Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eski tren yolu caddesi üzerinde necati günaltay var ona götürüyorum cok eski bir doktordur cok da memnunum akademi hastanesindeki hülya hanımıda tanırım onuda tavsiye ederim:)) allah bir avazda kurtarsım canım
Merhaba İzmitli anneler. Allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat versin ben de 35 haftalık hamileyim. Rabbim nasip ederse yakında anne olacağım. bebeğimi hangi çocuk doktoruna götüreceğime karar veremedim. hamilelik takibi Konak'ta yapılıyor ama bebeği nerede takip ettireceğime bir türlü karar veremedim. konu da açtım ama herhalde yanlış yere açtım ki pek dikkat çekmedi. siz bebeklerinizi hangi doktorlara götürüyorsunuz? bana yardımcı olabilir misiniz?
bebeğimi en başından itibaren akademideki hülya hanıma götürüyorum çooook memnunum kesinlikle tavsiye edebilirm canım çok ilgili çok titizzz necati beyi bende biliyorum burda herkez ona götürür ama ben muayene doktorunu tercih etmedim hastan daha rahat geliyo bana gerek tahlilgerek film hepsini aynı yerde yaptırmak özellikle kış şartlarında bina dışına çıkmamak filan ince düşünce mantıklı gelmişti ve çokda memnun kaldım mua ücretide uygun sağlıklı doğumlar canımmm
belsa plazadda çakmak marketin karşısında çocuk ayakkabı satan yer var ben aldım bitane çok güzeller[/QUsaol canım ilgilendiğin için biz bu hafta sonu aldık özdilekte buldum en sonunda... nike aldım ayak sağlığının önemli oldugunu düşündüğüm için insallah memnun kalırım amma zor bişeymiş bebeğe ayakkabı almak yahu
kızlar bebek arabası almak istiyorum artık yaz geldi anneme 15 dk uzağım sağlık ocagı annem derken oğlumu dolaştırmış olurum oda seviyo gezmeyi yakın zamanda araba alan varmı yada kullandıgı arabadan memnun kalan yada kalmayan önerilerinizi bekliyorum
ben pierre cardin, kraft veya chicco istiyorum malum ilk bebek ikinciside gelir almışken güzel kaliteli bişey olsun dimi
kızlar bebek arabası almak istiyorum artık yaz geldi anneme 15 dk uzağım sağlık ocagı annem derken oğlumu dolaştırmış olurum oda seviyo gezmeyi yakın zamanda araba alan varmı yada kullandıgı arabadan memnun kalan yada kalmayan önerilerinizi bekliyorum
ben pierre cardin, kraft veya chicco istiyorum malum ilk bebek ikinciside gelir almışken güzel kaliteli bişey olsun dimi
bebeğimi en başından itibaren akademideki hülya hanıma götürüyorum çooook memnunum kesinlikle tavsiye edebilirm canım çok ilgili çok titizzz necati beyi bende biliyorum burda herkez ona götürür ama ben muayene doktorunu tercih etmedim hastan daha rahat geliyo bana gerek tahlilgerek film hepsini aynı yerde yaptırmak özellikle kış şartlarında bina dışına çıkmamak filan ince düşünce mantıklı gelmişti ve çokda memnun kaldım mua ücretide uygun sağlıklı doğumlar canımmm
arkadaşlar ben bugün piere cardin enigma modelini aldım.ayda 91 tl taksitle 5 ay kipadan..kullanıcaz bakalım umarım kullanışlıdır.artık sırada mama sandalyesi ve yürüteç var o konuda da yazarsanız sevinirim.
canım işallah memnun kalırsın ben memnundum açıkçası biz geçen yıl 350ye almıştım 1yılda fiyat artmış 450 mi olmuş((
ben mama sandalyesi olarak chickonun safari modeli var ya ondan kullanıyorum ondanda çok memnunum geçen yıl 217 ye toyikiden almıştım hatta 35 ytlde hediye çeki vermişlerdi onlada oğluma havuz qalmıştım yaz için
yürütece gel,ince ben yürüteç almadım ihtiyaç duymadım açıkçası