İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

ben eski tren yolu caddesi üzerinde necati günaltay var ona götürüyorum cok eski bir doktordur cok da memnunum akademi hastanesindeki hülya hanımıda tanırım onuda tavsiye ederim:)) allah bir avazda kurtarsım canım

ben eski tren yolu caddesi üzerinde necati günaltay var ona götürüyorum cok eski bir doktordur cok da memnunum akademi hastanesindeki hülya hanımıda tanırım onuda tavsiye ederim:)) allah bir avazda kurtarsım canım

teşekkür ederim canım iyi dileklerin ve tavsiyen için

Merhaba İzmitli anneler. Allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat versin ben de 35 haftalık hamileyim. Rabbim nasip ederse yakında anne olacağım. bebeğimi hangi çocuk doktoruna götüreceğime karar veremedim. hamilelik takibi Konak'ta yapılıyor ama bebeği nerede takip ettireceğime bir türlü karar veremedim. konu da açtım ama herhalde yanlış yere açtım ki pek dikkat çekmedi. siz bebeklerinizi hangi doktorlara götürüyorsunuz? bana yardımcı olabilir misiniz?

bebeğimi en başından itibaren akademideki hülya hanıma götürüyorum çooook memnunum kesinlikle tavsiye edebilirm canım çok ilgili çok titizzz necati beyi bende biliyorum burda herkez ona götürür ama ben muayene doktorunu tercih etmedim hastan daha rahat geliyo bana gerek tahlilgerek film hepsini aynı yerde yaptırmak özellikle kış şartlarında bina dışına çıkmamak filan ince düşünce mantıklı gelmişti ve çokda memnun kaldım mua ücretide uygun sağlıklı doğumlar canımmm

bebeğimi en başından itibaren akademideki hülya hanıma götürüyorum çooook memnunum kesinlikle tavsiye edebilirm canım çok ilgili çok titizzz necati beyi bende biliyorum burda herkez ona götürür ama ben muayene doktorunu tercih etmedim hastan daha rahat geliyo bana gerek tahlilgerek film hepsini aynı yerde yaptırmak özellikle kış şartlarında bina dışına çıkmamak filan ince düşünce mantıklı gelmişti ve çokda memnun kaldım mua ücretide uygun sağlıklı doğumlar canımmm

teşekür ederim canım tavsiyen ve güzel dileklerin için. Hülya hanımın ismini de çok sık duyuyorum.

inşallah doğru iletişim kurabileceğin doktoru bulursun canım anne doktor ilişkisi çook ama çok önemli asoss vardı oda hülya hanıma gider tavsiyemüzerine

merhaba ben aralık ayında doğum yaptım şu an kızım 2 aylık.hamileliğim süresince mehmet ataman doktorumdu.herhangi bir şikayetim yok mehmet bey işinde oldukça titiz bir kişi.sezaryen oldum genel anesteziyle hemen ayağa kalktım.şu an cankat'ta gülten yaylacıyı takip ediyoruz kızım için.bebek ürünlerinde chicco ürünlerini takip ediyorum.bezi prima uyu oyna :)kızım bugün aşı oldu verem 5li karma ve zatüre.şu an onun başında bekliyorum ateşi çıkarsa diye.aynı zamanda çalışan bir bayanım işe başlayacağım yakında işte o zaman zor olacak:)

belsa plazadda çakmak marketin karşısında çocuk ayakkabı satan yer var ben aldım bitane çok güzeller

belsa plazadda çakmak marketin karşısında çocuk ayakkabı satan yer var ben aldım bitane çok güzeller[/QUsaol canım ilgilendiğin için biz bu hafta sonu aldık özdilekte buldum en sonunda... nike aldım ayak sağlığının önemli oldugunu düşündüğüm için insallah memnun kalırım amma zor bişeymiş bebeğe ayakkabı almak yahu

kızlar bebek arabası almak istiyorum artık yaz geldi anneme 15 dk uzağım sağlık ocagı annem derken oğlumu dolaştırmış olurum oda seviyo gezmeyi yakın zamanda araba alan varmı yada kullandıgı arabadan memnun kalan yada kalmayan önerilerinizi bekliyorum
ben pierre cardin, kraft veya chicco istiyorum malum ilk bebek ikinciside gelir almışken güzel kaliteli bişey olsun dimi

kızlar bebek arabası almak istiyorum artık yaz geldi anneme 15 dk uzağım sağlık ocagı annem derken oğlumu dolaştırmış olurum oda seviyo gezmeyi yakın zamanda araba alan varmı yada kullandıgı arabadan memnun kalan yada kalmayan önerilerinizi bekliyorum
ben pierre cardin, kraft veya chicco istiyorum malum ilk bebek ikinciside gelir almışken güzel kaliteli bişey olsun dimi

Canım benimki pierre cardin.Çift taraflı kullanılandan ama memnun değilim.Kötü bi araba değil ama tutma yerini çevirdiğin zaman çok zor götürebiliyosun arabayı.En azından fiyatına göre daha kullanışlı olabilirdi.Bence pierre cardini düşünme.

