İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

Kızlar ben hala anneli oyun grubu arıyorum .Nereye soracağımıda bilmiyorum.Hiç duyan bilen yokmu.

canım ben duymadım izmitte açıkçası bizim oturduğumuz yerde oğlumla akran çocuklar var haftada iki üç onalrla toplaşıyoz yakınsan katıl bşze yuvamda oturuyorum

Kızlar ben hala anneli oyun grubu arıyorum .Nereye soracağımıda bilmiyorum.Hiç duyan bilen yokmu.

canım oyu grubu derken oyuncak türü bişiyden bahsediyosun dimi yanlış anlamadım umarım eğer öyleyse toyikiye bak derim hem iflas etmişler indirime girmiş mağaza

canım oyu grubu derken oyuncak türü bişiyden bahsediyosun dimi yanlış anlamadım umarım eğer öyleyse toyikiye bak derim hem iflas etmişler indirime girmiş mağaza

Yok hayatım oyuncak gibi bişey değil.Annelerle çocuklarıyla beraber toplanıyo çocuklar için çeşitli oyunlar oynanıyo.Amaç çocukların eğlenmesi sosyalleşmesi yani. İstanbulda falan kreşlerde yapılıyomuş.Özellikle 0-3 yaş gurubuna.Çeşitli aktiviteler falan yapılıyomuş. Olsaydı ne iyi olurdu.

canım ben duymadım izmitte açıkçası bizim oturduğumuz yerde oğlumla akran çocuklar var haftada iki üç onalrla toplaşıyoz yakınsan katıl bşze yuvamda oturuyorum

Doğrudur canım bende hiç duymadımda belki bilen varsa diye bi sorayım size dedim.
Sen çalışıyomusun inaysa.Ben çalışıyorum .Çocuk ya ananesiyle ya babanesiyle. Geçen bi hasta ziyaretine gitmiştik.2-3 tane çocuk vardı.Hepsi oynuyo benimki korkudan yanlarına bile gidemiyo.Etraflarından da ayrılmıyo.kenardan bakıyo onlara.Alışmamış ki çocuk.Bi çocuk görsün korkudan yanımdan ayrılmıyo.ki normalde uyanıkken oturduğunu görmek mümkün değildir.Elindekini alsınlar , biri sesli bağırsın başlıyo ağlamaya.Normalde çok ağlayan bi çocukda değil.Bari dedim hafta sonu öyle bi gurup bulabilseydim yavaş yavaş alışırdı çocuk.
Canım benim çok teşekkür ederim davetin için.Tabiki çok isterim.Bende yuvacıkta oturuyorum.Uzak değiliz yani.Ama siz hafta içi mi buluşuyosunuz.O yüzden sordum çalışıyomusun diye.Bide senin oğlun kaç yaşında benimki daha 15 aylık.
Özdileğin üstünde varmış öyle bi oyun gurubu .Çocuklaın başında ilgilenen görevlilerde varmış.anne-babada kalabiliyomuş.Ama malesef 4 yaş altını almıyolarmış.

canım ben çalışmıyorum hafta içi toplanıyoruz benim oğlumda yaklaşk 13 aylık olmak üzere arkadaşlarıda hep o civarda hatta o yüğzden benim oğlum çok aktif arkadaşlarınıa tanıyor artık onlar gelince alkış yapıp oynuyolar beraber bşr gün tanışalım seninlede en azından hafta sonuda görüebiliriz :))

Canım çok sevinirim.Hem bizde tanışmış oluruz.Hafta sonuda toplanırsanız sizin içinde sakıncası olmazsa eğer bende katılmak isterim mutlaka.Sağol canım.Kendi akranlarıyla beraber olması ne kadar güzel diğmi.ınş.görüşebiliriz.

maalesef canım kocaman mağaza ama aradıgın herşey yok bende dönence alayım dedim sordum yok bi iki ay içinde gelir dedi sanırım nisanda dükana mal alıcaklar böyle çok çeşitli mağazaların mal alımını belirli aylara yapması çok saçma ohaoldumsmile

canım bu japon pazarından az geride ufak bir dükkan var bebek mobilyaları beşikler falan satıyor biz son umut orayada soralım dedik cumartesi sorduk adam dediki siz bana markayı katologtan söyleyin beğendiğinizi pazartesi istanbula gidicem getireyim dedi dönenceler falanda vardı orda bir bak istersen ben çok dikkatli bakmadım onlara ama gördüm öyle en azından birkaç ay sonraya gelin demiyor :)))

