merhaba özlemzafer öncelikle geçmiş olsun.benim sana bir sorum olacak.hangi hastanede doğum yaptın ve doktorun kimdi cnm yazarsan sevinirim.:1hug:
Merhaba İzmitli anneler bende İzmit'de oturuyorum 49 gün önce bebeğim Çınar'ı normal doğum ile kucağıma aldım ... Çınar çok gazlı bir bebek bir çok annenin yaşadığı problemi bizde yaşıyoruz malesefki ne yaptıysak da bulamadık çaresini... Çocuk doktorumuz Hülya hanım ilk günden beri Hülya hanım takip ediyor fakat kararsızız bazı sorularımızın cevaplarını tam olarak alamıyoruz Çınarın 1 böbreğinde genişleme var ve sadece 10 günde bir ultrasona giriyoruz şuan bir tedavi uygulanmıyor bu son ultrasondan sonra karara vericez devam edip etmeyeceğimize bizden şimdilik bu kadar artık bizde sizlerle bu sayfada paylaşacağız yaşadıklarımızı ...
Canım çok geçmiş olsun mafoldumben
benimde 6 ay 22 günlük bir oğlum var ilk günden beri hüğlya hanıma götürüyorum bende
hiçbir sorun yaşamadım ik zamanlar iletişim sorunumuz vardı ama 3. mua de aştık birbirimizi anlamaya başladık çocuklara özellikle bebeklere çok özel ilgi gösterir asla ihmal etmez ilaç verim göndermez mutlaka tekrar görmek ister ve asla bi soırun karşısında hemen ilaca başvurmaz en cok beğendiğim yönüde bu zaten kaç kere grip olduk bir bi cogunu ilaçsız geçirdik ama bi çok arkadaşımdan duyuyorum 1 aylık bebeğe aferin şurup kulandıklarını ( başka doktora götürüyolar) iki kere antibiyotik kulandık enfeksiyon kapmıştık diğer hastalıklarımız ilaçsız geçti
sadece usltarona giriyoruz demişsin demekki şaunda acil müdahelelik sorun yok amacım hülya hanımı göüğe çıartmak değil tabikide sadece içindeki endişeyi azaltmak
çok geçmiş olsun canım :1hug:
merhaba kızlar oğlumun öksürüğü ilerledi ve göğsüne indi hastaneye yattık 1 hafta hastanede tedavi gördü dün sabah çıktık şuan göğsündeki hırıltı yok çok şükür ama öksürüğü devam ediyor ,eve oda nemlendirici soğuk buhar makinesi aldık kullanmaya basladık gece hıc tıkanmadık tekrarlamasından çok korkuyorum bronşit salgını varmış havadan oluyormuş çocuklar o kadar çok bronşit bebek vardıkı hastanede ufacıklar sizlerde dikkat edin çocuklarınıza nefes teması edilmesini önleyin ve ellerinizi bol bol yıkayın arkadaşlar...
canım benim bebeğimde 2 aylıkken bronşial oldu balgam ciğerlerine oturmuştu neyseki antibiyotikle tedavi oldukmerhaba kızlar oğlumun öksürüğü ilerledi ve göğsüne indi hastaneye yattık 1 hafta hastanede tedavi gördü dün sabah çıktık şuan göğsündeki hırıltı yok çok şükür ama öksürüğü devam ediyor ,eve oda nemlendirici soğuk buhar makinesi aldık kullanmaya basladık gece hıc tıkanmadık tekrarlamasından çok korkuyorum bronşit salgını varmış havadan oluyormuş çocuklar o kadar çok bronşit bebek vardıkı hastanede ufacıklar sizlerde dikkat edin çocuklarınıza nefes teması edilmesini önleyin ve ellerinizi bol bol yıkayın arkadaşlar...
canım benim bebeğimde 2 aylıkken bronşial oldu balgam ciğerlerine oturmuştu neyseki antibiyotikle tedavi olduk
gerçekten çok dikat etmek gerekiyo en önemliside nefes teması
bu arada hala hülya hanımamı devam ediyosun canım değiştirdinmi yoksa :teytey:
kızlar merhabalr daha önce bir arkdşmz ilk adım ayakkabısı arıyordu nerden aldı memnunmu acaba
benim kızım 10 ayı doldurdu tutunarak geziniyor 8 12 ay spor ayakkabısı var 2 tane ama küçüldüler şuan tam oluyorlarda biray sonra falan olmayabilirler
geçen akşam özdileğe baktım daha önce baktıgımda çok çeşit vardı şimdi ayakkabıların biri var biri yok dagınık dagınık seçenek kalmamış falan bulamadım
birde hani şu önü kapalı yanları açık olanlardan almak istiyorum ayakları çok çabuk terliyor çünkü
önerilerinizi bekliyorum
nuh beybiden aldık canım ama oğlum 7 aylık omasına rağmen kenarı patladı geri verdik şimdi oğlumla gidicez yeni alıcaz çok güzel modeller var özellikle kız bebeklerine ama alırken iyice bak elle dikildikleri için bazı modeller patlak olabiliyo aslında nuh beybi kaliteli bi yerdir ama niye böyle oldu anlamadım bende
fisfisfis
Kızlar benimkinin dayısının düğünü var gelecek ay. Takım elbise almak istiyorum ama cıkmaya fırsat bulamadım. Gezdiğiniz yerler varsa takım elbise gören var mı? Outlette kanzda yada ceylanda var mıdır acep??
Merhaba arkadaşlar tansaş'da mega paket bebek bezleri 16,90TL .
3 paket aldım
Haberiniz olsun.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?