İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

merhaba özlemzafer öncelikle geçmiş olsun.benim sana bir sorum olacak.hangi hastanede doğum yaptın ve doktorun kimdi cnm yazarsan sevinirim.:1hug:

Elacım ben Akademi hastanesinde doğum yaptım doktorumda nuri hüseyinoğlu çok memenun kaldım herkesede tavsye ediyorum canım...

evet kızlar n-ctyde e-bebek açıldı cuma günü ben henüz gidemedim ama eşim n-ctyde calıştıgı ıcın gitti hatta ordan bana elektrikli süt sağma makinesi ve süt saklama kapları almış çokda güzel şeyler varmış bende bir an önce gidip gezmek istiyorum...

özlemcim benimde doktorum nuri beydi bende çok memnunum kendisinden orda doğum yaptım şimdi oğlumuda hülya hanıma götürüyorum sen bebeğini kime götürüyosun

bu arada en kısa zamanda e bebeğe gitmek istiyorum

Merhaba İzmitli anneler bende İzmit'de oturuyorum 49 gün önce bebeğim Çınar'ı normal doğum ile kucağıma aldım ... Çınar çok gazlı bir bebek bir çok annenin yaşadığı problemi bizde yaşıyoruz malesefki ne yaptıysak da bulamadık çaresini... Çocuk doktorumuz Hülya hanım ilk günden beri Hülya hanım takip ediyor fakat kararsızız bazı sorularımızın cevaplarını tam olarak alamıyoruz Çınarın 1 böbreğinde genişleme var ve sadece 10 günde bir ultrasona giriyoruz şuan bir tedavi uygulanmıyor bu son ultrasondan sonra karara vericez devam edip etmeyeceğimize bizden şimdilik bu kadar artık bizde sizlerle bu sayfada paylaşacağız yaşadıklarımızı ...

Canım çok geçmiş olsun mafoldumben
benimde 6 ay 22 günlük bir oğlum var ilk günden beri hüğlya hanıma götürüyorum bende

hiçbir sorun yaşamadım ik zamanlar iletişim sorunumuz vardı ama 3. mua de aştık birbirimizi anlamaya başladık çocuklara özellikle bebeklere çok özel ilgi gösterir asla ihmal etmez ilaç verim göndermez mutlaka tekrar görmek ister ve asla bi soırun karşısında hemen ilaca başvurmaz en cok beğendiğim yönüde bu zaten kaç kere grip olduk bir bi cogunu ilaçsız geçirdik ama bi çok arkadaşımdan duyuyorum 1 aylık bebeğe aferin şurup kulandıklarını ( başka doktora götürüyolar) iki kere antibiyotik kulandık enfeksiyon kapmıştık diğer hastalıklarımız ilaçsız geçti

sadece usltarona giriyoruz demişsin demekki şaunda acil müdahelelik sorun yok amacım hülya hanımı göüğe çıartmak değil tabikide sadece içindeki endişeyi azaltmak

çok geçmiş olsun canım :1hug:

Canım çok geçmiş olsun mafoldumben
benimde 6 ay 22 günlük bir oğlum var ilk günden beri hüğlya hanıma götürüyorum bende

hiçbir sorun yaşamadım ik zamanlar iletişim sorunumuz vardı ama 3. mua de aştık birbirimizi anlamaya başladık çocuklara özellikle bebeklere çok özel ilgi gösterir asla ihmal etmez ilaç verim göndermez mutlaka tekrar görmek ister ve asla bi soırun karşısında hemen ilaca başvurmaz en cok beğendiğim yönüde bu zaten kaç kere grip olduk bir bi cogunu ilaçsız geçirdik ama bi çok arkadaşımdan duyuyorum 1 aylık bebeğe aferin şurup kulandıklarını ( başka doktora götürüyolar) iki kere antibiyotik kulandık enfeksiyon kapmıştık diğer hastalıklarımız ilaçsız geçti

sadece usltarona giriyoruz demişsin demekki şaunda acil müdahelelik sorun yok amacım hülya hanımı göüğe çıartmak değil tabikide sadece içindeki endişeyi azaltmak

çok geçmiş olsun canım :1hug:

evet canım hülya hanıma gidiyoruz tıbbi terimler zorluyor beni ama alısırız inşallah bizde yarın yine gidicez ultrasonumuz var tekrar birde hastayız öksürük burnu tıkalı off çocuk işte bir an önce iyi olsa ..

