canım eylül ayına daha var tabi ozamana kadar bulamassan bana telini yolla özelimden burda bir kaç tandığım var bakıcı çok iyi bakıyolar onları yönlendirim sana görüşürsün
bsrnzm canım oyun grubu değil özdilkte bir oun odası var 3 yedi yaş arası çocuklar girip oyhnasın diye eğer üç yaş altı ise annesiyle girip oynayabilir orda kaydırak falan var senin kızın yürüyormu eğer yürüyorsa yda koşuyorsa flan sokarsın enerjisini boşaltır sende yanında durursun
kızlar bu oyun grubuna kaç aydan itibaren alıyolar acaba
yani benim kızım 9 aylık bende onunla birlikte girdiğimde alırlarmı yoksa 1 yaş falan gibi bir kısıtlama varmı
canım senle bebeklerimiz ayzmanda hemenhemen dogmuşlar galiba izmiitin nersindensin bendemiştim ama gölcüktenim ben 25 mayıs dogumlu
benim kızım 22 mayıs canım aynı zamanlar evet tam karşıdayım acıbadem hastanesi taraflarda :)))
arkadaşlar biri sormuştu oyun grurubu özdilekte var diye üç yaş altını almıyolar diye biz bugün özdileğe gittik ordaki oyun salonuna 3 yaş altını annesi yanında olunca alıyolar oğlumla biz girdik oğlum baya oynadı koştu falan soran arkadaşın ismini unuttum eğer gidecekse haftasonları falan yanında kendiside girip oynatabilir
canım nerde kreş yer olarak bide fiyat ne olucak sorabilirmisin açıkçası eğer düzgün bir yerse bende haftada bir iki gün götürmek isterm çocuğun gelişimi açısından çok faydalı özelliklede konuşması için
arkadaslar ben halen kızıma bir ayakkabı alamadım bilekli almıştım rahat olmadı giyemedi adidas nike falan aradım bir türlü bulamadım 20 numara yok yok yok ayakkabı alıpda memnun olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim
canım senin kız nekaarlık benimki 10ayına girdi ama erkenmi bilemiyorum yürüteçdede lazım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?