İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

Ben de chicco sea dreams aldım.Memnunum kalitesinden. Oğlum başlarda çabuk sıkılıyordu yeni yeni alıştı gibi. Yürüteç olarak mamalove aldım.Hem hoppala hem yürüteç.Bebek ayaklandığında da yürüme yardımcısı oluyor. Müzikli kornalı güzel birşey. lasına bayılıyor oğlum.

ızmitli anneler üniversite hastanesi dermatoloji bölümünden kimi önerirsiniz?Acil yardıma ihtiyacım var!!

merhaba izmitli anneler.
bende izmitte yaşıyorum 40 günlük oğlum var benimde.
gaz ve uyku problemimiz var haliyle bakalım 40 dan sonra düzene girer diye bekliyoruz.
bişey danışmak istiyorum sizlere.
sağlık ocağında korunma yöntemlerinden bahsettiler.spiral,3 aylık iğne ve kondom.
hangisine karar verirsem 36.ile 40.gün arasında gitmem gerekiyormuş.
sezeryanla doğum yaptım spiral taktırmaktan korkuyorum.
3 aylık iğneleri düşünüyoruz ama sizler ne tavsiye edersiniz.
bugün mukakkak sağlık ocağına gitmem lazım.

Selam,oğluşunu Allah bağışlasın,ben de sezaryenle doğum yaptım.Benim doktorum spirali 6. aydan sonra taktırmamı söyledi.Normal doğum yapsaydık 40'ımız çıkmadan taktırabilirdik.. Sezaryen doğumlarda spiral sorun olabiliyormuş. Ben taktırmadım hala.

bence iğneyi tercih etme canım 6 ay sık dişini sonra sonrasında ya spiral yada hapa başlarsın benim 6. ayım bitti şimdi ya spiral ya hap artık karar vericem

allah bağışlasın 15 aylık olmuş seninki ben daha 3.aydayım tavsiyen için çok saol..

kızlar kraft gazeteye ilan vermiş bebek arabaları oto koldukları birde mama sandalyesi fiyatlar çok güzel
kraft idol mama sandalyesi 3 kademe sırt dayanağı 5 kademe yükseklik ayarı çıkarılabilen tepsi ayarlanabilen ayak aparatı vs vs 149 tl nerde kraft bulabilirm lütfen yardımmmm

sezen kraft çok bulunuyor izmitte hamam sokağında bir yer var bebe eşyaları satan oraya bak birde devlet hastanesinin yanında var oraya bak ikinsindede kraft oluyor

dur hemen gazeteden bakıp yazarım sana canım ben bitan beğenmiştim 6 yaşına kadar oturabiliyo 299 filandı

bence iğneyi tercih etme canım 6 ay sık dişini sonra sonrasında ya spiral yada hapa başlarsın benim 6. ayım bitti şimdi ya spiral ya hap artık karar vericem

teşekkür ederim kızlar.bende şu an beklemeye geçtim.ne iğne nede spiral ikisinide askıya aldım.birazda kocişler korunsun değilmi 6.aydan sonra düşünürüz artık.

hayırlıolsun canım bebegin ne iğne ne ilaç onların çokyanetkileivar en gzüeli eşin korunsun öf herşeyi kadınlar çekiyoya

Merhaba ızmitli anneler bende ızmit'de oturuyorum 49 gün önce bebeğim Çınar'ı normal doğum ile kucağıma aldım ... Çınar çok gazlı bir bebek bir çok annenin yaşadığı problemi bizde yaşıyoruz malesefki ne yaptıysak da bulamadık çaresini... Çocuk doktorumuz Hülya hanım ilk günden beri Hülya hanım takip ediyor fakat kararsızız bazı sorularımızın cevaplarını tam olarak alamıyoruz Çınarın 1 böbreğinde genişleme var ve sadece 10 günde bir ultrasona giriyoruz şuan bir tedavi uygulanmıyor bu son ultrasondan sonra karara vericez devam edip etmeyeceğimize bizden şimdilik bu kadar artık bizde sizlerle bu sayfada paylaşacağız yaşadıklarımızı ...

merhaba özlemzafer öncelikle geçmiş olsun.benim sana bir sorum olacak.hangi hastanede doğum yaptın ve doktorun kimdi cnm yazarsan sevinirim.:1hug:

kzlar buarada konakta erkan beyle normal doğum yapan varmı aranızda.yada bildikleriniz.cevaplarınızı bekliyorum.

sezencim kraf bayisi gölcükte bir tane var özdeller diye biyer gölcük çarşısında
bende oto koltugu alıcagım zaman çok aradım burdada yazdım hatta bebe dunyasında falan yoktu tee ozaman ocakta gelicek demişti kız bana
ama ben gölcükte baktıgım zamanda internette fiyatları daha uygundu
en sonunda çarşıda japon pazarına gelmeden 1 2 dükkan önce ufak bi bebek mobilyaları satan bir yer var
orası katalogtan begendiğin ürünüde hemen getirtiyor bilginiz olsun:))

slm arkadaşlar.NCity Alışveriş Merkezinde e-bebek mağazası açıldı.istediğiniz herşeyi orda bulabilirsiniz sanırım..haberiniz olsun istedim..sevgiler..

aa gerçektenmi ayşegül 1 aydır falan gitmedim nctye yarın bir ugrarım çok saol

cnm daha dün açıldı..çok yeni bi mağaza yani.internetten e-bebek sayfasına girdim.güzel şeyler var .izmite böyle bir yer açılması çok ii oldu doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…