İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

Yürüteç konusunda kararsız kaldık yürümeye pek etksi olmadığı araştırmalar sonucu belirlenmiş. Oğlum çok hareketli yüzüstü koyduğumda çabuk sıkılıyor emekleme gayreti yok.

Yürüteç konusunda kararsız kaldık yürümeye pek etksi olmadığı araştırmalar sonucu belirlenmiş. Oğlum çok hareketli yüzüstü koyduğumda çabuk sıkılıyor emekleme gayreti yok.

ben erkek çocuklarına yürüteçi hiç uygun ve sağlıklı bulmuyorum benimde 5 aylık bi oğlum var asla yürüteç almayı düşünmüyorum

bencede alma canım çok gereksiz valla eğer illa bişey alcam diyosan bu ilk arabam var ondan al üzer,indeki oyuncaklarla oynar yürümesinede katkısı var oğlum başlarda bir iki adım atıyordu sonra arabayı aldık onu sürerken 1 haftaya kalmadan yürüdü ben tavsiye ederim halada oynuyor onunla

kızlar yürüteçe bende karşıydım sizler gibi
kızım 6 aya girdiğinde hala hamur gibiydi kafasını bile tutamıyordu
yürüteç aldık hergün 5 dk koyduk ilkten hiç duramıyordu
alışınca öyle hareketlendiki sırf tembellikmiş yani
biz yanında olmadan oturtmadık ama ev kazası yapack bir durumu olmadı
ama inanılmaz derecede algısı açıldı
herşeyin yerini ögrendi
ama günde yarım saati geçmedik en fazla günlük toplamı 1 saat oldugu zamanlar olmuştur
kimi günlerde hiç koymadık
ve daha yeni sayılır kalça ultrsnu çekildi hiçbir zararı olmamş
kızımla aynı ayda dogan arkdş bebekleri vr onlar bile şaşırıyorlar çok uyanık bu kız diye
bence hçbişeyi abartmadan herşeyi dozunda ve kendi ilginiz dahilinde yaptırırsanız sakınca yok
haaa kimi annelerde çocugu yürütece bırakayım ev işlerini yapayım derdindeler o sakıncalı işte
ha birde yürütece binen çocuklar parmak ucunda durur basamaz diyorlar
kızımı koltukların kenarlarına koyuyoruz gayet saglam basıyor ve kendisi tutanarak çok rahat durabiliyor
yavaş yavaş adımlar atıyor

kızlar çok özlüyorum topiğimi anlatıcak o kadar çok şeyim varki 5 ayı bitirdik oğlum çok geveze aguları geçti şimdi çok şafrklı sesler çıkartmaya başladı ihtiyaçlarımız gittikçe artıyo vs vs vs ama giremiyorum şu sıralar çok yoğunum yazamasamda takip ediyorum sizi

ah canım buralardayız ama anca bir bakıp çıkıyoz işte yavrular büyüdükçe pek fırsat kalmıyor buraya uzun uzun yazmaya

merhaba hanımlar bende ızmıtteyım su an 4 aylık bı oglum var.öğretmenım .onumuzdekı eylulde işe baslıcam.bakıcı problemım var.bakıcı konusunda bana yardımcı olabılırmısınız.

ah hatunlar bizdede durum aynı büyüdükçe sesler çogalıyor hareketler artıyor
yuvarlana yuvarlana geziniyor peşinde gezinmekten kendime vakit ayıramıyorum artık pek giremiyorum bende öyle arada bakıyorum

merhaba hanımlar bende ızmıtteyım su an 4 aylık bı oglum var.öğretmenım .onumuzdekı eylulde işe baslıcam.bakıcı problemım var.bakıcı konusunda bana yardımcı olabılırmısınız.

canım izmitte nerde oturuyosun ben yuvam akarcadayım buralarda isen yardımcı olurum

arkadaşlar biri sormuştu oyun grurubu özdilekte var diye üç yaş altını almıyolar diye biz bugün özdileğe gittik ordaki oyun salonuna 3 yaş altını annesi yanında olunca alıyolar oğlumla biz girdik oğlum baya oynadı koştu falan soran arkadaşın ismini unuttum eğer gidecekse haftasonları falan yanında kendiside girip oynatabilir

canım eylül ayına daha var tabi ozamana kadar bulamassan bana telini yolla özelimden burda bir kaç tandığım var bakıcı çok iyi bakıyolar onları yönlendirim sana görüşürsün

slm kızla r ben yürütece koyuyorum ve çokda faydası oluyo benimki hiç bamıyodu çok embelli şimdi onunsayesinde basmaya başladı

canım eylül ayına daha var tabi ozamana kadar bulamassan bana telini yolla özelimden burda bir kaç tandığım var bakıcı çok iyi bakıyolar onları yönlendirim sana görüşürsün

Bendim canım oyun gurubu arıyan.Hatta seninle yazışmıştık.Çalışmasaydım getirecektim oğlumu sizinkilerin arasına.
Özdileğe çok sevindim.Hafta sonu ordayım o zaman.Yavrum çok sıkılıyo evde.Sağol canım

arkadaşlar biri sormuştu oyun grurubu özdilekte var diye üç yaş altını almıyolar diye biz bugün özdileğe gittik ordaki oyun salonuna 3 yaş altını annesi yanında olunca alıyolar oğlumla biz girdik oğlum baya oynadı koştu falan soran arkadaşın ismini unuttum eğer gidecekse haftasonları falan yanında kendiside girip oynatabilir

Bendim canım oyun gurubu arıyan.Hatta seninle yazışmıştık.Çalışmasaydım getirecektim oğlumu sizinkilerin arasına.
Özdileğe çok sevindim.Hafta sonu ordayım o zaman.Yavrum çok sıkılıyo evde.Sağol canım

Canım yanlış msjdan alıntı yapmışım.:( Oyun gurubu için yazıyodum .Pardon. Tekrar teşekkürler.

kızlar bu oyun grubuna kaç aydan itibaren alıyolar acaba
yani benim kızım 9 aylık bende onunla birlikte girdiğimde alırlarmı yoksa 1 yaş falan gibi bir kısıtlama varmı

bsrnzm canım oyun grubu değil özdilkte bir oun odası var 3 yedi yaş arası çocuklar girip oyhnasın diye eğer üç yaş altı ise annesiyle girip oynayabilir orda kaydırak falan var senin kızın yürüyormu eğer yürüyorsa yda koşuyorsa flan sokarsın enerjisini boşaltır sende yanında durursun

Back