evet kaç kişiden duyduysam tıbbi terimlerden şikayetçi ama sen anlamayıp sordugunda açılamasını hiç gocunmadan üşenmeden yapar zaten dedimya bi zaman sonra alışıyosun birbirinize ben en çok ilaççı olmayışını ve ne zaman götürürsen götür hemen muayne edip yeni görmüştük demeyişini ( böyle doktorlar var tahsin özbekteki hatice hanım mesela ablama öyle demiş ) vee gecenin kaçı olursa olsun rahatlıkla arayıp derdini anlatabilmeyi çok seviyorum eğer duymazsam tlfnu mesaj yazki arayanın kim oldugunu bileyim hemen geri dönerim diyo umamrım beeğin en kısa zamanda iyileşicek canım
daha çok yolun başındayız akciğer filimleri kan tahlilleri enfeksiyonlar ateşler vs vs vs hepsi geliyo geçiyo ama en güzeli doğal yollarla iyileştirmeye çalışmak

bebeğinin öksürdüğünü söyledin canım emzirmeden önce ve sonra 1 çay kaşığı kaynamış ılımış su ver bogazını temizlesinki mikroplar birikmesin yapıışmasın oraya burnunuda sık sık serumfizyoloji ile temizle boş enjektöre çek serum fizyolojiyi iğnesini çıkart 1ml bi buruna 1 ml diğer buruna günde 3 kere yap doktorumuzun tavsiyesii :)) gerçekten iyi geliyo özellikle su boğazlarının yumuşasını da sağlıyo

önceki gün özdilekteydik çok güzel baharlık/yazlık cocuk kıyafetleri gelmiş fiyatları çokda pahalı değil kot pantolonlu spor yelekli tişörtlü ve şapkalı takım 49 tl çok beğendim ama oğlum henüz 7 aylık almaya cesaret edemedim

merhaba kızlar oğlumun öksürüğü ilerledi ve göğsüne indi hastaneye yattık 1 hafta hastanede tedavi gördü dün sabah çıktık şuan göğsündeki hırıltı yok çok şükür ama öksürüğü devam ediyor ,eve oda nemlendirici soğuk buhar makinesi aldık kullanmaya basladık gece hıc tıkanmadık tekrarlamasından çok korkuyorum bronşit salgını varmış havadan oluyormuş çocuklar o kadar çok bronşit bebek vardıkı hastanede ufacıklar sizlerde dikkat edin çocuklarınıza nefes teması edilmesini önleyin ve ellerinizi bol bol yıkayın arkadaşlar...

merhaba kızlar oğlumun öksürüğü ilerledi ve göğsüne indi hastaneye yattık 1 hafta hastanede tedavi gördü dün sabah çıktık şuan göğsündeki hırıltı yok çok şükür ama öksürüğü devam ediyor ,eve oda nemlendirici soğuk buhar makinesi aldık kullanmaya basladık gece hıc tıkanmadık tekrarlamasından çok korkuyorum bronşit salgını varmış havadan oluyormuş çocuklar o kadar çok bronşit bebek vardıkı hastanede ufacıklar sizlerde dikkat edin çocuklarınıza nefes teması edilmesini önleyin ve ellerinizi bol bol yıkayın arkadaşlar...

Özlemcim çok geçmiş olsun hayatım.Allah bi daha yaşatmasın.Evet salgın varmış dikkat etmek gerek.

canım benim bebeğimde 2 aylıkken bronşial oldu balgam ciğerlerine oturmuştu neyseki antibiyotikle tedavi olduk
gerçekten çok dikat etmek gerekiyo en önemliside nefes teması

bu arada hala hülya hanımamı devam ediyosun canım değiştirdinmi yoksa :teytey:

canım benim bebeğimde 2 aylıkken bronşial oldu balgam ciğerlerine oturmuştu neyseki antibiyotikle tedavi olduk
gerçekten çok dikat etmek gerekiyo en önemliside nefes teması

bu arada hala hülya hanımamı devam ediyosun canım değiştirdinmi yoksa :teytey:

evet canım bızımde antıbıyotık tedavısı ıle gectı çok şükür suan ıyı oglum , hülya hanıma devam edıyoruz en başından berı hülya hanım takıp edıyor ya bırakmadık oyuzden

