brcsrkn sağlıkla büyüt efeciğini kokla benim için bilge beyi bende duydum iyi diyolar bizde molfiks kullanıyoruz hiç şikayetim olmadı sadece 1 ve 2 numarada bazen jel anecikleri cıkıyodu ma zaten 2. aya gecinde 3 numaraya geçmek gerekiyo kısa sürdüm 3 numara gayet iyi
aysecim bizde 3. ayda yaptırıcaz aşıyı yani 2 ay arayla yapıyolar saol canım
hem ağızdan hem dünyanın parası bi damlacık şey neden bu kadar pahalı yahuu :))
hastane konusuna gelince evet doğru diyosun heryer hasta dolu
allahtan hülya hanım bu konuda titiz ateşli hastalarını genelde belirli günlerde kontrole çağırıyo ve diğer günlerdede mikrobikleri grup halinde alıyo özellikle bebekleri mua ediceği zaman odayı havalandırıyo çok ilgili saolsun güğvenim sonsuz kendisine bizde 9 aralıkta gidicez hem aylık kontrol hem aşı hemde kalca usg için gitmemiz mecbur yani
bu arada poyraz bey nasıl kocaman olmuştur yakışıklı [/Q
poyraz ii cnm allaha şükür.uslu bir bebek üzmüyor beni hiçömercik nasıl annesi.kocaman öpüyorum onuopuyorumnanaktanbizde dün akşam eczanede yaptırdık aşısını.doğru söylüyorsun cnm yaa 3 yudum şey 142 tl:) dün akademiye gittim kuzenimle.farenjitim var onun için k.b.b a göründüm.kuzenim hamile.onu da nuri beye götürdüm.oda çok memnun kaldı nuri beyden.domuz gribi aşısını sordum.k.b.b doktoru herkes yaptırmalı biz ailece yaptırdık dedi.nuri bey büyükler şart değilde çocuklara mutlaka yaptırılmalı dedi..napcaz bilmiyorum şu aşı olayını yaa..poyraz 6 aylık olcak yakında.çok kararsızız..
poyraz ii cnm allaha şükür.uslu bir bebek üzmüyor beni hiçömercik nasıl annesi.kocaman öpüyorum onuopuyorumnanaktanbizde dün akşam eczanede yaptırdık aşısını.doğru söylüyorsun cnm yaa 3 yudum şey 142 tl:) dün akademiye gittim kuzenimle.farenjitim var onun için k.b.b a göründüm.kuzenim hamile.onu da nuri beye götürdüm.oda çok memnun kaldı nuri beyden.domuz gribi aşısını sordum.k.b.b doktoru herkes yaptırmalı biz ailece yaptırdık dedi.nuri bey büyükler şart değilde çocuklara mutlaka yaptırılmalı dedi..napcaz bilmiyorum şu aşı olayını yaa..poyraz 6 aylık olcak yakında.çok kararsızız..
MERHABA İZMİTLİ ANNeler
bende gölcükte yaşıyorum 3,5 aylık bi kızım var. bezimizi denk geldiği sürece kipadan alıyoruz. prima kullanıyorum. chicconun ürünleri ilgi cocuk sağlığı merkezinin karşısında bebek mağazası açıldı orda var diye biliyorum.. kan ilacına gelince bizede verdiler 3 gün kullandık sonra kızımda kaka problemi oldu 3 gün yapmadı 4. gün yeşil kaka yaptı. doktora götürdük doktorumuz kullanmayın dedi 6. ayda kan sayımı yaparız gerekli olursa kullanılır dedi. sağlık ocakları herkese kan sayımı yapamadığı için veriyo dedi. oyuzden kullanmayı kestik bizde.doktorumuzda gölcük aile tıp merkezine gidiyoruz burda oturuğum içinşutarafagittişutarafagitti
haaa birde kızlar eşim gölcüklü ben oraları pek bilmiyordum hafta sonu gittiğimizde
17 agustos çarşısı diye biyere girdik çok fazla bebek eşyası var 160 tlye mama sandalyesi aldım
baby max çok begendim buralarda baktıgımda hep 180 220 arasında değişiyordu
aslında öyle bir yer merkezede lazım bebek magzalarını toplasak şöyle adam akıllı 4 5 tane edermi acabaaaa
kız bizde hafta sonu ordaydık belkifde karşılaştık
aaa gerçektenmi cumartesi akşamdı :)
evet ya mama sandalyesine nettede baktım 20 tl pahalı almşız ama buralarda baktıklarımda pek farklı değildi hatta daha pahalılarıda vardı aynı markada
o salıncaklar bebe markette 90 falandı sormuştum
orda 67 ydi dimi çokta güzeldi
salıncak almayı bende düşünüyordum ama anakucagında oturamıyo artık tabi
mama sandlyesi aldım şimdide araba koltugu alıcam salıncak kaldı :)
aaa bizde öyle anakucagında olmuyoartık diye işte mam sandalyesi alalım dedik baktık pahallı evet 67di çok hoşuna gidiyo gülücükler atıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?