Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba izmitli anneler.
bende izmitte yaşıyorum 40 günlük oğlum var benimde.
gaz ve uyku problemimiz var haliyle bakalım 40 dan sonra düzene girer diye bekliyoruz.
bişey danışmak istiyorum sizlere.
sağlık ocağında korunma yöntemlerinden bahsettiler.spiral,3 aylık iğne ve kondom.
hangisine karar verirsem 36.ile 40.gün arasında gitmem gerekiyormuş.
sezeryanla doğum yaptım spiral taktırmaktan korkuyorum.
3 aylık iğneleri düşünüyoruz ama sizler ne tavsiye edersiniz.
bugün mukakkak sağlık ocağına gitmem lazım.
allah bağışlasın 15 aylık olmuş seninki ben daha 3.aydayım tavsiyen için çok saol..canım ben 6 aydan itibaren kullanıyorum yani her çocuk aynı olmuyor tabi ama benim oğlum mama sandalyesinde oturuyor bizle masada suan 15 aya yaklaştık artık öndeki aparatı kaldırıp masaya otutturuyorum arada ama dediğim gibi her çocuk aynı değil komşunun kızı oğlumdabn 1 ay küçük arkasına yastık koyarak yediriyor mama sandalyeinde oturmuyormuş ama chickonun mama sandalyesini ilerde bizim gibi aparatı çıkarıp masaya sandalye gibi koyabilirsin
Selam,oğluşunu Allah bağışlasın,ben de sezaryenle doğum yaptım.Benim doktorum spirali 6. aydan sonra taktırmamı söyledi.Normal doğum yapsaydık 40'ımız çıkmadan taktırabilirdik.. Sezaryen doğumlarda spiral sorun olabiliyormuş. Ben taktırmadım hala.
bence iğneyi tercih etme canım 6 ay sık dişini sonra sonrasında ya spiral yada hapa başlarsın benim 6. ayım bitti şimdi ya spiral ya hap artık karar vericem
Merhaba İzmitli anneler bende İzmit'de oturuyorum 49 gün önce bebeğim Çınar'ı normal doğum ile kucağıma aldım ... Çınar çok gazlı bir bebek bir çok annenin yaşadığı problemi bizde yaşıyoruz malesefki ne yaptıysak da bulamadık çaresini... Çocuk doktorumuz Hülya hanım ilk günden beri Hülya hanım takip ediyor fakat kararsızız bazı sorularımızın cevaplarını tam olarak alamıyoruz Çınarın 1 böbreğinde genişleme var ve sadece 10 günde bir ultrasona giriyoruz şuan bir tedavi uygulanmıyor bu son ultrasondan sonra karara vericez devam edip etmeyeceğimize bizden şimdilik bu kadar artık bizde sizlerle bu sayfada paylaşacağız yaşadıklarımızı ...