kızlar merhabalr daha önce bir arkdşmz ilk adım ayakkabısı arıyordu nerden aldı memnunmu acaba
benim kızım 10 ayı doldurdu tutunarak geziniyor 8 12 ay spor ayakkabısı var 2 tane ama küçüldüler şuan tam oluyorlarda biray sonra falan olmayabilirler
geçen akşam özdileğe baktım daha önce baktıgımda çok çeşit vardı şimdi ayakkabıların biri var biri yok dagınık dagınık seçenek kalmamış falan bulamadım
birde hani şu önü kapalı yanları açık olanlardan almak istiyorum ayakları çok çabuk terliyor çünkü
önerilerinizi bekliyorum

kızlar merhabalr daha önce bir arkdşmz ilk adım ayakkabısı arıyordu nerden aldı memnunmu acaba
benim kızım 10 ayı doldurdu tutunarak geziniyor 8 12 ay spor ayakkabısı var 2 tane ama küçüldüler şuan tam oluyorlarda biray sonra falan olmayabilirler
geçen akşam özdileğe baktım daha önce baktıgımda çok çeşit vardı şimdi ayakkabıların biri var biri yok dagınık dagınık seçenek kalmamış falan bulamadım
birde hani şu önü kapalı yanları açık olanlardan almak istiyorum ayakları çok çabuk terliyor çünkü
önerilerinizi bekliyorum

nuh beybiden aldık canım ama oğlum 7 aylık omasına rağmen kenarı patladı geri verdik şimdi oğlumla gidicez yeni alıcaz çok güzel modeller var özellikle kız bebeklerine ama alırken iyice bak elle dikildikleri için bazı modeller patlak olabiliyo aslında nuh beybi kaliteli bi yerdir ama niye böyle oldu anlamadım bende

fisfisfis

nuh beybiden aldık canım ama oğlum 7 aylık omasına rağmen kenarı patladı geri verdik şimdi oğlumla gidicez yeni alıcaz çok güzel modeller var özellikle kız bebeklerine ama alırken iyice bak elle dikildikleri için bazı modeller patlak olabiliyo aslında nuh beybi kaliteli bi yerdir ama niye böyle oldu anlamadım bende

fisfisfis

çok saol canım dün polaristen aldık inşllh iyi çıkar bazen hiç ummadık markalar hayal kırıklıgına ugratıyor ya cicili bicili pembeli iki tane aldık bir sorun çıkarsa artık yaza başka alıcam olumunekankayizsmile

kızlarr Nctıy e- bebekten kraft idol mama sandalyesi aldık 149 tl eve teslim hemen kurduk oğlum çok sevdii işlerimi rahat rahat yapabiliyorum tepsisine oyuncaklarını koydum oynuyor yemek yerkende daha iştahlı yiyor çok sevdi çok iyiki almışım

merhaba kızlar... öncelikle nasılsınız umarım iyisinizdir...

ayy bende bu topiğe girerim inşallah gerçi az kaldı ama 3 ay pekte az sayılmaz. çok heyecanlanıyorum. Allah hepimize yawrularımızı bağışlasın. bu arada bende bir topic açtım oraya da beklerim..

http://www.kadinlarkulubu.com/fanatik-kuluplerimiz/358374-izmitliler-dedikodu-hos-bes-kulubu.html

orda da her türlü şeyi paylaşalım istedim bütün izmitliler bir arada olsun diye...

sevgiyle kalın...
:asigim: :asigim:

Kızlar benimkinin dayısının düğünü var gelecek ay. Takım elbise almak istiyorum ama cıkmaya fırsat bulamadım. Gezdiğiniz yerler varsa takım elbise gören var mı? Outlette kanzda yada ceylanda var mıdır acep??

Kızlar benimkinin dayısının düğünü var gelecek ay. Takım elbise almak istiyorum ama cıkmaya fırsat bulamadım. Gezdiğiniz yerler varsa takım elbise gören var mı? Outlette kanzda yada ceylanda var mıdır acep??

canım kanzda gördüm ben outlette krem rengi keten gibi yelek gömlek pantolon kravat kremli beyazlı çok güzeldi istersen bir bak

Merhaba arkadaşlar tansaş'da mega paket bebek bezleri 16,90TL .
3 paket aldım ;)
Haberiniz olsun.
Sevgiler.

Back