İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

canım eylül ayına daha var tabi ozamana kadar bulamassan bana telini yolla özelimden burda bir kaç tandığım var bakıcı çok iyi bakıyolar onları yönlendirim sana görüşürsün

evet canım daha var fakat ıstedıgın zaman hemen olmayabılır dıye sımdıden bakayım dedım.özelden atarım telımı fakat ozelden nasıl msjlasılıyo bılmıyorum ogrenıp hemen atarım tesekkurler....

yürümyor henüz canım ama etrafımızda hiç bebek yok
çocukta pek nadiren görüyor kuzenleriyle bir araya gelirse
dışardaykende genelde arabasında faalangezdiği için bir etkileşimde bulunamıyor malum havalarda soguk öyle çokta fazla çıkmıyoruz
ama bir çocuk gördüğünde mesela kuzenlerine okadar çok bagırıyorki biberonuna elleseler itiyor hemen rahatsız olmaya başladım oyüzden benimde kızımı böyle ortamlara sokmam lazım
birazdaha büyüyünce haftada birkaç gün kreşe götürücem oynasın diger çocuklarla etkileşimi olsun diye eyvahedigeldismile

kızlar bu oyun grubuna kaç aydan itibaren alıyolar acaba
yani benim kızım 9 aylık bende onunla birlikte girdiğimde alırlarmı yoksa 1 yaş falan gibi bir kısıtlama varmı

canım senle bebeklerimiz ayzmanda hemenhemen dogmuşlar galiba izmiitin nersindensin bendemiştim ama gölcüktenim ben 25 mayıs dogumlu

canım dünde biz gittik.3-7 yaş arası dediler.Çocukta yoktu hiç bende ısrar etmedim.Dışardaki oyuncaklara bindik.

Ben bi kreşle konuşmuştum.Hafta sonu talep olmadığı için yoktu orda ama talep olursa yaparız demişlerdi.ısteyen yada çevrenizde arayan varsa haberiniz olsun.

Bu arada kreş naz kreşiydi.Talep olursa Anneli Oyun gurubu açabileceklerini söylemişlerdi.

canım nerde kreş yer olarak bide fiyat ne olucak sorabilirmisin açıkçası eğer düzgün bir yerse bende haftada bir iki gün götürmek isterm çocuğun gelişimi açısından çok faydalı özelliklede konuşması için

canım özel naz kreşi yuvam akarcadaymış.Ben konuştum.20 tl dediler öğlene kadar.Talep olursa cumartesi günü yaprız demişlerdi.Sizde cumartesi de isteyinde sayı olursa cumarteside açacaklarmış.Benim oğlumda gelebilsin.Artık çocuk görünce yanına yaklaşamıyo yavrum hep dibimde korkudan.

canım teli varmı oranın ben bir arıyayım canım telini yazarmısın özelime

Selam hanımlar,benim oğlum çok huysuzz.Bir haftadır da kabızlık sorunu çekiyoruz.Haliyle çok sinirli..Ekgıdaya başladık sayılır ama doğru dürüst birşey veremiyorum alerjik bir bünyesi var6 ayı doldurduk hayırlısı.

arkadaslar ben halen kızıma bir ayakkabı alamadım bilekli almıştım rahat olmadı giyemedi adidas nike falan aradım bir türlü bulamadım 20 numara yok yok yok ayakkabı alıpda memnun olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim

papyrus ben lcwden almıştım gayet rahat spor yakkabı dışada falan gyiyor artık bir bak istersen birde özdilekte çok çeşit vardı ha bide çarsıda sadece bebe ayakkabısı satan bir yer varmış ama tam yerini unuttm istersen öğreneyim oranın adınıda

canım senin kız nekaarlık benimki 10ayına girdi ama erkenmi bilemiyorum yürüteçdede lazım oluyo

canım senin kız nekaarlık benimki 10ayına girdi ama erkenmi bilemiyorum yürüteçdede lazım oluyo

benim kızım 13 aylık 2 aydır falan yürüyordu evde giydirmiyordum malum havalar güzel dısarıya cıkıyoruz simdi cok lazım ama bir türlü içime sinen bir sey bulamadım rahat olsun kolay giydireyim vs vs

papyrus bende özdileği önerecektim arkdşlar önermiş adids nike falan çok kçk numaralar vardı benm kızım ozaman çok küçüktü 6 aylıktı 8 aya göre ayakkabı almıştım spor şimdi evde giyiyor koltuk kenarlarında gezerken özellikle şuan 10 aylık oldu bu ay bende özdilege gidip bakıcam tekrar

Merhaba ızmitli anneler. Allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat versin ben de 35 haftalık hamileyim. Rabbim nasip ederse yakında anne olacağım. bebeğimi hangi çocuk doktoruna götüreceğime karar veremedim. hamilelik takibi Konak'ta yapılıyor ama bebeği nerede takip ettireceğime bir türlü karar veremedim. konu da açtım ama herhalde yanlış yere açtım ki pek dikkat çekmedi. siz bebeklerinizi hangi doktorlara götürüyorsunuz? bana yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…