Yok hayatım oyuncak gibi bişey değil.Annelerle çocuklarıyla beraber toplanıyo çocuklar için çeşitli oyunlar oynanıyo.Amaç çocukların eğlenmesi sosyalleşmesi yani. İstanbulda falan kreşlerde yapılıyomuş.Özellikle 0-3 yaş gurubuna.Çeşitli aktiviteler falan yapılıyomuş. Olsaydı ne iyi olurdu.
tamam canım şimdi anladım ama bende hiç duymadım izmitte öyle bi yer oysa ne kadar güzel olurdu özellikle çalışan anneler için hafta sonları belirli saatlerde grup grup alınsa harikla olurmuş

canım bu japon pazarından az geride ufak bir dükkan var bebek mobilyaları beşikler falan satıyor biz son umut orayada soralım dedik cumartesi sorduk adam dediki siz bana markayı katologtan söyleyin beğendiğinizi pazartesi istanbula gidicem getireyim dedi dönenceler falanda vardı orda bir bak istersen ben çok dikkatli bakmadım onlara ama gördüm öyle en azından birkaç ay sonraya gelin demiyor :)))

biz eşimin iş yoğunlugundan toyikiye gidemedik ama halası hediye almış oğluma sanırım senin anlattıgın yerden almış aynı yerden ablamın komşusuda almıştı çin malı ama napalım bunada şükür :1rolleyes:

tamam canım şimdi anladım ama bende hiç duymadım izmitte öyle bi yer oysa ne kadar güzel olurdu özellikle çalışan anneler için hafta sonları belirli saatlerde grup grup alınsa harikla olurmuş

biz eşimin iş yoğunlugundan toyikiye gidemedik ama halası hediye almış oğluma sanırım senin anlattıgın yerden almış aynı yerden ablamın komşusuda almıştı çin malı ama napalım bunada şükür :1rolleyes:

ya canım işte koskoca izmitte adam gibi bir mağza olmayınca ne yapalım toyikiyede en son gittiğimde hiçbir şey kalmamıştı ya deli oldum resmen bomboş magzayı dolandık durduk belki kızımıza güzel bir oyuncak buluruz değişik bişeyler vardır diye ama yok

kıslar arada bimi takip edin güğzel oyuncaklar oluyor tabi biraz büyükler için biz bugün oğluma hacı yatmaz ve tren aldık 10 ytl idi tanesi hacı yatmaz 12 ay üstü için tren 2 yaş üstü için treni kaldırdım diğer,iyle ynuyor :))

evet canım bende bim'in oyuncaklarını hep takip ediyorum ama güzel olanlar hemen tükeniyor sabah erken gittin gittin öğleden sonra tükeniyor önümüzdeki haftada güzel oyuncaklar var özellikle kızlarımıza...

kıslar oto koltuğu alıcam oğluma tavsiye edeceğiniz bir yer yada marka varmı

canım oğlum 1 yaşında şimdiye kadar hep kucağımda oturuyordu ama şubatta 2 gün işe gidicem babası bakıcak doğal olarakta araba için oto koltuğu lazım oldu dediğin yere bakıcam canım saol

biz kraft almıştık ama memnun değilim başını cok terletiyor sanırım aynı sorun chiccoda da varmış baska markalara bir bak istersen

Kızlar Graco markayı tavsiye ederim.Nerde bulursunuz bilmiyorum ama internetten bakın derim.

kıslar yeğenime pasta yapıcam şeker hamuru nerlerde satılıyor ilen varmı nerden alabilirim

Selam ben Gölcükte oturuyorum 5.5 aylık bir oğlum var. Yürüteç kullanan var mı?Doktorlar pek önermiyor ama biz onlarla büyüdük:)Kadın doğum doktorundan çok memnun olan var mı?

esra ben yürüteç kullanmadım ama bir arkadaşım 8 aydan sonra kullandı kadın doğum drum ünv den aydın çorakçı idi ben memnundum riskli hamileliklerde iyi kendisi

Back