bende piergarden enigma modeli var canım ben 3 ayda almıştım6 ay kadar evin içinde bile kulanndık biara onda uyuyordu kısacası hep kullandık mennunum

ben aralık ayında almıştım kraftın çift taraflı tüm tekerlekleri dönebilio çok rahat amaaa yalnız başına cocugu biyere götüreyim deyince zor oluo bi kucakta cocuk arabayı indir bindir ağır cünkü bence eger cift taraflı istiosan öneririm çünkü onların hepsi ağır oluo bide çift taraflı alacaksan tüm tekerlekleri dönüo olsun sadece ön tekelekler dönünce yön değiştirdiğinde zor oluo. ama tek başına cok dışarı cıkacaksan tek yönlü hafif olanalara bak derim o konuda da chicco cok iyi

valla lacaksanız hafif araba laın ay çokz or oluyo belim kopuyo bende yazlıklara bakacam boston olanlara arabada hafilik çok önemli hele yanlızlar için

hayatım bende yarına randevu aldım hülya hanımdan.ilk gidiyorum tavsiyen üzerine gidiyoruz .Hastane doktorumuz olsun istiyorum.Kendi doktorumuz da çok iyi ama.Test tahlil falan zor oluyo.Bi oraya bi buraya.

c anım kraft modeli ne eşim bakmış çift taraflı 250 tl dedi seninkinin fiyatı neydi nerden almıştın

itokorcum gidince yaz bana canım ilgisi nasıl memnun kalıp kalmadıgını

konunun bir yerlerinde necati beyden bahsedildiğini duydum arkadaşlar.benim de kardeşimin de doktorumuz kendisiydi çocukluğumuzda. çok iyi bir doktor.Halen popülaritesini kaybetmemiş ama buna şaşırmadım.
Ben istanbulda oturuyorum ama anne-babam hala ızmitte. oğlum şu an 3 yaşında.40 günlükken acilen kasık fıtığı ameliyatı olması gerekiyordu. ıstanbulda çok ileri tarihe gün verdiler Zeynep kamilde falan.
Annem de o zaman Kocaeli Devlet hastanesinde şimdi Kadın Doğum hastanesinde görev yapan Opr. Dr. Aykut ÖZDAMAR dan randevu aldı ve ameliyatımızı Aykut bey yaptı.
Ben de sağlıkçıyım ve hastanede çalışıyorum. Bugüne kadar gördüğüm en hümanist ve hastalarına en değer veren doktor abartmıyorum Aykut beydir bence.
Allah mecbur etmesin ama bir gün Çocuk Cerrahına ihtyiaç duyarsanız kendisine gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Hıç bir ayrım gözetmeden bütün hastalarına özenle bakıyor.
Oğlumun ameliyat olduğunu çocuk doktorları bile anlamadı bir nokta halinde bile iz kalmadı.
Abartıyor muyum diye nette biraz araştırdım gerçekten Aykut bey izmitte çok sevilenbir doktormuş.
Bılmeyenlere de ben yardımcı olmak istedim.
SAğlıklı günler hepinize

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bugün piere cardin enigma modelini aldım.ayda 91 tl taksitle 5 ay kipadan..kullanıcaz bakalım umarım kullanışlıdır.artık sırada mama sandalyesi ve yürüteç var o konuda da yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar ben bugün piere cardin enigma modelini aldım.ayda 91 tl taksitle 5 ay kipadan..kullanıcaz bakalım umarım kullanışlıdır.artık sırada mama sandalyesi ve yürüteç var o konuda da yazarsanız sevinirim.

canım işallah memnun kalırsın ben memnundum açıkçası biz geçen yıl 350ye almıştım 1yılda fiyat artmış 450 mi olmuş :(((
ben mama sandalyesi olarak chickonun safari modeli var ya ondan kullanıyorum ondanda çok memnunum geçen yıl 217 ye toyikiden almıştım hatta 35 ytlde hediye çeki vermişlerdi onlada oğluma havuz qalmıştım yaz için
yürütece gel,ince ben yürüteç almadım ihtiyaç duymadım açıkçası

canım işallah memnun kalırsın ben memnundum açıkçası biz geçen yıl 350ye almıştım 1yılda fiyat artmış 450 mi olmuş :(((
ben mama sandalyesi olarak chickonun safari modeli var ya ondan kullanıyorum ondanda çok memnunum geçen yıl 217 ye toyikiden almıştım hatta 35 ytlde hediye çeki vermişlerdi onlada oğluma havuz qalmıştım yaz için
yürütece gel,ince ben yürüteç almadım ihtiyaç duymadım açıkçası

mama sandalyeside pek kullanılmıyor diyorlar doğru mu:)evet bi senede artan fiyata bak satan kız "ödül aldı enigma modeli "dedi.tek tuşla katlanma özelliğiyle.opuyorumnanaktanşu fiyatlara bak yaaa sanki ev araba alıyoruz uçmuş valla:)

canım ben 6 aydan itibaren kullanıyorum yani her çocuk aynı olmuyor tabi ama benim oğlum mama sandalyesinde oturuyor bizle masada suan 15 aya yaklaştık artık öndeki aparatı kaldırıp masaya otutturuyorum arada ama dediğim gibi her çocuk aynı değil komşunun kızı oğlumdabn 1 ay küçük arkasına yastık koyarak yediriyor mama sandalyeinde oturmuyormuş ama chickonun mama sandalyesini ilerde bizim gibi aparatı çıkarıp masaya sandalye gibi koyabilirsin

Back