Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar oğlumu sünnet ettirdik aykut özdamar var çocuk hastanesinde.Çocuk cerrahı ona yaptırdık.Çocuk hastanesinin doktoru hastanede sıra çok vardı özel ilgide akşam yaptırdık bizde.Bugün 4. günümüz çok şükür geçiyo yavaş yavaş.Oğlunu sünnet ettireceklere bilgi olsun.Ama özel ilgiden çok memnun kalmadım.Neyseki doktor çok tecrübeli bi doktordu.Gene bişey sormak isteyene yardımcı olabilirim.
merhaba ben doğumumu konakta yaptım tabi haliyle halil beye yönlendirildim.ama hiç memnun kalmadım kendi havasında kafasına göre hareket ediyo.daha bebeğim 5 günlüktü buz gibi odada mart ayında doğum yapmıştım kapı sonuna kadar açık komple çocuğu soydu öyle muyne etti birde bekletti içim acıdıçama ilgide poliklinikte öyle değil atletle bekletiliyor bakılıyor ben ismail beyden memnunum.ama hülya hanım da iyi fakat onunda sürekli filim çektirmeside hoş değil bişey olsun hemen filim istiyor buda yanlış bence neyse herkesin kendi canı ama ben bebişlere hiç kıyamıyorum onlar bizim tek servetimiz kendinize iyi bakın bu arada kızımın adı ceylin ve 17 aylık..
arkadaşlar bende gölcükte oturuyorum.Kızımın yaşgünü olacak ve pastayı nerde yaptıracağımı bilemedim.Bana yardımcı oluırsanız sevinirim.
fikir alışverişleri 2010 da kalmış nerdesiniz huuuuu