyordum ama anakucagında oturamıyo artık tabi
mama sandlyesi aldım şimdide araba koltugu alıcam salıncak kaldı :)

aaa bizde öyle anakucagında olmuyoartık diye işte mam sandalyesi alalım dedik baktık pahallı evet 67di çok hoşuna gidiyo gülücükler atıyo

bende ızmıtte benınde 4 aylık bı oglum batın adım denız ben alikahya cocuk hastanesın goturuyorum olcay hanım doktorumuz cok ıyı tavsıye edrım bende belmardan alıyorum ıslak mendıllerı cok bı fark yok baska yerlerle en fazla 250 lıra neyse tnıstıgma mennun oldum buarda ızmıtın neresınde oturuyosunuz yaslar kac

kızlar slm.bende geldim.benimde 2.5 aylık bir kızım var.doktorumuz akademi hastanesinde yalçın bey.ama değiştirmeyi düşünüyoruz..bez olarak huggıes ve aynı marka ıslak mendil kullanıyoruz.

aaa bizde öyle anakucagında olmuyoartık diye işte mam sandalyesi alalım dedik baktık pahallı evet 67di çok hoşuna gidiyo gülücükler atıyo

aynı yerden alışveriş yapmşz :))))
ayyy keşke salıncak alsaydım yaaa sallanır dururdu kızım
artık bi oto koltugunu alıyımda onada bakıcam inşllhhh :))

Back