Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüteç konusunda kararsız kaldık yürümeye pek etksi olmadığı araştırmalar sonucu belirlenmiş. Oğlum çok hareketli yüzüstü koyduğumda çabuk sıkılıyor emekleme gayreti yok.
merhaba hanımlar bende ızmıtteyım su an 4 aylık bı oglum var.öğretmenım .onumuzdekı eylulde işe baslıcam.bakıcı problemım var.bakıcı konusunda bana yardımcı olabılırmısınız.
Bende yahyakaptandayım.armada taraflarında....İlgin için teşekkürler....canım izmitte nerde oturuyosun ben yuvam akarcadayım buralarda isen yardımcı olurum
canım eylül ayına daha var tabi ozamana kadar bulamassan bana telini yolla özelimden burda bir kaç tandığım var bakıcı çok iyi bakıyolar onları yönlendirim sana görüşürsün
arkadaşlar biri sormuştu oyun grurubu özdilekte var diye üç yaş altını almıyolar diye biz bugün özdileğe gittik ordaki oyun salonuna 3 yaş altını annesi yanında olunca alıyolar oğlumla biz girdik oğlum baya oynadı koştu falan soran arkadaşın ismini unuttum eğer gidecekse haftasonları falan yanında kendiside girip oynatabilir
Bendim canım oyun gurubu arıyan.Hatta seninle yazışmıştık.Çalışmasaydım getirecektim oğlumu sizinkilerin arasına.
Özdileğe çok sevindim.Hafta sonu ordayım o zaman.Yavrum çok sıkılıyo evde.Sağol canım